Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ženkica, kako ste vi leteči! Vedno ko te berem, toliko zanimivega napišeš, kaj vse počnete. Men se zdi, da se mi sam ponavljamo. Sprehod, kofetek, plaža... šoping... pa se že neha Ajme, bo treba akcijo nardit in še kam it. Sam kaj ko je mojga tak težko kam spravit. Sej ko gre, mu je super, pred tem se pa morma skregat, da ga prepričam v kaj daljšega od 5 km Zato pa s tamalo same šibama, če je treba. Kdo bo deca čaku! Hotla sem vprašat, kaj dajete kaj svojim za zajtrk? Kot veste (ali pa tudi ne ) naša zdaj z nama je in mi je poleg kruha, sira in jogurta zmanjkalo idej. Nič, grem malo brat o avtosedežih. Smo v fazi nakupa in sem čist zmešana. Veš, midva sva tko bolj leteča še iz cajtov, ko še nisva bila starša; sedaj se v bistvu samo prilagaja Kaji; ko bo večja in se ob dalo še kaj več, mava še večje plane. Pa še tko je, da je treba letos izkoristit ker sem doma na porodniški, mož je pa itak sam svoj šef, tko da ni panike. Zajtrk: Kaja za zajtrk še vedno obvezno flašlo mleka (cca 180 ml); čez cca 3 urce sledi malica, ponavadi kakšen jogurt in banana, čez kaki dve do tri ure pa že kosilo. Sicer je do nedavnega tudi za večerjo flašo mleka, sedaj pa ji raje naredim kakšen čokolino, grisolino, keksolino ipd. Saj nimam idej; je pa malce težje, ker še nima zobkov.
|