Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne jej po 18 uri!!! Glede na to, da sva prej velikokrat se prav napokala zvecer, je taka strategija koristna, tudi dlgorocno, ce bo slo. Zaenkrat je kul. Morda pojem kaksen sadje, ce je kriza ali suho slivo. Kg - ma stojijo...
Bo ze boljs. Bi rekla, da ko neham dojit,... ampak glede na zasvojenost brine z zizo si niti pomislit ne upam, kdaj bo do tega prislo

To moramo preverit, bi blo pa super!!!
N.C. (01) 587 37 11
(01) 524 29 45
moja utrujenost je zgleda dosegla enega od viskov, ze cel dan sem bolj kot ne nataknjena in sem mojga ene 5x neki nahrulila za brez veze, glava me boli, skratka nic kaj dober dan. In pol je se brina ceeeeelllllll dan tecka, skoz ji niiiccc ni prav, pa tuli pa smeje, pa joka, pa izsiljuje, pa aaaaaaaaa kr neki.. in ko se to zdruzi z neprespanostjo, utrujenostjo, slabo voljo in zeljo, da ni imela gumbek, da izkljucim vse slabo in da bom dobre volje - sem se ornk zjokala in vsaj mal olajsala duso. smo sli pol na sprehod in je bilo bolje. je mami prisla kao mal crklat brino in mala fuul pridna. kot da sva midva krivca za njeno zoprnijo. ampak ji je pol vseeno pokazala in se tudi pri njej zadirala, tulila...
.
.
da te mal pocrklam...a ves kwa ti predlagam...dej se u usodo...pa si rec...tko pac je..pa bos bolj nakulirana pa bo...mislm, sej pomoje je tesko, sam vasa Brinca to vse cut...verjetn...pa je pol tut ona mal znervirana in ni umirjena kar pa se dobr na spancu pozna...pol pa k ne ve kaj bi...tebe hoce...pomoje...sicer nisem noben Freud...sam mogoce pa bo...a ves kva...zdrava je- ce pa mal veckrat je pa se zbudi pa to ni nch prot ksni stali...iz tega vidika gledi...k bo sla pa u 1. razred si bo pa tut ze znala pasteto na krtuh namazat pocas ;)