Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zobki!
... veš kaj pomeni nič spanja?
Ti posodim Jureta? Če bi se midva zbudila sam 4X na noč, bi vriskala!
In spanje do 10 ure... po novem je konec spanja že ob 6 uri
(že tri dni zapored). Je pa tudi res, da sedaj prvo rudno spimo od 21 do polnoči, enih, kar je že ogromen napredek!
Ampak kaj, ko gre mami spat šele ko se Jure prvič zbudi...

. Drgač pa me tamal zdej mal težje pocukne pa narastek mam zdej na konc las namest na začetk. Zdej si pa predstavljajte
Me je kar groza kak komentar bo dal na napisano pa da ne bo treba vsega popravljat. Sestra je pazila na Izo, jaz sem pa klofala in niti ne preveč razmišljala kaj klofam
. Jutri mi pride še en "računalniški mojster" nekaj uredit pri sprotnih opombah in konec.
spomnil.
Ampak nekaj bo treba ukrenit. Danes studiram naprej. Pa tok lepo sem se odpravila v pojstlo ob 21:15...
. Isuse, ob dveh sem jo imela že v svoji postli, kjer je bla priklopljena na zizo in godrnjala kako uro, nato sem jo sede podojila in je takoj zaspala in spala naprej v svoji posteljici kaki dve urci. Potem pa spet selitev v mojo postlo, kjer je bla na zizi do jutra
, joooj, bogi vaš mali srček. Res srčno upam da je bilo to izpiranje zadnje in bo z učkom vse ok.