DANVARI
|
Punce, samo mimogrede: Danes sem se izpisala iz RRja, ker mi je ena začela slediti. Spremljala vas bom še vedno, le pisala več ne bom. Od MAgi* pa tako ali tako imam telefonsko, tako, da boste zvedele, kdaj in kaj sem rodila. NIzpisala sem se pa zto, ker ne želim, da komurkoli od mojih škoduje LP Rahela NO sem ravno hotela vprašat kako da te vidim kot anonimno, prej sem te brala pa pod nickom Ni problema ti se kar oglašaj kot anonimna , ej ampak kaj se to dogaja.... zdej sem še jaz paranoična... Ampak Raho dej se res kaj javi, vsaj obseg trebuha povej vsake tolko, ker mi je to res kul da je še ena mojega kalibra Proti krčem v mečih pa pomaga kalcij in ne magnezij. Magnezij je proti krčem maternice. Tudi mene včasih ponoči zgrabi krč v mečih. Ne vem, če takrat tako čudno ležim, ali kaj. Lana38 kakšne tablete pa so s kalcijem? Mislim, kako se imenujejo, ker si jih tud jaz moram kupit, ker me vedno bolj tile krči v mečih dajejo Me zanima, tiste, ki ste že bile prej noseče, kako je to potekalo pri vas. Kmalu bom dopolnila 6 mesec in sem se do sedaj zredila 4 kg. Če je normalno, da se zrediš do 14 kg, a pol lahk pričakujem porast kg za 10 Kim80, glede pridobivanja teže je ful različno od ženske do ženske, je pa res da ponavadi na koncu dobiš več. Mene je v petek na pregledu skor fršlok ko sem ugotovila da sem na +5kg. Sem nekako upala na manj, ker mi je v prvi nosečnosti na koncu teža hitro skočila in zgleda da sem sedaj na isti poti . Če si normalne konstitucije je 14kg čisto ok, tolaž te lahko to da boš že iz porodnišnice šla domov 8-10kg lažja Ostale 4kg pa potem niso tko tragične. Aja pa en lep pozdravček vsem na novo pridruženim!
< Sporočilo je popravil DANVARI -- 27.8.2007 14:59:14 >