|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.8.2007 21:17:47   
A-N-J-A
urla a da bi bil večji frajeruser posted image ???Kva pa vem po mojem najbolš da sam zbere.Sam upam da ne bo preveč cincal in mu bo na konc vse Svit speluuser posted image .

žabika-Hana je cukerček,jaz sem tud našmu en konček laskov odstrigla,ker je mel neki zavozlaneuser posted image .Za Lupusa pa še enouser posted image .
pametni kuža-men je pa ta igrača čist mim.Recmo Ela se znjim igra,kuža poje ona zraven pleše in pol se to sliš tko:zelena ro-rdeč-če si srečen zdaj z dlanjo ud-modro uho-en dva tri š-uuu to pa zgeč-zel-imam dve roki in dvoje dlani.....in tako v nedogled.Če ga maš tam v kotu čist pri meru in sam pritiskaš pol še nekak gre čim ga pa mal premikaš pa skos preskakuje user posted image .Aja pa včasih če ga pozabmo ugasnit sred noči začne "rumena noga"skeriuser posted image

Moja glava je še vedno kot ekonom,upam na boljši jutri.

Ko sem šla zamenat žabe sem itak privlekla dam še eni majčko za E in eno ful hudo zimsko kapo za Buser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
23.8.2007 21:18:28   
skačica
tinaaja, jaz jih nisem prala, ker so zložene na tleh, čez njih je pa igralnica in na drugem delu odeja tako, da Iza niti slučajno ne pride v stik z njimi. Sicer pa imajo na začetku tak zoprn vonj, zato sem jih malo prezračla.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
23.8.2007 21:19:26   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

S cizouser posted image

Naomi, od kdaj si pa ti na pravopisne napake alergična!?!user posted image

od zmeri, sam delam se ful frajerko k tko drgac pisem user posted image user posted image

Sam to pa res.user posted image  Jaz sem fuuul časa rabla, da sem se te navadla brat. Sem bla skoraj kot prvošolka in brala na glas, besedo po besedo.user posted image No, zdej mi te uspe razvozlat že brez da se čist prešvicam zraven.user posted image

k ma se mal lublanscine vmes, pa se mal ji kaksna gorenska vun useka user posted image user posted image

Naomi - we looovvee you user posted image

Sam da se ne bo še kakšna s takim stilom pisanja najdla, ker pol bo pa branje RR-ja zame že prehud napor.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
23.8.2007 21:20:41   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tinaaja kar v pralnem stroju na 40 stopinj sem jih oprala. Mislim, da je to prva naredila Kr_enamami,jaz sem pa takoj zagrabila. Oprala pa sem jih zato, ker jih mala rada liže, ko pase kraviceuser posted image , ker smrdijo ko so nove in predvsem, ker so MADE IN CHINA!

svasta... user posted image niti pomisnla nisem, da se jih lahko opere

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
23.8.2007 21:21:11   
skačica
Anja, si me ornk nasmejala s tem pametnim kužetomuser posted image . Ja, izkušnje iz prve roke.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8405
23.8.2007 21:23:41   
draja
Tinaaja jah jaz pač zaenkrat še operem vse igračke in podobno kar dobi Živa, ker gre itak vse v usta, če pa je preveliko za v usta pa jeziček vse oblizneuser posted image . Mogoče bom pri tretjem mulcu že opustila to navadouser posted image .

Anja bravo za shoping!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
23.8.2007 21:24:09   
skačica
draja, kaj pa cunjce od H&M- so tud made in china.  Bodo kmal ugotovil, da so jih barval s čim neustreznimuser posted image ???? Bedno, da je vse kar prihaja od dol oporečno in škodljivo. Jaz jih seveda vseeno kupujem, ampak nekje sem pa že zasledila, da so tudi njihove cunje vprašljive.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
23.8.2007 21:24:28   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Aja pa včasih če ga pozabmo ugasnit sred noči začne "rumena noga"skeriuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Poznano, poznano.user posted image Ima Taja enga dojenčka, ki more ležat res čisto na ravnem, drugače začne jokat, pet, kupčke podirat, mamo klicat... Enkrat ga nismo in nismo mogli prav naštimat in se je res celo noč oglašal, dokler ni mojmu dopuser posted image  in ga je sredi noči zabrisal ven iz sobe.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8408
23.8.2007 21:25:50   
Naomi
...se pocutm k Presern k ste ga u soli naglas brale...al pa ucas k Cankar user posted image user posted image

...tut jest vas user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
23.8.2007 21:26:22   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

draja, kaj pa cunjce od H&M- so tud made in china.  Bodo kmal ugotovil, da so jih barval s čim neustreznimuser posted image ???? Bedno, da je vse kar prihaja od dol oporečno in škodljivo. Jaz jih seveda vseeno kupujem, ampak nekje sem pa že zasledila, da so tudi njihove cunje vprašljive.

Ja res je. Me je mal strah kaj bodo ugotovili ja, samo kaj pa naj? Saj je večina stvari iz tam dol. Recimo tale Tomyeva igračka isto - me je skor kap, ko sem videla na škatli Made in Chinauser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
23.8.2007 21:26:47   
K_a_t_i
Sam tok, da vam pokažem kako se mi po tanovem igramo user posted image ...
user posted image

Zdej pa moram na wc, ker sem se na tale opucana kolesa pa zize pa to tko nasmejala, da komaj držim user posted image .

Punce, dejte darvat kej za shrani.si k zbirajo za nov strežnik - tale je že čist u k*** - tooook čakaš za en ušiv fajl gor dat user posted image .

Aja Tinaaja, Vala ne smem gledat, da nav moj lubosumen user posted image .

ps. Pa tist hieroglifi, ki vam jih ven vrže, ko na slikco kliknete, ne pomeni, da tamal po tanovem testira Shrani.si kode user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.8.2007 21:28:58 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
23.8.2007 21:29:05   
tinaaja
Aja Tinaaja, Vala ne smem gledat, da nav moj lubosumen

ampak ni svoh, sploh...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
23.8.2007 21:29:13   
A-N-J-A
Pri nas pa Ela zdaj skos gleda Ejč ais (ice eage) in si vsi prepevamo tole pesmico:
Oooo sočno meso v raj bi me poneslo
jej trikrat na dan najlepše je geslo
zrezki ali rebrca še teknilo bi.
Mesooo slastno mesooo,mastno mesoooo,slastno mesoooo.
Jej sočno mesoooooo,na žaru pečeno
v juhi kuhanooo,cvrto in dušenooo........

Ok dost mate ful dobra risanka mi jo vsak dan 2-3x gledamouser posted image

Mesoooooo

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
23.8.2007 21:32:42   
A-N-J-A
Naomi ti si pa itak facauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
23.8.2007 21:36:52   
A-N-J-A
Kati a to Žiga stoji????Modona je faconar.A ti že samostojno sedi?Jaz moram tud stajco vn privlečt,pol pa še hojcouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8415
23.8.2007 21:38:23   
K_a_t_i
Mesooo slastno mesooo,mastno mesoooo,slastno mesoooo.
Jej sočno mesoooooo,na žaru pečeno
v juhi kuhanooo,cvrto in dušenooo........

Ok dost mate ful dobra risanka mi jo vsak dan 2-3x gledamouser posted image

Mesoooooo

A lohka ne, no user posted image . K drgač boš mela juter "Naša četica koraka, strumno in veselo, drug za drugim v ravni vrsti zdaj gremo na jelo. Anji bomo pomagali zrezke nasekljati, da bo mogla čredo marčevk s hrano pocrkljati!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
23.8.2007 21:39:33   
K_a_t_i

Kati a to Žiga stoji????Modona je faconar.A ti že samostojno sedi?Jaz moram tud stajco vn privlečt,pol pa še hojcouser posted image

user posted image  sej sedi že - včasih ga mal nekontrolirano tavfne. Za stat se pa ni sam gor potegnu - ampak k sem ga ven dajala, se je tam ujel in pol je kr stal user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
23.8.2007 21:42:47   
A-N-J-A
A lohka ne, no . K drgač boš mela juter "Naša četica koraka, strumno in veselo, drug za drugim v ravni vrsti zdaj gremo na jelo. Anji bomo pomagali zrezke nasekljati, da bo mogla čredo marčevk s hrano pocrkljati!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
23.8.2007 21:43:47   
Žabika
Ma ste navihane!

Naomi: čuvi svoje zize, pa cize, pa ne spominji nas na šolo, ker sem bomo glih kar tudi me na glas učile telih Cankarjev, pa Prešernov, pa ...

Kati: jaz začnem - dam evro za Shrani.si. Lohk se pa z mojim zmenim, pa da kar na našmu serverju gostujejo. Je zihr bolj zmogljiv - no vsaj glasen je tok, da mora bit tut hiter. To vem, če sklepam že samo po sebi.

Anja super si predstavla pametnega kuža in njegovo petje. Ne vem, če bomo imeli dva psa doma. Ta o mesu mi je pa tut všeč Pri nas pa pali Kaličopko in Romana. Znam že vse na pamet. Samo vam ne bom demonstrirala, ker zaenkrat to petje lahko posluša samo Hana. Doma vedno ostaneva same v sobi, ko jaz začnem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
23.8.2007 21:44:26   
Naomi
blanci...ne bit jezna user posted image user posted image ...babe SO neresne user posted image

...ce tole nau spet dez..nej me hoodich uzame user posted image user posted image ---------> vzemi me user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
23.8.2007 21:46:23   
Naomi
Samo vam ne bom demonstrirala, ker zaenkrat to petje lahko posluša samo Hana. Doma vedno ostaneva same v sobi, ko jaz začnem.
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

...zdej vem zakaj Hana tok spi...user posted image user posted image ..bols to, kukr mami k jo u sobo zapre pa ji poje user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
23.8.2007 21:46:55   
Naomi
no kwa sem pa zdej scumprala ;))...ma potrudte se ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8422
23.8.2007 21:47:04   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

"Naša četica koraka, strumno in veselo, drug za drugim v ravni vrsti zdaj gremo na jelo. Anji bomo pomagali zrezke nasekljati, da bo mogla čredo marčevk s hrano pocrkljati!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ooo, kakšna pesniška duša!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
23.8.2007 21:49:44   
Naomi
Vremenska napoved Četrtek, 23. avgusta 2007, ob 18. uri Napoved za Slovenijo Ponoči bo dež ponehal, delno se bo zjasnilo. Jutri bo delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V noči na soboto se bo prehodno zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 16, najvišje dnevne od 25 do 30 stopinj C.Ce nameravate v Tivoli na sladoled, vam odsvetujemo, ker se zna vreme poslabasti, ker bo Kati tam. V vsakem primeru vzemite dezne prevleke za vozicek in pa veliko umbrello: se  zna zgoditi, da bo hud naliv...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
23.8.2007 21:51:20   
tejčica
No, pol se Obalke kamot na čveku dobimo. Ves dež se bo zlil nad Tivolijem.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!