|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
19.8.2007 10:33:03   
tinaaja
Moja dieta je adijo Tinaaja, kako gre kaj tebi? Meni ne gre.

montignaca se drzim v toliko, da probam ne jest bele moke. user posted image user posted image user posted image enostavno ne zberem energije, da bi se sla ob takih noceh se kaksno posebno prehrano. pa se dosti sva jedla pri mami, tasci,... in njim ne morem svojih konceptov ufuravat. se pa dost uspesno drzim samo enega pravila in sicer na podrocju, ki me je najbolj zezal - vecerno hranjenje. Pravilo pravi user posted image ne jej po 18 uri!!! Glede na to, da sva prej velikokrat se prav napokala zvecer, je taka strategija koristna, tudi dlgorocno, ce bo slo. Zaenkrat je kul. Morda pojem kaksen sadje, ce je kriza ali suho slivo. Kg - ma stojijo... user posted image Bo ze boljs. Bi rekla, da ko neham dojit,... ampak glede na zasvojenost brine z zizo si niti pomislit ne upam, kdaj bo do tega prislo user posted image

meaa- pikolo je marela, apr strani nazaj je bila obravnavana. im jo amy in je zadovoljna. cena 44€. super, da ste OK user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7926
19.8.2007 10:56:52   
urla
Dan!
Samo hitro javljanje; preživeli ceplenje, ni bilo hujše reakcije. Zdej mamo pa mir vse tja do vrtca.

A ja mere:  7900g in 67 cm (v enem mesecu se je zredila za 1100g) P ni mogla verjet, da sem jo samo dojila.

Zdej grem pa kuhatuser posted image , pa še ne vem čist dobr kaj bomo papcali.

ANJA - upam, da ste dobro namočili ritke in da je Bor uživu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7927
19.8.2007 11:20:11   
Lejci
Mi smo tudi prejšnji teden kupili Tomy-jev Multi 6. Sicer smo imeli neko telovadnico z loki, ampak naši enostavno ni bila zanimiva. Potem pa je nekaj podobnega stestirala pri sestrični in moram rečt, da se ji not čist utrga. Dober nakup, skratka user posted image user posted image user posted image

Trenutno ma pa največ dela s plastičnimi lončki - takimi, ki grejo eden v drugega. Razstavit in probat vsakega je res garanje user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 7928
19.8.2007 12:17:21   
Žabika
tinaaja: zajca sem dobila jaz od prijatelja za rojstvo Hane; pojedli smo pa kar celega po foto sešnu. Tako, da zajca ni več. Bil je pa dober - mnjami.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7929
19.8.2007 13:32:15   
slumpo
ejla

mi smo danes spet celo noč dežurali ob malemu...ves čas je stokal in malček pojokaval tako da nič od noči...pol pa jaz zjutraj dobim napad peke in sem spekla pito (skutino), domačega prijatelja in še nekaj noveg sem prakticirala za kosilo......zdej sem pa kot da bi me tank dvakrat povozu...

mali pa še vedno ne spi....
jutri mamo pa pregled in ceplenje....sem mojega prepričala da gre z nama ker mava že ob 7 45...tako da ne bo velik službe zamudu...ma jaz ne morem, gledat kako ga mučijo s tistim ceplenjem...

no grem probat mal zaspat...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7930
19.8.2007 16:51:36   
*sonchek*
Mi smo tudi danes spali - od 21-ih do 7-ih, potem sva se podojila in sva potegnila še do 10-ih!
In lahko nam čestitate - imamo že 2. zobek!

Za kosilo je mulo jedel bučke, cvetačo in polento - je rad papal! Zdaj ga je pa oči odpeljal na doooolg sprehod, da mami lahko v miru lika. Pa ne povedat, da sem na RR-ji - pšššš user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7931
19.8.2007 17:09:34   
Anonimen
Samo na hitro se javim.

Antilopa od Ikee - ne vem, ce je se aktulano, ampak napisem vseeno. Na enem forumu na med.over.net sem brala, da se da v Ljubljani narocit in dvignit stvari od Ikee. Jaz bi kar poklicala na Ieko Slo in jih povprasala. Vem, da imajo v BTC skaldisce. Mogoce bi pa tako dobile antilope. NMi gremo itak v tujino in bomo tam kupil, ker bomo ze itak mel polhn avto vsega drugega :)

Sibam alarrrrrrmmmmmmm....

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7932
19.8.2007 17:18:30   
*sonchek*
Uuuuu, a res??? user posted image To moramo preverit, bi blo pa super!!!
Sva že malo gledala ostale stolčke, pa so takooo dragi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7933
19.8.2007 17:42:41   
Anonimen
Ikea narocanje - tole je forum, kjer pisejo, da se da narocat. Samo nikjer ne pise kako.
Forum:
http://med.over.net/forum5/read.php?187,4198416

Ce bi imela cas, bi povprasala na Ikea d.o.o. Se podatke firme pripopam:

IKEA D.O.O.

ŠMARTINSKA CESTA 100user posted image N.C. (01) 587 37 11
user posted image (01) 524 29 45
ljtr@memo.ikea.com

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7934
19.8.2007 17:46:39   
Anonimen
Se to povprasam, pa aprdon, ker smetim.

A se boste jutri kaj dobile na kaksni kavici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7935
19.8.2007 18:34:54   
erna14
dannn sm ze nazaj,sej vem da vam je blo dolgcas po meni ampak ni kaj grem da me boste mal bl pogresale aja kupili tasci zlato verizico z obeskom ter uhane in kookai uro (mislm da se tako napise sej ne vem)no uglavnem bila je full vesela

noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7936
19.8.2007 18:43:35   
erna14
tina mas mail

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7937
19.8.2007 19:16:48   
tinaaja
erna, wb... sem komaj prezivela do tvojega prihoda nazaj user posted image

Jaz sem pa danes priletela na dno .. sem se ornk zjokala popoldne user posted image moja utrujenost je zgleda dosegla enega od viskov, ze cel dan sem bolj kot ne nataknjena in sem mojga ene 5x neki nahrulila za brez veze, glava me boli, skratka nic kaj dober dan. In pol je se brina ceeeeelllllll dan tecka, skoz ji niiiccc ni prav, pa tuli pa smeje, pa joka, pa izsiljuje, pa aaaaaaaaa kr neki.. in ko se to zdruzi z neprespanostjo, utrujenostjo, slabo voljo in zeljo, da ni imela gumbek, da izkljucim vse slabo in da bom dobre volje - sem se ornk zjokala in vsaj mal olajsala duso. smo sli pol na sprehod in je bilo bolje. je mami prisla kao mal crklat brino in mala fuul pridna. kot da sva midva krivca za njeno zoprnijo. ampak ji je pol vseeno pokazala in se tudi pri njej zadirala, tulila... user posted image
In pol razmisljam:
Ali tako zbujanje vpliva na otroka tako kot na nas - da so cez dan utrujeni ali ne? Ali se dejansko zbudi ali se samo priklopi in dejansko se zbudi spocita? Ker zadnji teden je ful tecka popoldne. Ampak spat pa ne zgodaj it. cez dan nekaj spi, vcasih dobri 2 uri, vcasih 2-3x po pol do 1 ure. mah, nekako bomo preziveli.. neki bo treba pogruntat, ker na dolgi rok je tole no go user posted image

no zdaj je zaspala... me zanima, kdaj bo prva budnica.

mal sem morala pojamrat.
grem si caj za lahko noc narest

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7938
19.8.2007 19:38:24   
K_a_t_i
Čer.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ali tako zbujanje vpliva na otroka tako kot na nas - da so cez dan utrujeni ali ne?

Pomojem, da so enako utrujeno in posledično sitni user posted image .

Na kratko - bili smo na Rakitni, je res super! Oštarijca, da bi jo vikal, kelnarce prjazne, ležalniki na mestu, hojsence in tobogan pa dovolj široki za mojo rit user posted image . No, v bajer se pa le nismo namočili. Bomo pa definitivno še šli - sam da most popravjo in se ne bo treba vozit naokrog čez Ig!

GH - zjutraj smo zmazali veliiiko hruško, s takim veseljem še ni šlo nič po grlu. Žiga je kar delal mammmm. Pa odkar imamo GH, spije po 250-300ml čaja na dan user posted image

Novi zvoki - danes sva se mu z lubijem prav nasmejala, ker je tko prisrčno zajamral "ojej" user posted image .

Tejčica, sam da si ok!
Sonchek - pozdravljena v klubu 2 zobih user posted image . Zdej pa upaj, da ne bo preveč lačen! user posted image

Žabika - ti požeruščka! Jst sem se pa že vidla, kako ušeska grizljam user posted image .

Naomi - še zmer spiš? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7939
19.8.2007 19:48:10   
Naomi
hrrrrr, hrrrrrrrrrk user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7940
19.8.2007 19:58:29   
tinaaja
no zdaj je zaspala... me zanima, kdaj bo prva budnica.

do zdaj sta bili ze 2.. prvic se je dala na trebuh in je bilo konec, zdaj pa oci ukrepa, pa slisim samo krike groze user posted image damn...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7941
19.8.2007 20:16:10   
Dajadada
Se to povprasam, pa aprdon, ker smetim.

A se boste jutri kaj dobile na kaksni kavici?

Jaz bi se. Okoli 11:30 v tivoliju?

Kati, Žabika, zdaj se javljamo, da ne bosta same čvekale, upam, da sta tudi vidve za. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7942
19.8.2007 20:19:24   
Dajadada
zdaj vidim, da se dež napoveduje za jutri. Se bo treba kar v CP zmenit.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7943
19.8.2007 20:22:01   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Žabika - ti požeruščka! Jst sem se pa že vidla, kako ušeska grizljam user posted image .

Za ušes bi se morala pa s temle fantom Galom (januarček 06) zmenit.

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7944
19.8.2007 20:50:19   
Sibil_
Čer!

A vi mate dež?Come to me dež, come to Koper....joj bi mi pasal dežek....user posted image

Pred dvema dnevoma sem kupovala kruh v Mercatorju.Pred mano je stala ena ženska, oblečena je bila vsa v belo, na rokah je pa imela bele rokavice.In pogledam njen nakupovalni voziček-prekrit z najlonom.Meni ni bilo nič jasno.Nakar jo prodajalka vpraša kaj bo in pazite to:ženska ji da en par rokavic in reče naj jih da gor.Nato ji pomoli eno belo papirnato vrečko in naj da kruh noter.Prodajalka hoče kruh razrezat na pultu in se ženska začne dret naj pusti celega in ga da v njeno vreččko ter jo zalepi  z lepilnim trakom.In potem seveda roma kruh ves zapakiran na tist najlon.Mislim-kaj je bilo tej ženski po vaše?Kakšna fobija pred bakterijami al kaj?Jao, prvič sem doživela kaj tazga-pa prodajalka je tudi debelo gledala....

Sem gledala v Arielu sedež Concord Ultimax in mi je res všeč, samo 240 eur?Pa še Isofix ni?Jao, samo Lukas rabi nov sedež....ah ja....user posted image

Pred enim letom sem v tednu dni sanjala dobro prijateljico 3 krat.Pa nisem vedela-ampak je bila res noseča.In teden nazaj sem SEBE sanjala nosečo in v sanjah sem štela da bi bilo kao leto in pol razlike z Lukasom.Verjamete, da sem se zbudila v šoku?Mislim-neeee no, sploh ne tko kmalu, jaz moram zadihat malo....user posted image

Obalke-kdaj se kaj vidimo?user posted image

In kdaj bo vsesplošni piknik marčevk?Kaj pravite?Boste ljubljančanke prevzele organizacijo?Pa našle plac?September namreč ni več daleč...

Nočko punce,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7945
19.8.2007 21:10:11   
Naomi
...tinaaja...evo user posted image da te mal pocrklam...a ves kwa ti predlagam...dej se u usodo...pa si rec...tko pac je..pa bos bolj nakulirana pa bo...mislm, sej pomoje je tesko, sam vasa Brinca to vse cut...verjetn...pa je pol tut ona mal znervirana in ni umirjena kar pa se dobr na spancu pozna...pol pa k ne ve kaj bi...tebe hoce...pomoje...sicer nisem noben Freud...sam mogoce pa bo...a ves kva...zdrava je- ce pa mal veckrat je pa se zbudi pa to ni nch prot ksni stali...iz tega vidika gledi...k bo sla pa u 1. razred si bo pa tut ze znala pasteto na krtuh namazat pocas ;)
...drgac pa smo se potepal dons po Bledu...mal vozickal mal kengurujal..kremsnite sso ble super slastne...u glavnem..lep dan...bom z nasmeskom zaspala...
ju3...dejmo ne kufe ruknt ja user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7946
19.8.2007 21:11:42   
tinaaja
uuuuuuuuuuuu naomi smo ven zbezal user posted image user posted image saj sem udana v usodo, ce se zbudi ene 3-4x, ampak vsako uro.. tok pa nisem mazohist... ne funkcioniram normalno pol..
ah sirena user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7947
19.8.2007 21:14:29   
Naomi
baje da mine...da se pol zbuja na 1,5 ure user posted image user posted image ( no sej se mi bo tole zih vrnl...)- 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7948
19.8.2007 21:22:34   
tinaaja
da nadaljujem... ma sa sem enkrat ze napisala, da mi ni panike, da se zbuja po parkrat na noc. prezivim in dokaj normalno funkcioniram. ampak, jaz veliki polh, pa ne funkcioniram normlano, ce se mala zbuja vsako uro ali ce me ponoci drzi par ur pokonc, in takrat sem jaz cez dan zoprna, utrujena in imam krajse zivce user posted image in vertno to tudi brini cuti in posledice so tu. ni mi jasno, zakaj pa se zdaj kar naenkrat ful zbuja. zdaj je bilo ze 3 od 19:15 user posted image v joku (ok prvic se je prevalila na trebuh in pol ne ve, kaj ce). no ja, saj tega ne bomo tukaj resili, bom nehala s tem morit.

sibil - scary MF - una v belem. a si naredila test user posted image

svitko - daj svojo mamico malo zdrmaj ponoci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7949
19.8.2007 21:25:37   
K_a_t_i
A pol tole 11:30 CP velja za juter? Mi2 bova enkrat do 12h prlezla - odvisen od tega kdaj bo mulc svojo hruško zahteval user posted image . Ja pa tud odvisen, če se bo pol tko "estetsko" usral kt dons, da sem morala še sebe spreoblečt user posted image  pa še oprat na brzino...

Men se pa zdi, da bomo mi še enga zobka dobil. Tamal bi vse pogrizu, mali izpuščajček ma na ličku, slin se k veliiik kuža, pije fuuul, na jošk joka pa še zelen kakec je mel dons. No, pa še zdi se mi, da se ena žagca že tud nad bradavičko pojavlja, ko se dojiva. Upam sam, da se nav še na 1 uro zbujal tko kot nazadnje user posted image . Tinaaja, a Brina zih nima teh znakov?

Žabika, če je tak luštkan fantek pojedu ušeska, pol je pa ok! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 7950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!