skačica
|
najprej, taya, boščka tvoja mala, da so jo takole matrali. Men bi blo take stvari tko grozno gledat, če bi jih delali moji Izi. Jaz sem že čisto preč, ko jo cepijo , res se mi smilijo tako mali otročki, ki jih matrajo. Me je že zdaj groza, ker bo kmalu šel v bolnico moj mali nečakec (1 leto) in mu bodo operirali pruh. diplomska- sem šla gor brezveze, je vzel diplomsko, napisal gor, da je to prvi osnutek (očitno jih bo kar nekaj), niti pogledal, rekel, da naj 10. septembra pišem mail s prošnjo za sestanek in takrat mi bo dal datum kdaj se bova dobila in bo povedal svoje mnenje.... skratka brezveze. Do 10. sem mirna pol bom pa na trnih No in sem šla še v mullerja po modrčke za dojenje za sestro, ki bo vsak čas rodila in sem Izi vzela mlečno kašico s polnozrnatimi kosmiči in z banano, ki pa je brez glutena in sladkorja od Milupe, za boljši spanec. Sem pregledala potem sestavo skupaj s sestrično, ki je farmacevtka in res vsebuje take žitarice, ki nimajo glutena. Meša se pa z vodo in je primerna od 4. meseca dalje. Sem ji dala malo pred spanjem in mala je tako jedla, da adijo . Popoldne ji je pa moja mami skuhala korenček in bučko in je tudi veliko pojedla. Se kar trese, ko vidi žlico. Jo pa hranim z navadno žličko, nič plastičnih. Še kaj novega? Mah, nič kaj. Aja, padcev me je pa groza in res upam, da nas kaj takega ne doleti, ker jaz sem pa tak panik, da bodo motrali mene tolažiti in ne Ize.
|