|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
29.8.2007 20:43:58   
draja
Erna jaz sem se tudi zgrozila ob tistem postu nesojene marčevke 2008, vendar na srečo ne vem kaj prestaja zato ne bom komentirala. Tvoj začetek nosečnosti je pa itak tako grozen, da si niti zamisliti ne mroem. Pa lahko noč, če greš res že spat.

Tejčica bogi, bogi,bogi mali Videk. Naj čim prej prikukajo zobki na plano, da ga neha matrati!

Lejci, Tinaaja tako lepo je brati, da vajini punčki pridno papata!!! Ampak ne bosta verjeli, da sem si ob branju ful zaželela te kašice - zame seveda ne za Živouser posted image .

Majcika samo da je bilo z malčico vse ok po padcu. nič se več sekirat in hitro pozabit!

No mi smo bili pa danes pri župniku za krst. Imeli ga bomo 16. septembra, skupaj z Živinim bratrančkom Maksom. Župnik je bil ful faca tako kot vedno in smo bili fertik po 15-ih minutah. Je vzel naše podatke, povedal dva stavka o krstu in že smo šibali domov. Nič spraševal o zakramentih - ne naših, ne botrovih. Zato pa jaz rada hodim v Dravlje k maši in ne kamor uradno pašem. Ne prenesem namreč komplikacij, pridig, moraliziranja in podobnega s strani župnikov, ampak mi je všeč tak sproščen odnos in odprt pogled na svet in življenje.
Žive ne bomo oblačili v ne vem kakšne krstne oblekice, ampak imam že doma eno lušno belo majčko iz H&M ter nežno roza oblekico, ki jo je ob rojstvu dobila od moje najboljše prijateljice in poročne priče. Nič klobučkov, čeveljčkov,... Večji problem sem jaz, ker nima nič primernega za obleči - da se popravim: nič primernega v moji novi konfekcijski št.user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8901
29.8.2007 20:46:44   
erna14
a ni tole mal drago 2.7€ za eno kasico k jo zmaze celo men je to full drago user posted image  ne vem no kok je velka ampak glede na to da so tam nekje vec al manj po 1€.no ja grem dijooooooooooooo nnnooooooooooooooclcccccckaaaa.

draja-kot si pa ti cev danuser posted image kr odgovor bom jutr prebralauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
29.8.2007 20:47:32   
erna14
oooooo poglej poglej k sm se hitr u jezik ugrizlna,zdaj pa moram prebrat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8903
29.8.2007 20:49:02   
draja
Dajadada se strinjam - če otrok čez dan ne spi je nemogoče zdržat 12 ur doma, prav tako kot je nesmiselno bit okrog cel dan, če bi mali doma spal in bi imela ljubi čas za pospravljanje in počivanje.

A zdaj pa nobene ni več tukaj? Kaj ste šle vse fuzbal gledat? Moj si je 3 dni vnaprej rezervirak TV za današnji večeruser posted image .
Aja jaz ima zdaj ful časa, ker je Živa že pred osmo dol padla.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
29.8.2007 20:49:29   
tinaaja
Lejci, Tinaaja tako lepo je brati, da vajini punčki pridno papata!!! Ampak ne bosta verjeli, da sem si ob branju ful zaželela te kašice - zame seveda ne za Živo .

prid mim, pa dobis se ti 130ml user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8905
29.8.2007 20:51:54   
erna14
super za krst,ja od zigca botrcek je tus sov sam v dravlje po potrdilo da gre lahko za krstnega botra ker smo mel krst v sentvidu pa je on iz druge fare pa je mogu prnest potrdilo in ni zupnik nc komplicirov sam napisov postemplov in to je to.glede obleke ti bom jaz posodla mam vecjo konfekcijsko stevilko,hlace ce ti bodo pa predolge bos pa mal zavihala pa jeuser posted image user posted image user posted image  stvar resena.user posted image .nocko

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8906
29.8.2007 20:53:04   
tinaaja
a ni tole mal drago 2.7€ za eno kasico

to je cena za dve skatli kasice... ampak oglasujejo, da eno dobis zraven gratis, je pa drzaje kot v mullerju dve skupaj po redni ceni. ampak v mullerju nimajo tega okusa user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8907
29.8.2007 20:53:12   
erna14
draja-ns tud fuzbal gledauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
29.8.2007 21:12:09   
draja
No naš župnik pa nobenih potrdil ne zahteva, pa čeprav noben uradno ne paše pod njegovo faro in ni bil noben krščen pri njihuser posted image . Jah tolk boljš ne.

Erna pejt spat, da nama boš s Tinaajo jutri zjutraj tukaj družbo delala.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8909
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 21:14:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 8910
29.8.2007 21:23:03   
draja
Mi sicer nismo na GH in nimam pojma o kašicah, samo se mi zdi, da govorite o dvojih različnih kašicah če se ne motim - eno so kašice v škatlah, ki se delajo z mlekom ali vodo in so za večkrat narediti, eno pa so kašice v kozarčkih, ki so že narejene in so za en obrok. Zato so tudi cene različne. Vsaj zdi se mi no, da ene govorite o enih druge pa o drugih. Morda se motim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 21:25:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8912
29.8.2007 21:27:53   
tinaaja
Kasica jabolko z vanilojo je prah ala cokolino in se mesa z vodo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8913
29.8.2007 21:35:10   
tinaaja
kako napisat v vabilo za krst, da naj ne nosijo daril user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8914
29.8.2007 22:04:31   
thaiss
Brina a ta tvoja mati ti da za papcat šele ko od hude lakote nogice glodaš?? OjjjOOJjjoojjojj
Matia ti pošilja enga big burgerjauser posted image !!!
erna ti pa kar zavajaj po RRjuuser posted image  Čist si me nalezla s temi smajliji user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, super noč!!!user posted image Bravo Matia in kar tako naprej. Glede teh tvojih sanj pa nisem čisto dobro razumela... a je bil v sanjah krvav slinček in zobki zunaj a si šla po sanjah preverit če so zobki zunaj in so res bili? No, če imate prvega zobka user posted image user posted image user posted image !

Tejčica zaenkrat samo sanjeuser posted image  Smo pa imeli tudi mi jokajoč popoldan, vse v usta... sem mu dala pred spanjem pol žličke Capola, upam da ga ponoči ne bo preveč matralo!

to kašico vanilja + jabolko moram tut js nabavit, bom la en dan do špara pogledat.  Danes je Matia papal krompirček in brokoli pa malček kisle smetane (jogurtova z 10% mm) sem mu zraven umešala. Itak da je vse pojedeluser posted image

erna&draja moj je tudi pred TVjem, že v nedeljo mi je napovedal tri dni Champions ligeuser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8915
29.8.2007 22:07:55   
Lejci
Tinaaja, bom preverila na računu, ki je v denarnici v vozičku v avtu, trenutno pri mojemu v službi. user posted image user posted image user posted image  Še js skor ne štekam, kaj sem napisala user posted image . Sporočim.

Vidim, da majo ful teh novih okusov, eden je celo za ponoči, za boljše spanje - jabolko s komarčkom. A je katera že probala to???

Kako napisati, naj ne nosijo daril - spodaj napiši številko TRR-ja user posted image .  Hecam se.  To sva midva mela podoben problem pred poroko.  (pa sva še vseeno dobila podvojene in potrojene zadeveuser posted image )

Lahko pri vsakem gostu povprašaš - pač pokliči jih, če so prejeli vabilo, če bojo prišli in naj pač nič ne nosijo. Nekaj v tem stilu, recimo.

Tako si jaz to nekak predstavljam - sorry, če sem kje vmes zgrešila point, ker naše nismo krstili in o teh stvareh bolj malo vem.

Danes sem v baby centru doživela čisti šok. Prodajalka je nekemu paru kazala, kako se zloži quinny-jev Freestyle (mi ga mamo). S SEDEŽEM VRED!!!!! 

Jaz pa vsakič najprej sedež dol in ogrodje posebej zlagam. Za crknit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
29.8.2007 22:15:39   
thaiss
Tinaaja mi smo na srečo dobili veliko bonov oz €. Pojma nimam kako to napisatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

Vidim, da majo ful teh novih okusov, eden je celo za ponoči, za boljše spanje - jabolko s komarčkom. A je katera že probala to??? Sem zasledila, sam se mi zdi da je jabolko težko za zvečer??

Danes sem v baby centru doživela čisti šok. Prodajalka je nekemu paru kazala, kako se zloži quinny-jev Freestyle (mi ga mamo). S SEDEŽEM VRED!!!!! 
Jaz pa vsakič najprej sedež dol in ogrodje posebej zlagam. Za crknit. user posted image user posted image user posted image   hahahhhaa boljše pozno kot nikoli user posted image  user posted image

PS Lejci: čestitke Ines za zobekauser posted image  user posted image , jutri pošljem ;)

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8917
29.8.2007 22:18:48   
tinaaja
Vidim, da majo ful teh novih okusov, eden je celo za ponoči, za boljše spanje - jabolko s komarčkom. A je katera že probala to???

a v lecleru? moram it pogledat user posted image

Sem ze dobila stavek glede daril- thx vseeno user posted image

Lejci, ja svaki dan nesto novo user posted image user posted image user posted image uci se uci

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8918
29.8.2007 22:20:59   
tinaaja
Vidim, da majo ful teh novih okusov, eden je celo za ponoči, za boljše spanje - jabolko s komarčkom. A je katera že probala to??? Sem zasledila, sam se mi zdi da je jabolko težko za zvečer??

dvomim, da je tezko, ce je namenjeno za veceren obrok user posted image brina papca jabolko vanilija ponavadi med 5 in 6, danes je bilo izjemoma okoli 7 - ja prej so nogice zadostovale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8919
29.8.2007 22:23:13   
Lejci
Hvala Thaiss!!!

Jaz sem ji ob zobeku zvečer kar celo dozo Calpola dala, ampak je mela mal vročine zraven. Mi je pa od hudega tako "pogrizla" bradavice, da mam spet do krvi spokane.

Ja, za to kašico Hipp takole reklamira, jaz sem v temu popolnoma nova in samo prebiram tele reklame. SO me čist potegnile, haha.

Mamo pa trenutno težave, Ines ima sor.  V ustih. In smo se ga že rešili, zdej pa se je ponovil. Sploh ne vem... Kaj naj vse njene igračke (ki jih vestno obdeluje z ustmi) vsak dam perem, tiste iz blaga pa pospravim in počakam da mine????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
29.8.2007 22:36:50   
Taya85
Čer,

Mi smo bili danes pri zdravniku. Sem tok jezna user posted image .
Ko smo prišli tja so nas najprej nahrulili, da moramo na drugo pediatrično, potem so pa še našega P spluval. Mislim res odnos..........za bruhat.
No ko smo le prišli na Vrazov trg, smo imeli pregled, na katerem so lini vstavili kateter v mehu in ji ga spraznili, nato pa zopet napolnili. Revica se je tako jokala, ker so ji noge zvezali, da se ni hotela niti polulati. Ko so ji končno odvezali nogice se je polulala-revčkauser posted image , mene je tako stiskalo, ko sem jo videla jokati.
Ugotovili so ji refluks 2.stopnje user posted image , zato bo na antibiotikih dokler se nebo odvadila planič-cca še 1,5 letuser posted image .
Me ful skrbi, ker ji GH sploh ne gre, ker ji moram mešati antibiotik ki je ful grenek. Samo da žlico vidi zapre usta in je mogoče samo še kakšna igračka prepriča, da jih odpre.

Jutri CP, midve mogoče tudi prideva, erna a bosta vidva tud pribremzala.

Nočko in sladke sanje

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8921
29.8.2007 22:51:19   
Žabika
Jaz vam ne sledim! Itak pa pri nas nič novega; zob nimamo in jih še ne pričakujemo, GH nam pa tudi še ne gre, gibljemo se pa starosti primerno. Vsem čestitke za vse na novo osvojeno in dobljeno!

urla: samo, da je Tian zdaj ok! Bi pa šla naslednji teden kaj, če bi šlo?!

taya: O boga pikica mala. Kako toliko časa na antibiotiku - mi ni jasno! Kaj pomeni refluks druge stopnje?

slumpo: mogoče pridem, ampak sem že prej zmenjena, tako, da ne vem točno kdaj. Kdo še vse pride?

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
29.8.2007 23:05:52   
skačica
najprej, taya, boščka tvoja mala, da so jo takole matrali. Men bi blo take stvari tko grozno gledat, če bi jih delali moji Izi. Jaz sem že čisto preč, ko jo cepijouser posted image , res se mi smilijo tako mali otročki, ki jih matrajo. Me je že zdaj groza, ker bo kmalu šel v bolnico moj mali nečakec (1 leto) in mu bodo operirali pruh.

diplomska- sem šla gor brezveze, je vzel diplomsko, napisal gor, da je to prvi osnutekuser posted image (očitno jih bo kar nekaj), niti pogledal, rekel, da naj 10. septembra pišem mail s prošnjo za sestanek in takrat mi bo dal datum kdaj se bova dobila in bo povedal svoje mnenje....user posted image user posted image  skratka brezveze. Do 10. sem mirna pol bom pa na trnihuser posted image

No in sem šla še v mullerja po modrčke za dojenje za sestro, ki bo vsak čas rodila in sem Izi vzela mlečno kašico s polnozrnatimi kosmiči in z banano, ki pa je brez glutena in sladkorja od Milupe, za boljši spanec. Sem pregledala potem sestavo skupaj s sestrično, ki je farmacevtka in res vsebuje take žitarice, ki nimajo glutena. Meša se pa z vodo in je primerna od 4. meseca dalje. Sem ji dala malo pred spanjem in mala je tako jedla, da adijouser posted image .
Popoldne ji je pa moja mami skuhala korenček in bučko in je tudi veliko pojedla. Se kar trese, ko vidi žlico. Jo pa hranim z navadno žličko, nič plastičnih.

Še kaj novega? Mah, nič kaj.

Aja, padcev me je pa groza in res upam, da nas kaj takega ne doleti, ker jaz sem pa tak panik, da bodo motrali mene tolažiti in ne Ize.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8923
29.8.2007 23:35:29   
Anonimen
pojoca knjigica fisher price,glede na posnetek vredno nakupa http://www.soncek.si/si/fisher-price-l5847-pojoca-knjiga-v-slovenskem-jeziku-novo-i5565.shtml

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8924
29.8.2007 23:43:10   
Anonimen
Taya meni tudi ni janso zakaj tocno se gre...razlozi malo,ce ti je....user posted image user posted image user posted image user posted image da bi ja blo kaj boljs!!!

Lejci cestitke za zobkauser posted image user posted image user posted image

erna full fajn nam popestris poste s smajliji,kr tak naprejuser posted image user posted image user posted image

fuzbal
no ocitno sem ena izmed srecnic,user posted image fuzbal niti malo ne zanima....od sporta rad pogleda samo extrem kanal,ce je kej s pecikliuser posted image

tinaaja
vi ste pa prav ekstremno hitro osvojili zlicko in gh,bravo Brinauser posted image ,bo pravi gurmanuser posted image

tejcica bogi Vid user posted image

sirenaaa

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!