tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Tinaaja ojej do enega leta brez vsega tega? No saj mi bomo ziher tud ful dolgo čakali zaradi suma na alergijo. Tud če mi P dovoli prej bom jaz preventivno čakala. A ostalo pa boš kar začela? A jabolčno kašico si ji ponudila kupljeno al si ji sama naredila? Patronazka je rekla, da naj bi pred 6 mesecem zacel z dovoljenjem P Da naj bi bile smernice zdaj take, da naj bi imel otrok do 6m le mleko... Pol me je vprasala,ce kaze kaksen interes in sem povedala, da ze 2 dni je Hippovo jabolcno kasico in je rekla, da pol pa pocasssiiii naj zacnemo, ce je tko. Nameravam se kaksen dan, dva ji dati to kasico, pa da vidim, kako reagira. Zanimivo je, da je po cepljenju z rotavirusom imela spremenjeno blato, nic vec unih koscov not, barva bolj zenfasta.. vceraj, ko je jedla kasico, ki je probioticna, je danes bila njena sracka spet zlatorumena in s kosci kot No ne vem, ce je to sploh v povezavi, ampak zanimivo se mi zdi ta korelacija. Zacela pa bi zdaj predvsem zato, ker imamo na vrtu super jabcka, imamo bucko, tko da Aja, sol - je rekla, da naj kar dam malo. da tudi ptrcki rabijo jod in da vecina rahlo osoljeno veliko raje je. da tudi ne (ne sponnim se kateri) strokovnjak s podrocja prehrane za malcke to priproca. pa da se komot uporabljajo disavnice (majaron, bazilika, ...) Kati - dobila sem slincka v lecleru - sta mi super. je treba dat se oprat. a ve perete slincke po vsaki uporabi ali odvisno od svinarije? moram hitro izkoristit minute, ko brina se spi, da pripravim za kosilo... kuskus s piscancjimi bedrci in buckami aja leclerc - ful sem bila presenecena, ker mi je bilo ful oblek vsec. namrec, nad bodiji sem bila totalno razocarana in sem rekla, da nikol vec. danes pa sem MORALA brini kupit tako lustno jopico, ne vprasat kaksne barve... valda limeta pa k sem ji ze hlace v tej barvi zanc, mora met se jopco... ma ful lustnih zadev je bilo no.. sem rajs kar sla. se sparam za trst,ce bom sla Thaiss - a je ze kaj robe, se splaca? rabim zase se zimsko jakno
|