|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plazenje po ploščicah
22.8.2007 16:20:40   
2 Sraki
Naš 6 mesečnik se plazi že cca 14 dni in je tako rekoč neustavljiv. Kamorkoli grem mi sledi in seveda je vedno vmes tudi hodnik, kopalnica in kuhinja, kjer imamo položene ploščiceuser posted image . In to mi zadnje čase povzroča precej preglavic, saj ga ne morem zadržat ali ustaviti.

Prejšnji teden je bil kar hripav, ker je bil na preveč hladnem. Pa ne da bi ga premalo oblekla, vedno dolgi rokavi in dolge hlače. Nakar sem mu sešila še "oklep", ki mu ga privežem na trebuščka (majhen kos oblečene kože od ovčke), no hripavost je nato izginila. Še vedno pa me skrbi, ker ima precej mrzle roke, ja in rokavic pa mu res ne morem gor oblačiti sredi poletja user posted image .

Skratka zanima me kako ve rešujete take zadeve, se sekirate, pustite ali ne pustite otrokom da se plazijo po mrzlih tleh. Je morda že kakšen user posted image   imel kakšne posledice zaradi mrzlih tal. Resnično sem v dilemi kaj naj naredimuser posted image , preostane mi le še ograja sredi stanovanja, da bi mu preprečila plazenje po ploščicahuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 16:26:00   
rija
ja, mi smo šli in razbili vse ploščice in dali "topel" pod.......user posted image user posted image

joj, ne morem si kaj, da mi ne zveniš kot moja tašča......user posted image user posted image  ja, če malce pihne, je treba sredi poletja dat gor jopco, kapo, če pihne malo bolj pa začnemo o rokavicah razmišljat.....pa bog ne daj, da bos hodi po ploščicah user posted image

ne kompliciraj, daj mu dolgo TANKO trenirkico spodnji del, pa naj puza......nič mu nebo....



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 16:31:05   
crci06
Kaj pa, če ga daš v stajico in v kuhinjo v stolček?
Pa ne bo ves čas na mrzlih tleh.
Lahko si omisliš tudi tepih (tekač), vendar je velika verjetnost, da bo šel user posted image  OB njem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 16:44:29   
2 Sraki
Ja saj vem da je slišati smešno, ponavadi ne kopliciram tako zelo. Ko pa sem slišala, da je bil moj oče, ko je bil majhen zaradi tega ful dogo v bolnici, pa sem se šele zamislila. Dobil je namreč ful hudo revmo.

Sem pomislila tudi na tekač, pa sem opazila da gre vedno po vseh kotih, ker so tam kakšne zadeve, ki jih prej še ni opazil, tako da to ne pride v poštev. Priznam pa sem tudi pomislila na zbijanje ploščic user posted image user posted image user posted image user posted image .

Trenutno se poslužujem stolčka, kadar grem jaz ven iz sobe ali delam po kuhinji, res pa sem želela slišati vaše izkušnje, mnenja in prakso.

lp

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 16:52:22   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Ja saj vem da je slišati smešno, ponavadi ne kopliciram tako zelo. Ko pa sem slišala, da je bil moj oče, ko je bil majhen zaradi tega ful dogo v bolnici, pa sem se šele zamislila. Dobil je namreč ful hudo revmo.



pa sej ni smešno, take nas naredijo babice in pametne tete, ki vse vejo.....

in kako je že bilo s tvojim očetomuser posted image  kako pa so dokazali, da je bilo od hladnih ploščicuser posted image  a so takrat že imeli ploščice v hišiuser posted image

ne vem no....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 17:11:32   
2 Sraki
..... user posted image user posted image user posted image user posted image ...... tudo to sem se že spraševala, ........ kaj naj sedaj pa še vedno ne vem


..... očitno se ne smem sekirat.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 17:12:00   
taška30
Saj verjetno kopalnica in hodnik sta bolj 'prehodna' in se tam ne zadržuje tako dolgo, tako da to jaz pač ne bi komplicirala, v kuhinji (če te hoče gledat ko kuhaš) bi mu pa jaz naredila en tak kotiček, npr. eno dekco na tla ali pa puzle, pa nekaj igrač, pa bi ga nekako 'usmerila' tja. Pa v dnevno sobo tud, tako da ima v vsaki sobi 'toplo' postojanko.

Pa malo topleje ga obleci, če je dan bolj hladen, npr. malo debelejše hlače. Rija, ne vem kako imate pri vas, ampak mene v Lj v bloku (pa ne 100let starem) te dni skoraj zebe, če imam dolgo  trenerko pa brez štumfov. Da bi pa sedela na parketu ali na plloščicah, bi me pa pošteno zeblo.user posted image  Saj čez par mesecev ko bo pa na nogah, bo pa spet manj oblečen.user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 17:50:35   
frufru
Mogoče puzzli, al pa še boljš armaflex, ki nima majhnih koščkov. Mi mamo po tleh parket, pa ma dolge hlače in termo nogavičke z gumicami. Sicer pa dete miga in ne verjamem, da se bo prehladil

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 17:52:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki




..... očitno se ne smem sekirat.....


se podpišemuser posted image ,
veš kje še ti bo malček vse plazil, ajoj user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 19:04:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 20:13:26   
2 Sraki
Evo, sem user posted image  že naročila puzzle: Jih bom položila na predelih kjer se največ giba na ploščicah. Res nebi rada da bi zaradi moje nepazljivosti bilo kaj narobe. Ravno uro infekt mi je dal mislit, ker so od sestrične otroka rešili zadnji trenutek, je bil v sobi za oživljanje, vročino pa je imel samo en dan. Saj vem, da ga ne morem ubraniti pred vsem, lahko pa omilim ali se izognem vsaj kakšnemu neprijetnemu zapletu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Plazenje po ploščicah
22.8.2007 22:10:58   
daša
Meni se tud zdijo ploščice (pre)mrzle. Jaz jih imam v veži. Pri prvem ni bilo problema, ker ni znal puzat. Mali pa je kar dolgo puzal, tudi je bil mal bolj počasen v razvoju, tako, da smo vedeli, da bo zimo prepuzal, In sem (kljub naprotovanju moža) kupila en širok tekač, ki vežo pokrije skoraj čez vso širino. Sem imela veliko boljši občutek. Pa tekač imamo še danes v veži (mali bo star 4 leta), ker vežo mal popestri (dolga, temna).

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?