Anonimen
|
tejcica super da si koncno zdrava meaa lepo,da si se uspela malo javit urla za mere slumpo da ceplenje hitro in brez reakcij mine ....moram pohvalit mojga,zahvaljajoc njegovemu urniku je lahko bil na vseh P z nama.... *sonchek* cestitke ze za 2zobek erna14 pol ste se meli verjetno prav fajn ane? tinaaja samo je res kako utruejnost vpliva na nas da smo tecke,pa zadircnost in podobno...upam in zelim,da boste imeli danasnjo nocko mirno hmmm vidim,da ste ze imeli budnice pri nas se vcasih v prvi uri tudi zbudi 1-2krat potem pa mir 3-4ure... Žabika a je blo treba tega,se enkrat zajcka prilepit,grem is po eno cokolado zdaj takoj sibil to me spomnilo na monka glede tega avtosedeza,mislim,da so ga malecka_mateja in kr_enamami kupili v avstirji dost ceneje...men s evsaj zdi da se je slo za tega...za vsak slucaj idi rajsi kak tester kupit pa se hitro malo polulat kr_enamami a na dopustu,da ze tako dolgo ni bilo nobenega glasu od nje,ve katera?? No mi smo danes po vecerji koncno kakali!!!!Od ponedeljka sem cakala a bo a ne bo...Sem mu pa danes le podturila ene 30-40ml tistga caja za prebavo...mogoce je pomagalo kaj vem...se je pa revcek full napenjal..pol ko sem mela ze odvietag sma se malo skupaj kakala,pa je kr mal bolj gosto iven rpislo,med drugim ena mala rahla krvava nitka..panike nisem zagnala,ker mislim,da je pocla kaka zilca,ker se je tako fejst napenjal...bom pa vsak kakec zdej malo bolj analizirala...pa suhe slive si nabavla,dda mogoce vpliva kaj na skrata pa se to...kako smo danes ponoci spali...ob devetih zaspali..on pol dvanjastih je bila budnica,zaspimo naprej cez 20min,zizanje ob 2eh...no ob petih pA je skrat prisel na sredino postelje,ker je bila tista na vrsti...zaspima itak oba pr zizanju s skratom...zbudim se pa tako,da sem z zgornjim delom lezala v kinderpetu,mali pa posrek med nama..glava pr atiju,noge pr mami...da bi to kdo slikal danes pa spima sama,ker je v nocni.... to pa se moram pohvalit....danes je 3vecer,da je skrat sam zaspal v posteljci...prej sem ga vedno jaz na rokah uspavala po zizanju...malo mi je cudno,da zdajkar tako sam zaspi...ampak vesela zelo,sam naj ostane tak zdaj pa dost...grem v vodoraven polozaj...jutri naprej kracam nocka
|