|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.8.2007 16:04:42   
erna14
dajadada-lohk se je z nohtki popraskal namaz z bepantenom pa skoz puci z fiziolosko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8251
22.8.2007 16:05:41   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Jaz sem pa prej opazila na nejčevi glavici eno ranico, pa ne takšno kot da bi se udaril, ampak zgleda tako razjedica, brez kože, pa gnojček ven teče. Najprej sem opazila nekaj rumenega, strnjenega na njegovih laseh, pol pa mal bolj pogledam pa vidim ranico cca 1cm2. Sploh ne vem, kdaj se je naredila, ker pod temi lasmi itak težko kaj opaziš. Sem jo pa očistila s fiziološko, zdaj pa ne vem kaj naj naredim naprej. Iz nje se še kar malo cedi. Kva bi to lahko blo?

Po moje se je podrsal ob kako igračo ali kak rob, vsaj če sklepam po Diti, ki so potiska naprej po glavi. Ti kr razkuži pa boš vidla, če se bo začelo celit OK, če pa bo kr teklo, pa itak veš kam it. Ma res, še dobro, da si sploh vidla, nam je namreč Draž razbil glavo pred dvemi tedni, zaletel se je v uno železo, k škure drži, sicer je malo pojamral, pa nismo dali veliko glihe (ker je isti dan presekal tudi arkado, za to smo pa mogli na urgenco), pa je blond in ni imel ne vem kake čupe, pol smo ga pa ta teden ostrigli, pa vidim rano na vrhu glave user posted image . Kaka mati a user posted image - takrat sm sicer pogledala, pa nisem čisto nič vidla. Važno, da se je zacelilo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8252
22.8.2007 16:19:03   
erna14
user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8253
22.8.2007 16:21:02   
*sonchek*
dajadada - verjetno se res opraskal ali obdrgnil ob kako igračo. Kot so rekle punce pred mano - čisti s fiziološko in opazuj, če bo še ven teklo. Za Nejčka pa user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8254
22.8.2007 16:32:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kati - dobila sem slincka v lecleru - sta mi super. je treba dat se oprat. a ve perete slincke po vsaki uporabi ali odvisno od svinarije?

Odvisno od svinarije - običajno, če so koščki hrane gor (recimo krompir), pol sperem te koščke dol in dam posušit. Tele kašice pa znajo bit problem pa pol slinček ni več "uporaben". Sicer pa sčasoma se manj popacaš user posted image .
Plastičnega naš ne prebavlja (pa roke ostanejo svinske).

Leclerc - tud jst se vedno zataknem med cunjami user posted image . Edin kar sem že ugotovila je, da majo hlače mal ožje pasove - je treba mal večje kupt - pa da imajo cifre 6m in pol kar 9m user posted image

Dskubin, naš ma modrico na glavi pa nimamo pojma od kje user posted image  Edina varianta je, da se je čez peno v rob posteljce trešču. Sam kako user posted image

Pozabla - zvagala čmrla -8.400g user posted image . To bojo mišice!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8255
22.8.2007 17:18:31   
tinaaja
Plasmon biberon (uni, k se topijo v flaši) in granulat - oboje je brez jajc in glutena (so iz koruze in riža), mleko pa (žal) vsebujeta

se eno pitanje - a adaptirano mleko ali kravje? hvala user posted image

dajadada, upam, da se hitro zaceli user posted image

erna, a ze haras po CP user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8256
22.8.2007 17:51:10   
Taya85
Operacija CP uspešna. Gužva nobene, je pa polno mamic z vozički. Nove otroške cune zakon-cene mal zasoljene (hlače 25€, majčka 17€)- mal preveč za 5x oblečtuser posted image user posted image .

So imeli v šparovi restavraciji poplavo, jim je cev na stropu počla, so celo restavracijo zaprl user posted image user posted image  (prov jim je, k pa hočjo vse na hitr met narejen)-sem žleht
Papcali smo v mehiški-njami, Lina je bila super pridna, oči pa mal manj, nas je skoz priganju.

erna14-Žigec frajeruser posted image

Dajadada- user posted image  za Nejca

Cao

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8257
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 19:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8258
22.8.2007 19:36:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Zobje mu gredo ven spodaj dvojke, kar sicer ni po JUS-u ampak tam ima otečeno in je na čase grozno jokav, sploh če se s kakšno igračo udari po dlesni.

Kr_enamami - a ta oteklina za zobke je na sprednji strani dlesni ali zgoraj? Ker jst mal sumim, da bosta zgornji enkici na dan pokukali, ampak ima zatečeno tko spredaj na dlesnih in ne spodaj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8259
22.8.2007 20:05:29   
K_a_t_i
No, dons pa je naš otrok skor zaspal na flaši čaja user posted image  Je kar kinkal zraven - smo ga sam na hoter v banjo pomočili, podojili in je koma. Bomo videl za kok časa, ker je bil tooook utrujen, da je še pojedel komaj.

Sem prej pozabla - Kr_enamami wb!

Drgač pa počaaasi pakiramo. No sej, ko bomo dali voziček in posteljo v avto, bomo polni. Kam bomo dali še 2 paketa plenic, gajbico, armaflekse in od oka 4 potovalke pa ne vem... Se mi zdi, da bodo rolarji, plavutke, maske,... letos lepo ostali doma. Že tko bomo zgledal kt Čehi pred leti user posted image .

Tole s Šparom je pa hudo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8260
22.8.2007 20:24:15   
draja
Živa tudi že spančkauser posted image .

Erna luuuuuuškan Žiga! Škoda da nisem prej videla, da greš v CP, ker me je prej prijela neustavljiva želja po tem da bi šla malo po trgovinah. Mogoče jutri.

Dajadada upam da gre res za eno mini praskico in bo kmalu OK!

Kr_enamami WB. Pa mislim, da imaš 6 tednov morja dovolj, če ne ti bomo preveč nevoščljiveuser posted image .

Uuuuuuu da ne pozabim - lastnica stanovanja ostaja v Bruslju, tako da smo lahko še eno leto v tem stanovanju!!! Jeeeeeeeeeeeeej. Same dobre novice zadnje čase!
Tko da drugo leto bomo pa itak že tolk bogati, da bomo lahko stanovanje v LJ kupili, vikend v kranjski gori in bajto na obaliuser posted image user posted image user posted image . Ja, ja sanja svinja o koruzi. No, ampak mal manjši kredit pa upam da bomo rabili čez eno leto kot pa zdaj.

Krst v ponedeljek moram župnika poklicat, da se zmenimo kako pa kaj. Smo se pa družno odločili, da bomo to v easy speljali, brez nekih feštic in trume sorodnikov. Se mi res ne da. Sem vedno sanjala o velikem krstu, ampak zdaj pa si želim samo miiiiiiiiiiiiiiiir. brat in njegova se pa itak strinjata pa je urejeno.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8261
22.8.2007 20:25:39   
erna14
uuuuuuuuuuu marcevkam v cp prepovedan vstop heeeeheee

taya85-kje si pa ti gledalauser posted image jaz sem vidla za tamalga full nore kavbojke za tamalga na naramnice res fullll dobre za 12 € pa v h&m- tud majcke fulll dobre za zimo od 5€ naprej

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8262
22.8.2007 20:26:19   
draja
U Taya s tole mehiško si mi pa lušte naredila. Jaz jo namreč obožujem! Pa nazadnje sem tam jedla par dni pred porodom, tko da sem kar malo nostalgična ob spominih. Moram nujno mojga prepričat, da nas kmalu tja pelje na kosilo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8263
22.8.2007 20:27:10   
erna14
draja-a ves kokat sm se v cp nate spomlna pa sploh ne vem kako si ti men hodila po glav vids kt da bi vedla se mislna sm ti sms poslat ce prids v cp.skoda

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8264
22.8.2007 20:27:39   
erna14
nocka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8265
22.8.2007 20:32:54   
tinaaja
draja, pri nas bo krst tud na izi. samo izbrati morava se lokacijo kosila. nekje, kjer otroc lahko laufajo, kjer je mir,da bo brina lohk spala, pa da so normalne cene, da be bo prislo par tisoc €... nas bo vseeno okoli 20-25 ... pa super za stanovanje. vama svetujem, da kar vseeno isceta, vcasih se da dobit ugodno zadevo potrebno renovacije in ker imata cas, ,...

kr_enamami
- wbuser posted image

kati -kdaj sibate?

mi smo ze imeli prvo bujenje user posted image oz krike groze

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8266
22.8.2007 20:41:08   
K_a_t_i
kati -kdaj sibate?

sobota user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8267
22.8.2007 20:48:50   
Anonimen
Madonca ste imele pa produktivna dva dneva! Prebrala vse, ampak na hitro, tko da sem pol že pozabila...
Imam pa par vprašanj:

1.  Antilopa - sem videla, da jih že kr dajete motr sedet, jaz pa kr odlašam, ker se mi zdi, da morajo sami znat že ornk sedet?!

2. GH - mi jemo že 14 dni v času kosila po par žličk bučk, jabolčka, banane,... pa sploh nimam pojma kolk mu dat. Prav hud jedec po žlički ni. Par žličk še gre, pol pa roko notr in če jo dam vn je jok in konec hranjenja in na zizo. Po 14ih dneh smo še vedno na začetku, tko da bomo Gh zgleda uvajali celo leto... Torej koliko ml jim dajete na obrok oziroma koliko naj bi pojedli za samostojen obrok?

3. kolikokrat max. dojite na dan - sem prebrala, da dojite pač sam parkrat dnevno... pri nas pa poleg par žličk GH ob kosilu in par žličk rižolinota zvečer se dojimo tudi do 12-krat dnevno (no, ene 4krat se dojimo ponoči). Mali bi kr non stop na zizi visel, non stop mi sili v zize kar čez majčko.

Nočko!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8268
22.8.2007 20:49:56   
Žabika
mehiška restavracija: jaz pa od 28tega tedna nosečnosti, ko sem zaradi zastrupitve v mehiški predčasno sprobala porodnišnične postelje tja ne zahajam več. Že prej nisem bila prav redni gost, zdej pa me pa sploh ne mika.

skačica: si spraševala, če bo katera šla v službo s skrajšanim delovnim časom. Jaz imam namen jit delat po 5 ur za pol leta. V službi sem načeloma že dogovorjena.

tinaaja: baje da mleko itak ni nič zdravo, tako da ni panike, če ga Brina ne bo jedla. Tudi Hani ga nimam namena dajat. Je pa po moje ta prepoved bolj mišljena za surovo, neobdelano mleko. Se motim?

ANJA: da ne pozabim - krasen Bor!

Urla: kdaj gremo plavat???

Kati: a niste trije? Zakaj pa 4 potovalke?

dskubin: prosim prevod za "škure"

krenamami: WB! Dost maš morja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8269
22.8.2007 20:52:53   
tinaaja
1. Antilopa - sem videla, da jih že kr dajete motr sedet, jaz pa kr odlašam, ker se mi zdi, da morajo sami znat že ornk sedet?!

smo samo sprobal, ni se za notr brina pripravljena... sicer je kar kul delovala, ampak brez opore ne sedi in sploh ni stabilna. z oporo pa user posted image

o stevilu dojenj pa raje ne bi... cez dan nekje morda na 2 uri, prej manj. ponoci pa user posted image no sem zdaj ugotovila, da je vcasih ponoci dovolj, da jo dvignem k sebi, tko da zdaj to prakticiram. smo na istem... ce si zazeli zize mi kar majco zacne zizat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8270
22.8.2007 20:53:41   
tinaaja
zastrupitve v mehišk

kateri? da me slucajno ne zanese tja..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8271
22.8.2007 20:56:08   
tinaaja
tinaaja: baje da mleko itak ni nič zdravo, tako da ni panike, če ga Brina ne bo jedla. Tudi Hani ga nimam namena dajat. Je pa po moje ta prepoved bolj mišljena za surovo, neobdelano mleko. Se motim?

za mleko kot mleko mi je bilo jasno, da ne pred enim letom, ampak letelo je na vse - skute, jogurte, sire,... user posted image itak bom pocakala, kaj bo P rekla, ona je bolj merodajna.  ce bo tko, bo pa tko. malenkost v primerjavi s kaksno alergijo. sam ko gledam necaka, kako jogurte papa, mi je kar hudo. pa taka dobra zadeva za malco so mi - ga imas lahko povsod zraven. no konec sept imamo pregled, pa bomo zvedeli

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8272
22.8.2007 21:00:53   
tinaaja
  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8273
22.8.2007 21:01:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Kati: a niste trije? Zakaj pa 4 potovalke?

Žiga rabi 2 user posted image .
Ma ne... Nimamo nobene velike, pol pa so v eni brisače (tega je največ - 4 za na plažo pa 3 za tamalga pa še 2 za naju - sej te so dol, ampak vsaj kako svojo mam pa rada) pa moji 2 pižami pa rjuha za tamalga. Nekam bo treba še spalno vrečo zbasat, kaj pa jst vem kok bo vroče/hladno user posted image  Pol pa ena za pikca pa mi2 vsak svojo (upam, da ne prov nabasano, k itak ne bomo nikamor šli pa neč ne rabmo).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8274
22.8.2007 21:01:45   
Anonimen

za mleko kot mleko mi je bilo jasno, da ne pred enim letom, ampak letelo je na vse - skute, jogurte, sire,... user posted image itak bom pocakala, kaj bo P rekla, ona je bolj merodajna.  ce bo tko, bo pa tko. malenkost v primerjavi s kaksno alergijo. sam ko gledam necaka, kako jogurte papa, mi je kar hudo. pa taka dobra zadeva za malco so mi - ga imas lahko povsod zraven. no konec sept imamo pregled, pa bomo zvedeli

Eh, moja sestrična ga tudi ni smela - piti mleka, niti jesti izdelke iz mleka, ker je bila nanj alergična, pa je jedla sojine jogurte in mleko... ker ne pozna okusa kravjega mleka se bo tudi na sojino hitreje prilagodila. Kupovali so navadne sojine jogurte (brez okusov) in vanj dali kakšne košče sadja in je vse zmazala.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!