Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Nisi nič zakomplicirala (sem te prej mal drugač razumela- zdej je vse jasno). Sam mi je pa hecno to pravilo vaše - ker kaj pa če imaš glih s 1.1. za it na porodniško, pa ne moreš v letu 2008 porabit polovice dopusta... pa prideš točno začetek 2009 nazaj? sej to sam hipotetično pišem, po mojem ti ga itak ne bi brisal, ker ti ga ne smejo. Porodniška je izjema od pravila, da se star dopust koristi do 30.6 naslednjega leta, drugače se ti briše. Važno je, da se tebi lepo vse izide in da se nam kar ga ne bomo koristile že v začetku leta 2008, lepo prišpara za leto 2009
. Bom dala sliko gor jutri verjetno, ker mam doma na CD ju slike.....
, sem imela tud jaz ogromen trebuh, pa vse skupaj izgleda že prav veliko, kot prvič na sredini nosečnosti.
... Zdaj pa kar veselo za knjige...tudi mene se caka izpit