|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.8.2007 16:18:55   
anandrej
Meni tudi ni jasno, zakaj je treba tako čisto normalno mnenje objavljati anonimno user posted image Eni se čisto preveč sekirajo po nepotrebnem... Drugače se pa načeloma strinjam z mnenjem anonimne(ga), ampak vseeno pa je kakšno stvar treba kupit tako za dušo, res pa najbrž ni še treba celotne opreme. Po drugi strani pa kot je rekla itata, vse v zadnjem trenutku nabavljat pa tudi ni najbolj prijetno, pa malo optimizma tudi ne škodi. No ja, midva zaenkrat nisva še čisto nič kupila. Pa bolj zato, ker se nama ne da, ne zato ker bi bila tako vraževerna user posted image Ogledujeva si pa seveda na veliko user posted image

< Sporočilo je popravil anandrej -- 17.8.2007 16:19:31 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Februarčice
17.8.2007 16:21:58   
ŽogiMarogi
Ola punce, še od mene zadnji pozdrav, pol pa na tedenski počitek. user posted image   Kar pridno čvekajte, sam ne preveč, da ne bom mogla dopust vzet, za vas prebrati in nakupujte, če vam je volja in vas naredi srečno.

papa

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Februarčice
17.8.2007 18:23:30   
Lanchy
Anonimen.....se bojis pred ljudi s svojim mnenjem pod nekim tako ali tako izmisljenim imenom?user posted image user posted image ... Stoj za tem kar govoris in se lepo razkrij....
Jaz osebno nisem tega mnenja, da bi bilo treba cakati do konca 7. meseca...kupim ze zdaj tisto kar mi je vsec, kar mi pade v oci in za kar imam trenutno denar....obljubljenih imava kar nekaj stvari, tako da mi marsikaj ne bo potrebno kupovati. SE pa veselim vsake nove stvari in vsakega nakupa in upam, da vse tiste, ki se boste spravile v nakupovanje na polno sele v 8. mesecu, da boste imele takrat se vedno dovolj energije za to... Na veselo nakupovanje v veselem pricakovanju, pa naj bo to v 2., 3. ali pa 9. mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image  Kupujte za svojo duso in seveda svoje male skratkeuser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Februarčice
17.8.2007 19:28:47   
nuka
Meni se zdi neumno čakati do zadnjih 2 mesecev za nakup. Poznam punco, ki je bila istega mnenja na koncu pa jo je prehitelo za 5 tednov. No o tem da ni imela doma nobene stvari za dojenčka raje ne bom. Je imela srečo, da ji je mami vse nakupila in pripravila v tistih dneh ko je bila v porodnišnici.
Sama sem v obeh nosečnostih kupovala takrat ko mi je zapasalo. Pa vem da bom sedaj tudi. Je pa tudi tako, da pri prvem otroku so nakupi veliko večji in je kar velik finančni zalogaj kupiti vse v enem  mesecu.
Drugače pa naj dela vsak tako kot mu paše.

Žogimarogi uživej! Mi letimo čez 8 dni user posted image .


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Februarčice
17.8.2007 21:05:39   
bamby
Jaz osebno tudi nisem za prav prezgodnji nakup. Glede nato, da pa stvari, ki so potrebne za novorojenčka niso ravno poceni in je precej stvari za kupit, je pa prav, da se ti nakupi malo porazdelijo, da ni na koncu pravega finančnega buma. Precej lažje je tistim, ki mu oblačilca za dojenčka nekdo podari ali pa jih ima še od prej.
Torej punce, če vam je do nakupa, potem to storite, že za svojo dušo.

Jaz sem pa danes popoldan nekoliko čutila levo ledvico. Sem takoj ruknila 2 kozarca vode, pa se je stanje umirilo. Se bojim, da bom tudi v tej nosečnosti imela probleme z ledvici.
Prebava pa se na srečo izboljšuje. Če ima še katera probleme, še enkrat priporočam otrobi v jogurtu (meni je najboljši Ego). 1/3 egota zlijem v lonček, mu dodam 3 kavne žličke otrobov, premešam in počakam, da se namočijo, potem pa to z užitkom pojem. Na to pa je treba dosti piti. Priporočajo 2l tekočine. Jaz se sicer potrudim, da sprva spijem vsaj 3dcl, potem pa čez kakšno uro ponovim količino vode in tako andaljujem čez dan.

Vsem, ki greste na dopust pa želim mirne in sproščujoče počitnice!!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Februarčice
18.8.2007 7:55:07   
mala_pikica
Zoya 24, kolikor jaz vem se PDP računa prvi dan zadnje menstruacije plus 7dni in minus 3 mesece, tako sem jaz prebrala v knjigah, res pa je, da nekateri ginekologi potem spreminjajo datume glede na meritve, ki jih dobijo z UZ. V 1. nos. je mojuser posted image  vedno zaostajal v velikosti tudi za 2 tedna, pa mi niso nikoli spremenili PDP, sedaj pa vidim, da punce pišejo, da jim G prestavlja datume za porod. Rodila pa sem točno na datum, ki je bil postavljen na zadnjo menstruacijo. Je pa tudi ta user posted image  manjši, glede na zadnjo menstruacijo. Kaj pa vaši dojenčki? Sicer pa je tako vseeno, par dni gor ali dol. Upam samo, da ne bom nosila čez rok. Moja svakinja je že 7 dni čez rok in smo že vsi zelo nestrpni.
A ve že kupujete vozičke, jaz sem gledala Quinny buus + košarica v Avstriji in bi stal okro 650 €, ali je mogoče katera kje zasledila bolj poceni ali pa, da jih imajo v akciji?Toliko denarja mi ni za dati, pa pred kratkim so bili v akciji v Baby centru, pa sem prepozno zvedela. Bom zdaj bolj sledila, če pa katera ve, da se kje dobijo bolj poceni pa naj mi prosim javi na privat.
Zanima me tudi ali katero boli sp. del trebuha, če je dosti na nogah, kajti jaz imam občutek kot da me dol tišči, če dosti hodim. Lp

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: Februarčice
18.8.2007 8:54:27   
zoya24
Živjo,

Meni se tudi zdi veliko 650 eur za voziček, jaz sicer gledam peg peregove, ki pa tudi niso kaj ceneje, vendar gledam Pramette, Venecio, ali pa Uno, kjer ne potrebuješ še košare + seveda njihovo lupinico, pa tudi vse skupaj kar nekaj nanese. Bom malo spremljala spletno stran Baby centra (včeraj vem, da je bila lupinica na akciji, samo se mi je zdelo še prehitro), včasih imajo kakšne pametne dnevne akcije, se splača.

Mala_pikica jaz sem rodila prvič 4 dni čez rok, pa se mi je tudi ful vleklo, upam, da bo zdaj kaj prej. No glede na to, da sem imela prvič CR, bi se lahko zanj odločila tudi tokrat, ga izvedejo pri dopolnjenih 38 tednih, samo bom poskušala tokrat naravno.

Mi gremo danes na en piknik, ima od mojga dedek rojstni dan, tako, da nas cel dan ne bo doma, upam le, da bo vreme zdržalo.

Lepo preživite vikend!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: Februarčice
18.8.2007 10:11:04   
polonca78
dober dan sonosečke! kako ste danes? mene začenja križ bolet, tako da vidim da moram nujno začet z kakimi vajami. danes sem se tudi vagala in sem shujšala za 0,6kg, tako da sem se do sedaj zredila za 1,3kg. ni mi sicer jasno zakaj gre dol, ampak se ne mislim sekirat. bo že.

mala pikica, ko ravno čvekamo in se nobeni še ne mudi, ti samo povem kar so mi povedale kolegice, ki že imajo buzz-a (sej najverjetneje si tega mislila, a ne?). za buzza je potrebno dokupiti košarico za novorojenčka, ki naj bi bila do 6 mesecev. problem naj bi se pojavil, ker otročki zelo hitro prerastejo to košarico in potem jim ne preostane drugega kot da ga vozijo v lupinici, ker v sedež še ne sme. nočem ti kvariti veselja, samo povem naprej kar je bilo meni rečeno. user posted image

uživajte čez vikend!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: Februarčice
18.8.2007 10:58:56   
katka37
Pozdrav, pa je pred nami vikend. Potem pa mine še naslednji teden in končno AC, nato pa še mučno čakanje.

Mala_pikica, tudi mene precej tišči in kar boleče pika, če dalj časa hodim, bom v petek vprašala G. Kar se pa tiče vozičkov, sem tudi jaz naprej gledala peg perego pramette, pa mi je prodajalka pokazala še njihov cenejši modularni sistem (športni del, lupinica, košara navetta in torba), ki pa je samo v modri in rdeči barvi, stane pa 459 E. Pramette pa je 355 E, pa še lupinico in torbo moraš kupiti, vse skupaj je potem že dražje kot ta modularni sistem. Mi še sicer ne vemo natančno, gremo gledat še na Hrvaško.

Polonca, kar se tiče kil, tudi jaz ostajam na +1kg, v bistvu zelo slabo jem, lahko pa se to hitro spremeni, pa nama bodo kile kar šle gor. Pustiva se presenetit.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: Februarčice
18.8.2007 13:49:54   
ella79
Mene je pa danes skor kap. Mam en nosečniški planer, kamor si zapisujem vse. Not maš tudi tabelo za mere in kg. Pa res danes primer meter v roke in zmerim obseg trebuščka. Veste za kok se je povečal? 8 cm. Ne morm verjet. Sem ga hotla mal notr potegn, pa kar ne gre. user posted image user posted image A se vam zdi to preveč? Za kok se sploh poveča obseg trebuha v nosečnosti. Ostale mere so samo za 1 cm večje, kar je čisto OK.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: Februarčice
18.8.2007 16:53:12   
bamby
Moja sestra je pa Pramette voziček kupovala v Trbižu(Italija), ker je bil takrat precej cenejši, kot pri nas. Voziček je zelo uporaben, ker je košara in športni del vse v enem.
Polonca 78, otroček ti do 6 meseca prav gotovo ne bo ležal v košari, to ti zagotavljam. Košara pride zaprav le 2-3 mesece, potem se pa uporablja lahko že športni del, tako da je naslonjalo spuščeno do dna. Že pri 5. mesecih hočejo sedet kot odrasli user posted image .
Boste videle tiste, ki prvič pričakujete otroka, kako hitro otroci dozorevajo. Ne moreš verjet! Vsak dan je kaj novega, kar pa nas neizmerno osrečuje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: Februarčice
19.8.2007 7:22:08   
mala_pikica
Ja punce hvala za odgovore. Glede vozička pa sem mislila buuz, sem ze zmotila. Meni  je ta res všeč, ampak toliko denarja pa mi ni za dati. Me moti tudi to, ker mi je prodajalka rekla, da je buuz do 3 let, meni pa deluje zelo ozko in malo. Sicer pa imam še čas, da premislim.
Zanima me tudi, če katero peče zgaga, mene že par dni peče, pa tudi v prvi nosečnosti me je zelo pekla še med porodom, ni pa se začelo tako zgodaj.Lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: Februarčice
19.8.2007 9:37:11   
Lanchy
Meni je tudi Buzz na pogled zelo vsec, sam kaj ko so koti na sedezu ze fiksni pa se tako ozek se mi zdi, da recimo, ko bodo nasi soncki stari tam nekje 10 mesecev in bo zunaj mraz, se revcki v tistih toplih oblacilih se notr ne bodo mogli spravit.... Zdaj se odlocava med Speedijem SX in GT3, ceprav mislim, da bomo kar na speediju pristali, saj se na bistveno manj zlozi in je bolj primeren za v majhen avto... Je pa res, da je vozicek nasploh kar draga stvar, ce vracunas se lupinico, pa kosara, pa kako torbo....UFUF.....se bomo se skesiraliuser posted image

Punce, slucajno katera od vas pije od Natala sok za nosecnice? jaz sem si ga vceraj kupila, pa mi je BLJAKuser posted image ...sam ce je toook zloooo "zdrav" bom ze potrpela....
Vceraj si spet nisem mogla pomagat, da ne bi nekaj kupila za nasega malega skratka...ma kaj ko imajo tako fletne stvariuser posted image
Nic eno lepo nedeljo vam zelim, pa se spet kaj beremouser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: Februarčice
19.8.2007 10:47:31   
*Naja
Punce, dejte mi povedat, če katero od vas tud občasno špika v nožnici?
2 dni nazaj sem šla mal hodit na bližnjo planinsko kočo....tak zelo počasen tempo, tako da sem namesto običajnih 40 min., hodila 1h20min. Med potjo navzgor nisem imela popolnoma nobenih težav, no, ko sem se vračala, me je pa prvih 20 minut ful začelo boleti, vse od sramne kosti, pa navzgor proti medenici. In pa tak občutek, kot da mi bo vse skupaj ven padlo. Potem pa, kot bi odrezal, je popustilo in je bilo ok.
Ker mi ni dalo miru, sem seveda poslala vprašanje Pušenjaku, kaj bi to lahko pomenilo in če me more kaj skrbeti. In odgovoril je, da lahko gre za odpiranje MV...Groza...zdej sem pa čist paf in ves čas samo to razmišljam. Boljše, če sploh ne bi nič spraševala. Zdaj pa ne vem, ali naj se grem pokazat mojemu G. ali ne? Kot sem že napisala, pa tistega občutka tiščanja navzdol nimam več, le občasno špikanje.


_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 10:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Naja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: Februarčice
19.8.2007 10:58:35   
matejjana
Hojla punce, evo me po parih dneh.
Vam moram povedati, da sem včeraj šla v Celje v H&M in izropala oddelek za nosečnice. Dan prej sem namreč malo hodila po BTC-ju v Ljubljani, zašla tudi v te nosečniške štacune in zgrožena ugotovila, da na meni nič ne stoji v redu. Pol sem bila tolk obupana, da sem šla kar na sladoled v Rustiko. No, včeraj mi je pa vse super stalo, čisto vse mi je bilo prav (že zdaj, čeprav nimam še toliko trebuščka) in moj je bil čisto navdušen. Vse je z elastanom, elastikami na pravih mestih, SUPER UDOBNO. Pa še drago ni bilo. Nazadnje sem si kupila 3 hlače in 3 majčke (od teh je bila le ena nosečniška). Tolk sem bila vesela, da se mi je še cel dan smejalo!!!


Zoya24 samo za opombo: Moja prijateljica je rodila maja in ima tudi Peg-perego voziček, pa sta strašno nezadovoljna. Če te zanima, bom vprašala zakaj. Midva tako nisva gledala teh vozičkov, tako da me ni prav zanimalo. Sva štartala iz tega vidika, da mora biti varen po raznih ocenah (predvsem lupinca za v avto) in se nagibava k tistemu, ki ga priporoča Renault in ima zelo visoke ocene za varnost in udobje. Pa še skupaj lupinica in voziček z ful veliko stvarmi pride "le" okoli 300 EUR.

Sicer pa mislim, da se malo bolje počutim.

Aja, za statistiko: še vedno čakam na NS 24.8. (čisto zadnjauser posted image ...).

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: Februarčice
19.8.2007 14:07:55   
mala_pikica
Lara 76, tudi mene boli spodnji del trebuha in pritiska v nožnico sploh, če sem dosti na nogah ali pa hodim. Sem sedaj 2 dni hodila po trgovinah, ker kopujemo neko pohištvo pa sem komaj prišla do doma, sem šla kar ležati. Imam občutek, kot da mi hoče nekaj ven pasti. Boli pa me čisto spodaj, tik nad nadsramjem in pa v dimlje. Jaz mislim, da so to vezi, ki se raztezajo. Sem pa imela tudi v prvi nosečnosti čisto podobne težave, tako da upam, da ni hujšega. Lp

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: Februarčice
19.8.2007 14:11:19   
*Naja
mala pikica- hvala....sem kar malo bolj potolažena. Verjetno res rabim sam mal več počitka.

_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Februarčice
19.8.2007 17:24:12   
piccolina
lep pozdrav punce... jst bi se vam kar pridružla, ker tut mi februarja pričakujema našo baje punčko user posted image


(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Februarčice
19.8.2007 17:46:13   
mateja j.
Hojla februarčice!
Še ena se vam pridružujem, in sicer Velenjčanka, v 15. tednu nosečnosti. Rok imam 12.2.2008.user posted image
Jutranjih slabosti ni bilo, prsi veselo rastejo in me bolijo že od vsega začetka, pas se širi, do sedaj sem se zredila za 3 kg. Pa ve?
Na nuhalni sem že bila, pri Strahovi v ZD Domžale (zelo zadovoljna!), sicer pa hodim h Glušičevi v Velenje.
Tudi jaz sem že 2x imela rjav izcedek - krvavitev, prvič 5 dni, drugič pa kar 9 dni. Vsaka krvavitev je znak, da je lahko z nosečnostjo kaj resno narobe, zato moraš takoj h ginekologu in veliko moraš počivati. Mene je dala drugič v bolniško, strogo ležanje, samo do stranišča sem lahko šla in se je potem umirilo.user posted image
Kako se sicer počutite, hodite v službo, hodite na kakšno telovadbo, že kaj razmišljate, kam boste šle rodit? Zame je to 1. nosečnost.

Lep pozdravček.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: Februarčice
19.8.2007 18:11:58   
mateja j.
Mateja, 29 let, Velenje, 1. nosečnost

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: Februarčice
19.8.2007 18:20:52   
Anonimen
mal sem vas brala pa sam tako v vednost nakup vozičke se bolj splača čez mejo v avstriji ali pa v italiji, ker so cenejši in tudi več izbire baru je. Želim vam prijetno nosečnost. 

lahko pogledate tudi cene na netu v trgovini toys'r'us za avstrijo

(odgovor članu mateja j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: Februarčice
19.8.2007 19:50:18   
matejjana
Lepo pozdravljene vse nove čvekačice! Med tednom nam bolj zalaufa, med vikendom pa vse bolj počivamo.

Mateja j. tudi jaz imam v petek NS pri Strahovi. Ti je slučajno kaj omenila za spol? Ker sem slišala, da ona tega tako zgodaj noče povedati, ker še ni sigurno. Kako pa je sicer bilo?
A si zdaj še na bolniški?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: Februarčice
19.8.2007 20:09:39   
anariya

oj, ja kolk časa si pa noseča, k jest sem že mela NS pa mi ni nič povedal kaj mam.lp

(odgovor članu matejjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: Februarčice
20.8.2007 8:31:54   
larisa
Dobro jutro v novem delovnem tednuuser posted image ,

vidim da ste mele kar pestro tule in da ste alergnične na anonimneže user posted image , joj joj ste hude user posted image .....

No če ste ble že pri vozičkih, jaz pa se nagibam k quinny freestyle (sej je drag, samo, sej bomo meli še kakšnega user posted image , pa bo še zanj....), bomo šli pa še mal v Avstrijo pogledat. Pa še ne zdaj.....mormo bit pa vsaj ene 6mes. noseči....no tolk o tem. Upam da me ne bo katera najurila ker tko mislim user posted image user posted image user posted image

No kako ste pa kaj drugače user posted image ????

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?