dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Jaz sem pa prej opazila na nejčevi glavici eno ranico, pa ne takšno kot da bi se udaril, ampak zgleda tako razjedica, brez kože, pa gnojček ven teče. Najprej sem opazila nekaj rumenega, strnjenega na njegovih laseh, pol pa mal bolj pogledam pa vidim ranico cca 1cm2. Sploh ne vem, kdaj se je naredila, ker pod temi lasmi itak težko kaj opaziš. Sem jo pa očistila s fiziološko, zdaj pa ne vem kaj naj naredim naprej. Iz nje se še kar malo cedi. Kva bi to lahko blo? Po moje se je podrsal ob kako igračo ali kak rob, vsaj če sklepam po Diti, ki so potiska naprej po glavi. Ti kr razkuži pa boš vidla, če se bo začelo celit OK, če pa bo kr teklo, pa itak veš kam it. Ma res, še dobro, da si sploh vidla, nam je namreč Draž razbil glavo pred dvemi tedni, zaletel se je v uno železo, k škure drži, sicer je malo pojamral, pa nismo dali veliko glihe (ker je isti dan presekal tudi arkado, za to smo pa mogli na urgenco), pa je blond in ni imel ne vem kake čupe, pol smo ga pa ta teden ostrigli, pa vidim rano na vrhu glave . Kaka mati a - takrat sm sicer pogledala, pa nisem čisto nič vidla. Važno, da se je zacelilo.
|