|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.8.2007 21:13:17   
draja
Dojenje mi se dojimo 6-krat na dan (pri treh mesecih smo se celo samo 5-krat, ker ni ponoči jedla), in sicer: nočni obrok je okrog 5-ih, nato pa ob 8-ih, 11-ih, 14-ih, 17-ih in 20-ih.

Erna nočka!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8276
22.8.2007 21:16:31   
K_a_t_i
Mi pa se dojimo cca. 6-7krat na dan in 1-3krat na noč... Urnik - kaj je že to?

Nočko!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8277
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 21:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8278
22.8.2007 21:38:50   
Naomi
...cer...

...bom odgovorila, da ne bom-o kregane ;)...

...dojimo se...7x...3-6-9-12-15-18-20...cca pou urce gor al pa dol ;)...no nocke so zadnji tedn take...prej smo mel pa mal tko pa mal tko...kukr je blo ;)...cez dan pa kr tm nekje prblizn...
...vse ostalo po starem...otrok pridn...GH ne uvajamo, stolcka nimamo se, o produktih za pod zob se ne zanimamo se ;)...rane nismo nobene opazluser posted image ...razmisljmo ce bi se ene 14 dni morcita uzgal u spetembru, ce bo lepo...smo pa u Glossu dons mal cekirali user posted image ...pa nimajo se jesenske robe user posted image ...ampak...bo treba mal cez mejo skoct...da nau otrok nag po svet se vozuuser posted image ...pocas zaloge prerascamo...rokavi so vsi vec al mn 3/4 user posted image ...pa taki mal vecji dekolteji user posted image ...
...vsi otroccki so sweet, sam ne tko sweet k Svit user posted image user posted image
no, papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8279
22.8.2007 21:46:51   
blanči
No kako ste se razkurile. Pa saj nisem nič slabega mislila, samo morala sem povedati na glas.

Kati: Prav je, da nisi diplomatska, všeč mi je če mi kdo pove v faco kaj mi gre (po domače rečeno). user posted image No glede tistega, da nekateri kompliciramo, nimamo časa za to in ono. Pri nas je vedno čas za druženje s prijatelji, tudi naš ati hodi domov po 16 uri in ima vedno toplo kosilo na mizi, sprehodi z vozičkom so nuja, ker naša Anja je zelo rada zunaj in kadar je dež me je kar groza, ko ne moreva vem, vedno je pospravljeno (razen kje leži kakšna igrača), oprano in zlikano. Veš zvečer, ko dam tamalo spat pospravim kuhinjo se stuširam in sedem ali pred TV ali pa se z atijem pogovarjava, potem pa se mi res ne da še za računalnik (danes sem naredila izjemo). Pa brez zamere.

No naše pikico so danes izginile. Danes sem ji dala že tretji dan cvetačo in danes sem dodala korenček. Jutri pa probamo krompirček.
Ko uvajamo GH jo dam sedet v stolček za hranjenje. Kupila sva ga od Peg perega - prima papa diner. Izgleda takole, samo da imamo mi rumenega s čebelicami. (cena: 125EUR za gotovino).
user posted image

No toliko za nocoj.

Mejte se.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8280
22.8.2007 22:05:15   
thaiss

Ponosni lastniki antilop ste pravi lepotci!! No, mi pa nimamo ZOOja domauser posted image
Matia ima trip trapa in Jupiteja od Brevija

Me pa rajcate s tem CP user posted image

slinčki - mi tudi uporabljamo plastic fantastik pri hranjenju; najbolj simpl, sam z mokro krpo ga obrišeš

erna super recept, čez tri mesece ga ponovno prpopaj

Kati kam pa ga šibate na morčka???
Žiga ti ja ki maš mišice user posted image  user posted image  user posted image to delajo bučke!!!!

Kr_enamami  WB

jjasna ti kr vstrajaj s hranjenjem po žlički. Mi smo potrebovali en mesec da smo zamenjali obrok. Zaenkrat ima samo kosilo GH in to od 150 -180ml

žabika  škure so polkna

blanči ne bit huda na nas!! Me veseli da je Anja brez pikic!! Najbolje, da ji od začetka daješ po 2-3 dni isto zelenjavo oz sadje, da vidiš če ji odgovarja, in potem to živilo mešaš z novimi oz že preizkušenimi živili.

mah, ne vem kaj je zdej to, sem hotela fotke pripopat pa je ratal en dreuser posted image   SORRY 
klikneš na post pa pride fotka user posted image  user posted image  ma sem foto genij!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 22.8.2007 22:06:27 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8281
22.8.2007 22:26:20   
thaiss
bom še enkrat poskusla fotke prpopat

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8282
22.8.2007 22:28:14   
draja
Evo Blanči me veseli, da smo razčistili in ne bo več hude krvi. Drugače je pa res kot praviš - jaz sem včasih ful TV gledala, od kar pa sem bolj aktivna na forumu pa nič več TV ne gledam, še dnevnika ne. Časa imam pač dovolj samo za eno ali drugo.

Thaiss ful dobra fotka tvojega cukra!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8283
22.8.2007 22:29:53   
draja
Aha, pardon: Thaiss, ful dobre fotke in ne le enauser posted image .

nič, kidam ja, na ljevo (beri v posteljo).

nočka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8284
23.8.2007 0:15:30   
tejčica
Blanči, user posted image  da so pikice izginile.

Thaiss, Matia je pravi kokolo. Pa kako lepo sedi v stolčku.user posted image Pri nas samo da ga malo bolj dvignem, je že ves skrivenčen. Sploh se ne more pokonc obdržat.

Kr_enamami, helou nazaj z dopusta.

Draja, user posted image user posted image user posted image  za stanovanje.

Kati, a se vi selte?user posted image

Dajadada, upam da Nejcu ranica hitro izgine.user posted image

Nooočkooo!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8285
23.8.2007 1:45:01   
tinaaja
mislim, da sem spala 3 ure v kosu user posted image od šoka ne vem, ce bom lahk dans še kaj spala user posted image user posted image user posted image nisem vec navajena tega...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8286
23.8.2007 2:16:18   
dskubin
evo tinaaja, tut mi mamo tako dobre noči, da sem čist naspana in sploh nimam druzga za delat, kot na RRju viset user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
se eno pitanje - a adaptirano mleko ali kravje? hvala user posted image

posneto mleko v prahu user posted image

Lepe slikce, otročki pa še bl!

Nočko!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8287
23.8.2007 7:20:58   
slumpo
alo

včiraj sva cel dan pohajala...danes pa to nadaljujeva v skrajšani obliki s taščico.
gremo mal zapravlat ker že dolgo nisva...včiraj mu je moja mami kupila vetrovko, 2 trenerkici in nogavičke.
danes pa nadaljujemo....najti moram nekje eno varjanto da bom lahko malega kopala...baje obstajajo eni stolčki (včiraj videla samo katalog)...danes pa iščemo.

spali smo po9noči bolj slabo kot ne, ker je bil mali zeloooo lačen in scrklan (celo noč sem ga imela prpetega nase kot mojega klopkota..

no pa se še oglasim ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8288
23.8.2007 7:23:17   
tinaaja
gut mouning (alo, alo)

no tko.. cudezi se dogajajo.. po nocnem javljanju sem se jaz sicer zbudila se parkrat - 2x se je brina dala na trebuh, ampak obakrat je sama zaspala v postelji, ko sem jo obrnila user posted image sploh verjet nisem mogla. ta tretjic je bilo ob 5!!!, ko sem jo kar k sebi vzel na zizo vrgla in sva zaspali d 6:30 user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee... zdaj je malena igra na tleh. cez urco pa se malo panat :) se ne bom prevec veselila, ampak vsaj nakazala je, da morda pa bomo se kdaj spali user posted image

Dksubin, na te zadeve me je patronaska opozorila, da marsikje pise, da je od 4 meseca dalje, ampak med vsebinami pa je mleko ali beljak user posted image

Mnenje - ali se vam zdijo uporabne tele babylegs?
http://www.mojskratek.si/babylegs.html

Pokrivanje ponoci - kako ste zdaj s tem? Jaz spet ne vem, kaj naj. Brina je v pizami z dolgimi rokavi in nogami + nogavicke. Jaz sebe pokrivam z debalim koutrom (ja zmrznjenc), za njo pa nimam pojma. Ce jo pokrijem (z bombazno dekico iz hm), se mi zdi, da jo  moti, ker se ne more cist prosto obracat ne pa zaradi vrocine user posted image I could be wrong of course user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8289
23.8.2007 7:28:30   
tinaaja
baje obstajajo eni stolčki

fliper se mu rece, ze imamo user posted image smo dobili. ima jih ariel, cena okoli 22€. je pa za takrat, k otrok se samostojno sedi. pri nas se caka.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8290
23.8.2007 7:50:04   
thaiss

mislim, da sem spala 3 ure v kosu user posted image od šoka ne vem, ce bom lahk dans še kaj spala user posted image user posted image user posted image nisem vec navajena tega...

pa si preživela ops prespala šok!! Bravo Brina!!Matia pa je od 3h naprej stokal...user posted image user posted image user posted image  
Te legiske sem že gledala, mogoče bojo praktičke čez mesec dva ko bojo puzaliuser posted image
Pokrivanje ponoci - Matia je tudi v dolgi pižami, brez nogavičk in nič pokrit, ker popuser posted image  ko ga pokrijemuser posted image  ne vem kaj bo pozimi.

slumpo a mogoče tega iščeš??? http://www.okbaby.it/bagnetto/flipper_ev.php?p=1&img=01A

vse nj naj ŽIVA, ELA , NEJC in ANEJ!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8291
23.8.2007 7:53:01   
tinaaja
da popravim link http://www.okbaby.it/bagnetto/flipper_ev.php?p=1&img=01

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8292
23.8.2007 7:54:38   
thaiss
THX TINAAJA ;)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8293
23.8.2007 8:04:54   
tejčica
Živa in Neža (NMJ), čestitke za 7 mesecev.user posted image
Živa (Force), čestitke za 6 mesecev.user posted image

Ela (Amy26), Nejc (Dajadada) in Anej (Slumpo), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Naša noč še kar traja. Mali je čisto pridno ajal od osmih pa do sedmih, zmazal flašo in zaspal naprej. Se je pa v teh petih tednih kar je Taja doma, tudi ona navadla vlečt do devetih, pol desetih. Ne vem kaj bo naslednji teden, ko spet začne z vrtcem in bo vstajanje spet ob šestih zjutraj. Dretje na kubik, da tudi Vid ne bo spal.

Tinaaja, to je pa čist preveč spanja zate. Ne boš mogla funkcionirat danes. user posted image  

Slumpo, uspešno zapravljaj.

Jaz sem bila včeraj preveč uspešna pri zapravljanju. Sem šla sama z obema v Supernovo in smo nabavli od nogavičk, srajčk, bodijev...do tenisk. Moja denarnica je kar precej lažja.

Thaiss - upam da tudi tebi Matia kaj kmalu nameni kaj več spanja.

Obalke, a za jutri drži? Bom poklicala še Soncek78, če so slučajno še vedno brez interneta.

pokrivanje ponoči - Vid je bil do prejšnje noči oblečen ponoči samo v kratek bodi, pokrila pa sem ga s tanko bombažno dekico. Ker pa se takoj odkrije, noči pa so se shladile, sem ga začela oblačit v tanko pižamico.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 23.8.2007 8:05:36 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8294
23.8.2007 8:09:10   
draja
Jutro!

Mi smo spali bolj tko tko, ampak še vedno ok.

Tinaaja me veseli, da ste bolje spali. Le tako naprej Brina. Glede pokrivanja - s tem vprašanjem se že sama ukvarjam zadnje dni. Se mi zdi da jo zebe, pa jo pokrijem, pa jo čez pol ure potipam, pa je vsa potna, pa jo odkrijem, čez pol ure se mi zdi spet mrzla,... Grozno. Se mi zdi da tudi zaradi tega slabše spimo, ker prej je bila vedno zmrznjenček, zdaj pa ima zgleda že kar dobro uravanavanje telesne temp., jaz jo pa še ful pokrivam.

Slumpo to je ta Fliper ja, dobi se tudi v BC, vsaj do nedavna so ga še imeli. Ima pa tudi Leclerc neko cenejšo varianto takega stolčka. Mi to definitivno nabavimo, ko bomo sedeli.

Nič, odločitev je padla, midve šibava sami mal po trgovinah - tko v easy, brez priganjanja, kolikor bo pač Živi zanimivo. Rabimo pa ful stvari za obleči, pa mogoče pogledam kaj za krst, pa ene stvari ki so v Arielu v akciji bi rada videla.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8295
23.8.2007 8:11:47   
draja
Joj pozabljivko jaz:

Čestitke Živa in Neža (NMJ), Živa (Force), Ela (Amy26), Nejc (Dajadada) in Anej (Slumpo)!!!

Pa seveda tudi čestitke moj nečakec Maks za 5 mesecev!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8296
23.8.2007 8:54:31   
tinaaja
baje je CP totalno pod vodo zaradi dezja, ce je sploh odprt user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8297
23.8.2007 8:55:54   
tejčica

baje je CP totalno pod vodo zaradi dezja, ce je sploh odprt user posted image  

Kaj take nalive imate v LJ?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8298
23.8.2007 8:59:56   
erna14
jutro

jaz sem pa neki full dobrga na enmu avtu vidla in sicer tistga hudica k se napopa na sipo od avta kao otrok v avtu tuki so mel pa princes in the car  kok lepouser posted image
draja-v cp ne smesuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8299
23.8.2007 9:13:32   
K_a_t_i
Dobroooo jutro.....

U cik zore me je lasten sin ugriznu za lepši dan user posted image . Sem mela srečo, je sam momentalno zabolel. Zdele bi pa rad na vsak način neki dopisal tlele, se steguje kt žirafa - tko da, če bo kej viška, nisam bila jaz sploh! user posted image

Ker to mene zajbava, če se selimo user posted image user posted image . No sej, v resnic je tko, da nimam kej zbirat - kar mi je prov gre v potovalko, tamal itak dobi vse tetre in bodije pa trenerke sabo, kwa bo moj vleku pa rajš ne pogledam user posted image .

Blanči, me veseli, da smo razčistli pa da ste boljš! Mi mamo pa trip trapa pa ga tud že not damo.

Te zobki (upam, da je to to) so pa zdej že prov za jezo. Revež skoz na joški tuli pa zagrab pa se odstavi pa to n-krat, vmes pa tkoooo milo joka k ga zgleda boli, ko stisne. Še kej novga? Ja, komarja smo speštal, prasca malega user posted image .

Zdej smo se pa naveličal tipkat, šibamo se igrat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  330 331 [332] 333 334   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!