Lejci
|
Najprej čestitke vsem današnjim slavljenjčkom za 5 in 6 mesecev! Za nami je pa še ena slaba noč . Zbujala se je ob 11, 1, 3, 5 in 7. Zdaj spi, jaz se pa nalivam s kavo. In to s tem, da se je ob 3 ponoči začela igrat z vrtiljakom (kar v temi), po parih minutah pa me začela klicat. In sem jo vzela k sebi na trebuh, da zaspi, pa se je lepo namestila in me z eno roko do 4 zjutraj "božala" - s souporabo nohtov . In okoli 4 zjutraj sem ugotovila, da ona sploh ni budna, ampak da me v spanju boža - jaz pa sem jo ves čas božala in jo kao uspavala . GH - probali smo pire krompir in polento, ne vem, kaj ji je boljš . Danes je na vrsti cvetača, za malico pa hruška. Sem brala vaše poste o plasmon keksih, pa sem šla pogledat v DM in jih imajo, ampak z glutenom. In (priznam, se ne spomnim) a ve dajete že te, ali so to kakšni druge vrste? (se opravičujem za vprašanje za nazaj, moja spominska siva celica žal ne deluje najbolje). Glede stolčkov za hranjenje - doma imamo Prima pappo, na vikendu pa antilopo. Oba sta mi ok, s tem, da je antilopa bistveno bolj enostavna za čiščenje. Smo bli pa včeraj v CP in sem zelo razočarana nad ljudmi... Kakšnimi ljudmi, ovcami. Tam, kjer je bil postavljen nek oder, so totalno zaprli prehod in ko sem hotela z vozičkom mimo se nobenemu ni zdelo vredno, da bi premaknil svojo rit 5 cm stran. Pa sem jih par povozila, *ebi ga Zapravljala pa nisem nič, je bla tu mač gužva za moje živce. Pižama - mi smo še vedno v kratkem pajacku, ker imamo nenormalno vroče v sobi. Pokriti s tanko dekico in prevleko. uf, spet sem tu mač napisala... LP