|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.8.2007 12:45:02   
erna14
tinaaja-tole je pa kr dolga za cakat user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7676
16.8.2007 12:48:40   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

danes ob 13 uri user posted image namrec. cez 10min poklicem. teste delajo na polikliniki, drugace bi bilo ze prej.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7677
16.8.2007 12:56:13   
erna14
ajauser posted image user posted image jst sm nislna 13 septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sm smota

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7678
16.8.2007 13:00:51   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

danes ob 13 uri user posted image namrec. cez 10min poklicem. teste delajo na polikliniki, drugace bi bilo ze prej.

rezultati bodo sele popoldne, tko da zvemo jutri user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7679
16.8.2007 13:39:00   
Dajadada
Urla, smo te pogrešali. Nejc se je smejal, ko sva gledala Katjino smejanje. Zdaj vem kaj mu moram predvajati, ko bo sitenuser posted image . Sva pogledala vse vaše posnetkeuser posted image . Atlantis, sem za, če bo še kakšna kartauser posted image .
Pa pogledala sva tudi posnetek Aneja...Nejc ga je samo začudeno gledaluser posted image . On zelo podobne zvoke spušča.
Pa Pikca tvoja dva sta za polubčkat. Nejc bi tudi rad imel sestrico (no ja, zaenkrat se tega še ne zaveda, bi mu jo pa zato mami pa oči rada podarilauser posted image ).

Jaz sem imela pa predvčerajšnjim nečakinjo v varstvu. Je bilo ful luštno, časa za RR pa zato ni bilo. Včeraj smo bili pa na Bledu in čofotali v jezeru. Paše, paše.

Končno smo tudi ta drugi dopust rezervirali: 31.8. letimo na Mallorco. Jeeeeeee. Jaz sreeeeeeečna.

Pa pozabila sem vam povedat, da smo nov voziček kupili-BBY marelo - ima vse kar smo iskaliuser posted image . Moja mami pravi, da imamo že več vozičkov kot v štacuniuser posted image . Kaj jaz morem, če smo pa take dobili, ki mi niso všečuser posted image . Dokler imamo denar, si jih lahko privoščimo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7680
16.8.2007 13:45:03   
*sonchek*
dajadada - a je to mogoče tak voziček? KLIK Tega sva namreč tudi midva gledala, ampak se še nisva dokončno odločila...
Pa super za Mallorco! Čist fovš, ker se boste imeli tkoooo fino... Anej pa pričakuje kartico user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7681
16.8.2007 13:57:27   
Anonimen
Dajadada, a maš še plac za enega? Obljubim, da bom pridna, pa še kdaj pa kdaj mirkala vašega malega.

Sicer je pa Jure te dni ugotovil, kolk fino se je obračat iz trebuha na hrbet, ampak iz hrbta na trebuh pa rokica še nagaja (še posebej, če jo imaš v ustihuser posted image ).

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7682
16.8.2007 14:03:40   
Anonimen
user posted image super posnetki vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image
erna14 kje si kupila tist hippov caj za prebavo???jst sem danes v dm iskala,ko sem sla po fotoknjige pa ni bilo nic takega...

Hana cestitke za vcerajsnjo 5icouser posted image

nas se tud rad gleda v ogledalo in ponavadi se sam sebi smeji...ce je slucajn salbe volje,je treba samo pred ogledalo it se malo pozizabat pa se ze smeji na veliko

kopanje jst sem cviknila takrat,ce se spomnite,ko je Tjasa od malecke_mateje fasala vnetje secil ko so sli na abzen...kaj pa vem kako se odlocit..

tinaaja za dobre rezulatetuser posted image

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7683
16.8.2007 14:34:32   
erna14
leina-v intersparu drgac ga pa imajo tud v kakem merkatorju je isti k vsi hippovi cajcki sam gor pise od 2 meseca dalje pa zelen pokrovcek ima sej pise gor za prebavo

no midva sva mela dost te vrocine in sva kar bazencka napihlna in ga postavla na balkon in not vsula tople vode in sva eno uro cofotala not tamal je tko brcov da ma pomoje soseda odspod cist mokr balkon k je vse sprical okrog no pol sva sla pa pod tus oba zdaj je pa zapancal v minutki pomoje bo cel popoldan spal

tinaaja-joj smola pa taka a si ze sla po cevlcke,kake si pa sploh vzelauser posted image
marela-V BC majo zdaj v akciji full lepe vozicke znizane na 40€ 5 tockovni naklon velika strehica,nakupovalna kosara,na slikci od kataloga je crne barve v konbinaciji z pink imajo pa tudi se druge barve,men je full lep

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7684
16.8.2007 14:40:19   
thaiss

TINAAJA a čakaš poštarja???

postar je pustil obvestilo user posted image ker nas ni bilo.. zdaj pa cakam, da bo ura 2, da grem lahko iskat user posted image user posted image me ze podplati srbijo user posted image

je že 14 ura, šibaj!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7685
16.8.2007 15:10:19   
tinaaja
je mami na kosilu, pol mora brina spat, pol pa sibamo do  poste, leclerc, pikapolonica in BC.

erna, enake kot ti ... zaenkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7686
16.8.2007 15:25:52   
thaiss

je mami na kosilu, pol mora brina spat, pol pa sibamo do  poste, leclerc, pikapolonica in BC. SPET BO PADU SHOPPINGuser posted image

erna, enake kot ti ... zaenkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7687
16.8.2007 15:26:53   
Dajadada
Sonchek, ja ta voziček, samo druga barva, sivomodra kombinacija. Jaz bi rajši kakšno bolj živo barvo, ampak tale pistacija je na netu lepša kot v živo, meni je bila malo preveč florestenčna barvauser posted image . Je pa vseeno čisto malo manjkal, da bi ga vzela. Je pa kul, ker se ga da čisto poležat, dobro se zloži, lepo se vozi, pa strehica se raztegne skoraj do njegovih nog, se mi zdi k pepeny senčnik. Aja, pa hrbtišče ima fajn, ker pri večini marel se čuti ogrodje čez, pri riti je pa luknja...mene bi to žulilouser posted image . Ne vem, meni je kul, lahko pa še tinaaja pove mnenje, ker je stručko za vozičke. Drugače sem pa v puli na plaži videla tako hudega roza Gracotauser posted image .

Jjasna, ti, ti, ti, a samo za enega, ti bi jureta kar doma pustilauser posted image

O, Tinaaja se spet šoping obeta. Uživaj...pa, saj veš, samo tisto kar brina nujno rabiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7688
16.8.2007 15:35:22   
erna14
tinaaja-mogoce se srecamo jaz bom tud pomoje popoldan sla v tist konc moram v lec.po vodo za tamalga se mogoce kaj se vidmo,drgac pa user posted image user posted image za cevlcke mim grede jaz sem se matrala po netu naprost thaiss za cevlcke medtem k si ti tkole na skrivaj po zs packauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7689
16.8.2007 15:36:46   
erna14
a katera ve kje je kaj meauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7690
16.8.2007 15:40:38   
*sonchek*
dajadada - potem smo pa istega gledali. Ampak meni je tale na fotki tko hude barve, ti pa verjamem, da je v živo groza - bo treba še v živo preverit. Mi je pa ta po opisu še najbolj odgovarjal, saj ima vse, kar naj bi za moje pojme marela imela.
No, sicer pa imamo še nekaj časa za nakup marele, saj naš mulo sploh ne kaže kakega zanimanja za sedenje - on bi se cele dneve vrtel s trebuha na hrbet in obratno user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7691
16.8.2007 15:40:48   
thaiss

za cevlcke mim grede jaz sem se matrala po netu naprost thaiss za cevlcke medtem k si ti tkole na skrivaj po zs packauser posted image user posted image user posted image

user posted image  ji ne čekira zs-jevuser posted image  user posted image    Tko je lahko prikrila nakupuser posted image  user posted image  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7692
16.8.2007 15:59:00   
Dajadada

a katera ve kje je kaj meauser posted image

Jaz sem ji že dva tedna nazaj poslala sms, pa sploh ni odgovorila in tudi na RR je že od takrat niuser posted image . Bom probala zdele še en sms poslat, ker mi je tole že malo čudno.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7693
16.8.2007 16:09:46   
erna14
ja man je tud cudn ker pšonavad je bla skoz na rr

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7694
16.8.2007 16:11:00   
erna14
thaiss-ups a tko to pol ona dela,jaz sm jo pa izdalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7695
16.8.2007 16:16:15   
A-N-J-A
Jaz sem pa glih dones hotla vprašat kje se meaa potepa?Upam da ni kaj z Lanom narobe,ker na morje je rekla da ne bo šla.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7696
16.8.2007 16:26:46   
Dajadada
Da mi boste še malo fovšuser posted image user posted image
Bomo imeli kaj videti
user posted image

...se kje sprahajati
user posted image

...in fajn plažo za poležavati
user posted image

pa še ni dolg let (1,5 ur), če bo slučajno nejca kaj pičlo na avionu.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7697
16.8.2007 16:33:17   
Dajadada
Meaa in Lan sta o.k. Je bila nekaj časa brez telefona, pa še internet ji ne dela, tako da je čisto odrezana od sveta. Pride na naš meeting naslednji teden, če oz. ko ga bomo imele.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7698
16.8.2007 16:33:33   
A-N-J-A
dajadada-ti si pa mal žleht da nam tkole sline cedišuser posted image .Saj mi gremo pa 28.8.v petrčane zraven Zadra,pa mislim da se bomo mel tud fajnuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7699
16.8.2007 16:40:43   
Dajadada
Anja, jaz žlehtuser posted image ...to pa neuser posted image . Valda se boste imeli fajn, zihr že kooooomaj čakate. Saj v bistvu ni tako važno, kje si na dopustu, ampak predvsem to, da je družina skupaj in da nobenemu ni treba v službo. Samo jaz sem tak človek, da moram vsaj enkrat na leto kam odletetiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!