|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.8.2007 21:08:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Midva sva šele zdaj vstala. Pa preden začnete ploskat in pisat kako ste fovš, moram povedat, da nismo NIČ spali! Mulo se je zbudil ob polnoči, enih, petih in pol osmih. Prekluser posted image zobki!

No, no, nouser posted image ... veš kaj pomeni nič spanja?user posted image Ti posodim Jureta? Če bi se midva zbudila sam 4X na noč, bi vriskala! user posted image In spanje do 10 ure... po novem je konec spanja že ob 6 uri user posted image (že tri dni zapored). Je pa tudi res, da sedaj prvo rudno spimo od 21 do polnoči, enih, kar je že ogromen napredek!user posted image Ampak kaj, ko gre mami spat šele ko se Jure prvič zbudi...

Nočko!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7901
18.8.2007 21:11:25   
tinaaja
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
18.8.2007 21:37:08   
K_a_t_i
A se men sam zdi, a je tale forum mal dolgočasen ratu? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
18.8.2007 21:45:13   
Žabika
Kati: ti samo povej kok si lepa, pa lahko za danes zaključimo!

Moj Lupus je mogoče malo bolje kot včeraj zvečer in slabše kot danes zjutraj. Še vedno ne bi nič jedel (mora jesti, zato ga z brizgalko filamo), samo spal, jajček ima pa fuuul velik. Bogi revček, kako ga mora to boleti. Čeprav ker imajo dogice visok prag bolečine, ga najbrž ne boli, ampak bolj moti vse skupaj. Jutri bi morala zdravila že prijeti, tako da upam, da se bo to res zgodilo.

Aja: Hana spi prvič v novi veliki postelji! Se je kar zgubila notri, kot je se je prej v ta majhni. Je pa popoldne odspala najdaljšo dnevno rundo (1,5h) v takrat še ta mali posteljici in se potem še eno uro sama igrala notri - kot da bi čutila, da je zadnjič tam notri.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
18.8.2007 21:51:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
je pa thaiss zato zgodnja ptica danes user posted image

zato ker se mi je v šoping mudilo, smo šli v Gorico po vozeka user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
18.8.2007 21:54:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: ti samo povej kok si lepa, pa lahko za danes zaključimo!

Lih sem Naomi to sporočila pa prav, da je v pondelk ne bo na zmenk, da ji nav slabo od vsega lepga user posted image . Drgač pa me tamal zdej mal težje pocukne pa narastek mam zdej na konc las namest na začetk. Zdej si pa predstavljajte user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
18.8.2007 22:11:27   
Žabika
A se ve že igrate z vašimi: Gremo se skrivat?

Pri nas to zgleda takole:

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
18.8.2007 22:17:42   
skačica
hojla!
Ne bom vsega pokomentirala, ker ste v dveh dneh preveč naklofale, samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam za Jernejčka in Lupusa, Leina za vas pa resnično upam, da pikapolonice ne bodo potrebne, ker ne boste več šli tja. Revček maliuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila 2 dni zakopana v diplomsko, zdaj je končana in čaka, da pride profesor nazaj na faks, da jo pregledauser posted image user posted image user posted image  Me je kar groza kak komentar bo dal na napisano pa da ne bo treba vsega popravljat. Sestra je pazila na Izo, jaz sem pa klofala in niti ne preveč razmišljala kaj klofamuser posted image user posted image . Jutri mi pride še en "računalniški mojster" nekaj uredit pri sprotnih opombah in konec.

Drugače smo pa danes pohajali, najprej smo šli k našim potem pa še v Gaj, kjer je spet razstava. Tast in tašča sta še vedno na dopustu. Skrajni čas, da prideta domov, ker jaz ne folgam teh njenih rož zalivat pa paradajza pobirat pa okoli hiše pometat pa psa in mačko futrat...............skratka dela za znort.
Že vidim, da jaz okoli hiše nočem imet nobenega vrta, samo malo travce in tlakovce.

Kati- men se pa ne zdite dolgočasneuser posted image

sezam- čestitam za obletnico. Upam, da se je tvoj user posted image  spomnil.

Grem počasi spat. Naše noči so tako tako. Ni da bi se glih hvalil, ni da bi jamral.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
18.8.2007 22:20:23   
skačica
žabika, spet krasna fotka. A tkole že vaša Hana sama sedi? Naša sedi samo, če je kam naslonjena.

Drugače se pa midve tud skrivava, no bolj se jaz, ona se mi pa smeji. Sama se ne skrije.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
18.8.2007 22:23:13   
Naomi
sam se tole...Lupus drz se, sabla...user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
18.8.2007 22:30:11   
skačica
Preden se poberem spat, še jaz pripopam eno fotke Ize.
Men je tko smešna s to čepico.

Pravilnega handlinga tle seveda ni, ker jo drži moja sestrauser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
18.8.2007 22:35:12   
skačica
no, pa hitro še tole.
Je sestra pospravljala omaro od nečakeca in našla opremico za pusta in smo takoj sprobali kako Izi pašejo ušeski od zajčka. Drugo leto bo definitivno zajc.
Men je tko luštnauser posted image , sicer ji je zdele kapica še malo velka, ampak za pusta ji bo glih prav. Pa še kostumček je zraven.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
18.8.2007 23:22:48   
Anonimen
Hana Re & Iza mali princeski,res sta lustkani obe user posted image

danes z zamudo...tud jst sibam spat...

nocka user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7913
19.8.2007 8:15:05   
draja
Jutro!

imam še Živo v naročju, tko da zdaj bolj na hitro. Vidim, da ste večerne čveke včeraj zahinavile in da moramo jutranje čvekice spet malo obudit in popestrit našo temo.

Torej - kaj bomo danes kupovaleuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
19.8.2007 8:23:55   
Lejci
Dobro jutro

Pa ne, da še vse spite?!!?!? Ziher neuser posted image  Pri nas je rana ura vedno zlata ura... js sicer komi oči držim odprte, ampak... tak to pač je user posted image  Mamo pol več od dneva (t je moja tolažba trenutno)

Danes mamo edini dan v 3 tednih očija doma in bomo izkoristili za kak tivoli, če ne bo dežja. Pa tudi če bo, sam da je doma!

Pa danes bomo krompirček probali, to bo pravo družinsko kosilo user posted image . krompir in bučke user posted image .

Iza je pa res lepotička, ja, prava princeska user posted image

Žabika, mi se tudi tkole skrivamo, najraje, ko je v čebričku - js pa zraven počepe delam, dvojna korist user posted image  Sedimo pa tudi že, hvala bogu, komaj sem čakala na to. Sicer se še prevrača, ampak... boljš to kot nič.

Pa bogi vaš kuži, sem brala... groza. Čist razumem, kako ti je. Naš ma pa kolke ferdirbane in je na tabletah proti bolečinam, včasih zadnje tace tok za sabo vlači, da ga je res težko gledat. Mala ga pa tok obožije, ko ga vidi, vedno na isti način reče "A" - ari pač user posted image  Njena prva kosmata ljubezen.

Evo ju:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
19.8.2007 8:30:29   
tinaaja
Jaz bi ene 5  ur spanca kupila... Unim v pricakovanju bom rentala brino kot pripravo na neprespane noci .. to je res doseglo visek danes. Ta mala se je tok navlekla na zizo in tok uspesno sem jo navadila, da gor zaspi, da me zdaj tepe po glavi. Pa saj ne bi imela nic proti, ce se ne bi samo do polnoci zbudila 3x!!! Pol pa v podobnr ritmu user posted image user posted image user posted image Sem vceraj brala Otrosko spanje,... in malo preskusala predloge. Zal pri nas noben (še) ne pali. Vem, da v eni noci ne mores spremenit spanja user posted image Ampak nekaj bo treba ukrenit. Danes studiram naprej. Pa tok lepo sem se odpravila v pojstlo ob 21:15...

draja, a si narocila vceraj?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
19.8.2007 8:37:22   
tinaaja
No lejci,. sva ze dve:
s psom z displazijo kolkov in nasa babi je tudi tako guncnico kupila user posted image user posted image aja, pa to v zvezi z rano uro pri nas dobro poznamo. smo danes zural ponoc, tko da smo celo do 8 potegnili.

Skacica, super fotke user posted image res je velikanaka Iza lepoticka. Bravo za diplomsko! Jaz sem na statuss quo zadnjih 10 dni. zgleda ne bo nic od izpitov. sem smotana ko zajla.

Zabika, me je mami vceraj pol se enkrat vprasala, kdaj je Hana rojena,pa sem ji povedala, da 6 dni pred brino. Je bila cist fascinirana nad laski user posted image Unga zajcka pa lahko do ene 3 leta je, da ga bo pojedla (ce prav vidim je cokoladen). Ce pa nas povabis na obisk,pa ne bo imela tega problema user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
19.8.2007 8:48:35   
draja
Uf, glede spanja bom jaz kar tiho, ker smo res super spali, čeprav smo dvakrat papali, kar ni naša navada.

Se je pa naša navadila nekaj drugega - ko jo čez dan nesem spat v njeno posteljo se ful dere - pa to ne mislim joka, ampak dobesedno kriči in vreščiuser posted image . Prav grozna je. Sploh če je že preveč utrujena in zaspana pol ima sploh veselje vreščati. Včeraj smo imeli tako vreščanje 1 uro popoldneuser posted image . Jah, res vidno rastejo tile naši mali kričači.

Tinaaja nisem naročila, ker čakam odgovor glede plenic, ampak danes bom naročila, da ne bo slučajno konec akcije une Tomyeve igrače.

Skačica sem pozabila prej pohvalit tvojo Izo kolk je luštna. Pa oblečena je tud čist frajersko.

Žabika Hana + zajec = user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
19.8.2007 8:53:14   
tejčica
Dobro juuuuuutrooooo!user posted image  Po parih dneh sem se končno zbudila z glavo in želodcem na mestu. Uf kolk je to dober filing. Dober znak je tudi to, da mi je danes prvič od četrtka dalje (odkar me je ulovila ta viroza) zadišala kavica.user posted image Sem bila res že sita ležanja ampak drugega itak nisem bila zmožna. Moj user posted image  je bil pa zlat te dni. Je pa zbolela tudi tašča, tako da je moj lubi včeraj, ko je moral iti v službo, vzel s seboj Tajo, tako da sem jaz imela samo Vida (ki pa je itak tako priden da z njim skoraj ni dela). Jutri moram pa poklicat mojo dr za izvide iz laboratorija in upam da ugotovi zakaj se meni tako pogosto pojavlja vročina. Sicer ne v tako hudi obliki kot tokrat (v čet sem jo imela 39,5), ampak tja do 37,5 jo imam pa skoraj vsak teden kakšen dan.

Ste pa čist preveč načvekale da bi šla sedaj vse za nazaj brat.

Moji trije še sladko spančkajo, tako da imam taaak lep mir. Sigurno pa ne grem nazaj ležat, ker je bilo tega preveč v zadnjih dneh in me vse boli od ležanja.

Lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
19.8.2007 8:57:10   
draja
Tejčica suuuuuper, da si spet na nogah in seveda spet na RR! Držim pesti za dobre izvide.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
19.8.2007 9:06:34   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica suuuuuper, da si spet na nogah in seveda spet na RR! Držim pesti za dobre izvide.

se podpisem user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
19.8.2007 9:29:34   
skačica
dobro  jutro!

Naša noč je bla bolj user posted image user posted image . Isuse, ob dveh sem jo imela že v svoji postli, kjer je bla priklopljena na zizo in godrnjala kako uro, nato sem jo sede podojila in je takoj zaspala in spala naprej v svoji posteljici kaki dve urci. Potem pa spet selitev v mojo postlo, kjer je bla na zizi do jutrauser posted image user posted image user posted image  Mah, sej je ok.

Tud jaz razmišljam o nakupu Tommyjeve igrače. Draja, kakšna pa je cena? Letim zdele na njihovo spletno stran. Drugače sem ti pa malo fouš za take lepe noči.user posted image  A jih bom jaz tud kdaj dočakala?

Hvala za pohvale moje lepotičke. Kok sem zrasla sploh povedala ne bom.user posted image

Danes pa lepo zabušavamo doma, le okoli hiše bomo malo pokosili, drugega nič. Zvečer gremo na svakovo praznovanje rojstnega dneva v Gaj. Komaj čakam na torto. Moja dieta je adijouser posted image user posted image user posted image  Tinaaja, kako gre kaj tebi? Meni ne gre.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
19.8.2007 9:32:29   
tejčica
Žabika, veeeeelik koš user posted image  za vašega Lupusa, da se pozdravi.

LeINA, user posted image , joooj, bogi vaš mali srček. Res srčno upam da je bilo to izpiranje zadnje in bo z učkom vse ok. user posted image user posted image user posted image  Dobim solzne oči že ko te berem, kaj šele ti ko moraš tole prestajati.user posted image

Pikca, user posted image  tudi za tvojedva otročka.

Na slikicah je pa eno dete lepše od drugega.user posted image

Sedaj se pa moja femili počasi prebuja in se šibam z njimi cartat.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
19.8.2007 9:38:25   
draja
Skačica evo link:
http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml

Kolk je pa meni fajn: mojedva spita, likat se mi ne da, kuhat tudi še ne in sem zaključila, da v bistvu nima kaj delat in tako zabušavam na RRuser posted image . No, saj grem, grem,...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 10:16:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!