dorotea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina Sam še mali komentar na temo sestričen. Midva sva imela težave z zanositvijo in trudila sva se več kot leto dni. Če ne bi imela operativnega posega, verjetno še zdaj ne bi bilo nič. No v tem letu je rodilo več prijateljic in tudi sestrična. Nisem jim bila nevoščljiva ali škodoželjna, le težko sem hodila na obiske in izogibala sem se obiskom takoj po rojstvu. Razlog je bil le ta, da sem morala najprej sama pri sebi razčistit, da nisem bila pretresena ali zelo žalostna vsakič, ko sem se vračala s takšnih obiskov. Sem pa imela rada to sestrično in tudi prijateljice, zelo sem bila vesela za njih, samo tako žalostna za sebe, ker pri nama pa ni in ni hotelo biti. Ne hote so mi te prijateljice zbujale slab občutek, bile so tako zelo srečne, cvetele so, kar je popolnoma razumljivo, jaz sem pa vsakič doma zvečer jokala. Pa še enkrat povem, nisem jim bila nevoščljiva in želela sem jim vse najboljše. Mogoče je kaj takega tudi v tem primeru, ne vem. Jaz npr. bi tudi v tej situaciji vsaj poklicala in povedala, da se bom poročila, pa tudi povabila bi na poroko. Tanja Lina, jaz te čisto razumem...in bi tudi razumela, če bi bila taka situacija...logično da ti je hudo in težko greš na obisk. Sam pr njej ni tako, ima že 2 otroka in se je že v drugo poročila. Važno je da sedaj čakaš svojega sončka, ki ti bo v neizmerno veselje!!!!
|