|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.8.2007 16:57:45   
dorotea
No, jaz sem se odločla da bom kupla 20 plenic v Tosami in ene 10 še zdej v Hoferju, ko bo akcija.

Pravkar sem dala prat cunce od dojenčice, ki sem jih dobila...pa mi ni jasno kako ste ve 3 do 4 stroje oprale...jaz imam 1 stroj! res, da nimam še plenic, pa kakih bodijev...ampak več kot 2 stroja pa mi najbrž z vsem skupi ne bi zneslo. Pa še zimske pajace sem dala zraven prat!!! Pa sem šla kupit persil sensitiv,(drago!) pa se je moj kar za glavo držal, kako babe pretiravamo...zakaj mora bit prav poseben prah...No, zaenkrat bom prala s tem, pole pa presedlala na navaden prašek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8276
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:23:34   
jst86
ojla čveke!
vas komaj dohajam,pa vsake tolk časa pridem prebrat...user posted image
sm zdej mal pospravla po bajti,pa čokoladne muffine spekla.mmm so kar ratal čeprov so se mi mal zažgal spodi(kriva je pečicauser posted image ),ampak če jih zarad tega ne bo kdo hotu jest jih bo pa več zame ustaluser posted image .
dons sm hotla lupinco oblečt nazaj k sm prgrinjalo oprala pa sem mogla stiropor mal zalimat in mi ga je razžrlo!sej k sm pametna pa sm ga hotla zalimat s sekundnim lepilom.user posted image   pa že tko mam dvome v to lupinco bogo...če ne bom kr mojga nahecala da greva po novo v ponedeljek.

pridno čvekajte,šibam se je druga runda muffinov spekla

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 8277
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:27:02   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti


PikicaPokica: koliko čaja malinovih listov spiješ na dan in kako ga pripraviš. Jaz sem včeraj nabrala malinove liste, sedaj pa me bega, koliko moram dat.




Jaz sem najprej kupila čaj malinovih listov - je posušen. Potem pa mi je mama nabrala liste in jih posušila.
Pripravi se tako, da se da dve žlici tega čaja v mrzlo vodo in se kuha do vrenja. Potem ga precediš in ga po požirkih piješ. Tako si ga jaz pripravim zjutraj in ga pijem čez celi dan po malem.

Upam, da bo kaj pomagal user posted image .



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8278
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:28:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Tako si ga jaz pripravim zjutraj in ga pijem čez celi dan po malem.



In koliko to pride v enem dnevu? 3dcl? Več?

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8279
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:37:07   
Pikica pokica
Ja, več :)
Naredim ga pribl. pol litra in ga pijem - ampak v to količino dam 4  žličke čaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8280
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:38:28   
Pikica pokica
V navodilih na kupljenem čaju je pisalo, da daš na 2 dcl vode 2 žlički čaja.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8281
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:41:40   
lumpa6
jaz ga nebom pila k grem itak v pondelk v p, sedaj mi bo pa mojuser posted image , film n projektorju naštimu in ga grem gledat, umri pokončno 4user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8282
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:48:21   
nana 27
Ja, Tianna, nekje okrog 3dcl cel dan. Teden pred rokom pa malo več user posted image  Dobrodošla, Nena user posted image   Z mojim sva bila pa v Leclercu in se kar nisem mogla upret in spet  user posted image  nekaj body-jev na preklop kupit pa majčk (so take kot mako, le poslikane in s pritiskači ob strani)..to je prav kriza, da te te reči tako premamijo, da ne govorim o delu z otroško kozmetiko user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8283
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:50:27   
nana 27
Pikica Pokica, pol litra ??? he he...se ne bojiš, da bo user posted image  kar doma ven skočila?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8284
   RE: Septembrke
18.8.2007 17:58:34   
nena80
Tudi jaz nisem nikjer prišla do čaja iz malinovuh listovuser posted image . Sem ga iskala v Novem mestu, pa so me vsi čudno gledali, tudi v Sanolaborju. Sem pa že user posted image 38t in bo že malo pozno za ta čajuser posted image

user posted image  Ima še katera težave z mravljinčasto roko? Jaz jo imam mravljinčasto/bolečo desno roko že cca 3 tedne. Prav zoprna zadeva, sploh nimam občitka kaj prijet, pa vse mi leti iz te roke user posted image !

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8285
   RE: Septembrke
18.8.2007 18:01:26   
Anonimen
Ojla čveke..vam pa človek res komaj sledi, sem zjutraj še brala pa pridem malo prej domov pa sem zdaj eno uro spet rabla, da sem prišla vse skozi.
Sva z mojim že doma iz krsta. Bila sva še malo pri mojih doma. In se mi je zgodil prav smešen dogodek. Greva z mojim na njivo po koruzo pa gledam malo okoli nakar zagledam eno 15 kg težkega prašička, ki leta po sosedovi zemljiuser posted image . In keri drugi je to bil kot naš. In se zapodim za njim--jaz user posted image ..to si predstavljajteuser posted image . Ja mogla sem ga ujet, če je bil naš..sem rekla mojemu naj gre iz druge strani, da ga ujameva. In tak sva letela za njim in ga pol tudi dobila..tak, da sva pol ful fajn "dišala". Kot v videosmešnicah v glavnem.user posted image  Bogve kje bi se ta prašiček potepal, če ga midva ne bi dobila. Bi mel kdo koline.
Na krstu pa je blo tudi fajn, samo se mi kolegica in kolega kar smilita v kakem živita..soba ma verjetno ene 6X5 m in tam not je vse, spalnica, otroška, wc, kuhna, dnevna..tak, da jima bo teh 40 eur kolko sem jima dala za tamalo za krst po moje prav prišlo. Tak, da čeprav midva ne živiva še v nevem kakem, vidim da je to še raj proti tistemu kaj imata onadva. Se mi kar smilitauser posted image .
Dajte mi povedat kje je res naš srček??? Mi ni nič napisala oz. verjetno je na forum pa sem spregledala, ko tak čvekate, da sploh več ne sledim včasih.
Lepo se imejte čez preostali vikend!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8286
   RE: Septembrke
18.8.2007 18:10:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Greva z mojim na njivo po koruzo pa gledam malo okoli nakar zagledam eno 15 kg težkega prašička, ki leta po sosedovi zemljiuser posted image . In keri drugi je to bil kot naš. In se zapodim za njim--jaz user posted image ..to si predstavljajteuser posted image . Ja mogla sem ga ujet, če je bil naš..sem rekla mojemu naj gre iz druge strani, da ga ujameva. In tak sva letela za njim in ga pol tudi dobila..tak, da sva pol ful fajn "dišala". Kot v videosmešnicah v glavnem.user posted image  Bogve kje bi se ta prašiček potepal, če ga midva ne bi dobila. Bi mel kdo koline.



user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8287
   RE: Septembrke
18.8.2007 18:12:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Ja, Tianna, nekje okrog 3dcl cel dan. Teden pred rokom pa malo več user posted image


Ja ampak, začelo naj bi se ga piti en mesec pred PDP, al ne?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8288
   RE: Septembrke
18.8.2007 18:36:38   
nana 27
En mesec prej se ga pije, ja. Po "želji" user posted image  proti koncu povečuješ. Jaz pred spanjem spijem še skodelico Rooibos čaja z okusom z vanilije iz Muellerja, ampak ne filter vrečke - zaenkrat tok tok pomaga pri spanju in prebavi, če je to sploh od tega čaja.. _mala_, si vaju kar predstavljam, kako šibata za prašičkom user posted image  Kako, da je ušel? Ga tvoji pripravljajo (se opravičujem tistim, ki mesa ne jeste) za čas, ko boš rodila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8289
   RE: Septembrke
18.8.2007 18:50:48   
Anonimen
Nana, ti imaš pregled drugi teden, kajne? user posted image  Jaz bi šla tudi, pa ga imam šele 28.8.; tako da se ne bova srečali v čakalnici. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8290
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:06:43   
sandra85
_mala_...še ena,ki ne sledi forumu user posted image sem že zadnjič nano hotela potegnit za ušesa....
sem že 2x napisala-srček je na kratkih počitnicah z dragim...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8291
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:09:01   
sandra85
js sem zaj uspela spucat kopalnico, dat prat 1 stroj, posesat CELO stanovanje in pomit posodouser posted image user posted image user posted image ...
zaj mal počivamuser posted image pol pa naprej-likat srajce, obesit perilo IN NEKAJ SLADKEGA BI SI NAREDILA pa nevem kaj...user posted image
ima kera kako idejo-da se hitro naredi in da ni treba čakat da se ohladiuser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8292
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:10:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image  Ima še katera težave z mravljinčasto roko? Jaz jo imam mravljinčasto/bolečo desno roko že cca 3 tedne. Prav zoprna zadeva, sploh nimam občitka kaj prijet, pa vse mi leti iz te roke user posted image !


imaš otečeno roko?


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 8293
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:14:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
IN NEKAJ SLADKEGA BI SI NAREDILA pa nevem kaj...user posted image
ima kera kako idejo-da se hitro naredi in da ni treba čakat da se ohladiuser posted image



Misliš kakšno pecivo?

Meni ob takšnih napadih user posted image  pomaga NUTELA. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8294
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:17:19   
sandra85
ma imam viki kremo-sam je samo črna ostala-ta mi pa ni tak njam...
kriza!!! bi si mogla res fajn zalogo naredit, ker imam napad sladkega že celo nosečnost in kar zagledam takoj pojem...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8295
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:17:51   
sandra85
tianna-kaj si pisala pod temo kopanje v bani? user posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8296
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ma imam viki kremo-sam je samo črna ostala-ta mi pa ni tak njam...



Meni je pa črna njam, zato belo vedno pustim. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8297
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna-kaj si pisala pod temo kopanje v bani? user posted image


Ja ja, sem vidla, da se mi tam smejiš. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8298
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:19:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna-kaj si pisala pod temo kopanje v bani? user posted image


Ja ja, sem vidla, da se mi tam smejiš. user posted image


user posted image user posted image user posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8299
   RE: Septembrke
18.8.2007 19:20:54   
sandra85
zaj pa ližem žlico z viki kremo user posted image

ko je kriza je vse fino


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?