|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.8.2007 0:02:17   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
No razen zdaj, ko ima Živa tako obdobje, ko je preveč radovedna, da bi zizala kjerkoli kot doma zaprta v spalnico, pa še to jo vsak šum zmotiuser posted image .

Naš tud ne sme čist nič zamudit user posted image

GH - naš pa bi tudi že tako rad papal, pa mu ne smem dat user posted image  Sem prej jedla kruh z namazom, je tako gledal z velikimi okami in se oblizvol, pa če sem mu približala k ustom, bi kar z obema rokama zagrabu user posted image  Upam, da bo tako tudi ko bomo začeli user posted image

sonchek - user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš in da Anej ne zboli
Obrčanje v postelji na kravice je pa tudi pri nas že kar nekaj časa aktualno. In potem se obrneše počez, da se ja zagozi in potem user posted image

taya - user posted image user posted image  za vašo Lino. A toliko časa bo morala bit na antibiotikih. Božca

U zdele nas gre pa kar nekaj na morje. Bo vsaj mal zatišja na RR, da bomo pol lahko vse prebrale in bomo z vsem na tekočem user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8926
30.8.2007 7:31:17   
tinaaja
user posted image

draja, vidim, da si ze v akciji   user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 30.8.2007 7:41:18 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8927
30.8.2007 7:35:07   
draja
Ja evo me, samo je imela Živa težave zaspat nazaj, meni se je pa kava hladila, pa sem pozabila na vse vzgojne ukrepe in jo dala na zizo, tko da zdaj že spi. Ah ja, včasih jo moram mal razvajat, da prej zaspi in lahko še sebe pol v miru razvajam!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8928
30.8.2007 7:38:46   
tinaaja
No, pri nsa je pa spanje res super. do 4 je spala, pol se je nekaj repmetavala in ce mi ne bi na zizi pisalo made by kamnosek, bi jo pustila, tko pa sem jo dvignila, pozizala in naprej do 6:30 user posted image

sovrazim tehtnice ... ne bom, kaj dost kometirala, naj nazorno prikazem: user posted image

bo treba malo vec aktivnosti user posted image   , pa mal manj   user posted image

evo kufe za use user posted image

ps: erna, za vzpodbudo so tile smajliji  user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8929
30.8.2007 7:42:19   
draja
Taya nešteto user posted image  za tvojo miško!

Sezam ne veseli se prehitro - dokler sem jaz doma, ne bo zatišja na RRuser posted image . Na morju pa se vseeno fajn imej, ti bom že jaz pol ko se vrneš vse poročala.

Jaz sem bila pa včeraj tko vesela, ker sem mali skuhala bebe čaj in ga je pila! Končno nekaj kar je rada pila. Ji kuham že 3 mesece vsak dan razne čajčke, vodo itd. pa ni nič pila, razen eno kratko obdobje vmes je rada pila razredčen sokec, zadnje čase pa še to ne več. No, ampak veselja je bilo hitro konec, saj smo se celo noč zbujali, ker jo je ful napenjalouser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8930
30.8.2007 7:45:30   
blanči
Dobro jutro,

ja kaj a še vse spite. Paše kajne. Mi smo se zbudili malo čez 6, previli in najedli (200ml mleka) in zdaj ponovno spimo. Očitno vpliva vreme, ki je nikakvo, saj tu pri nas v Celju je ful oblačno in piha, tako da danes ne vem kako bo s sprehodom.

GH: Kar nekaj časa že jemo sadje ob 10 uri (jabolko, jabolko+banana, tudi hruško smo že probali). Pojedla je ene pol kuhane hruške in je ni nič napenjalo. Ob 13 uri pa jemo zelenjavo (cvetača, brokoli, korenček, krompirček), skuhano in pretlačeno in včasih ji dodam riževe BIO kosmiče od Millupe ter malo mleka. Ob 17 uri pa ji naredim riževe kosmiče in to ima full rada kar mmmm dela ko je. Poje kar veliko, a potem še spije včasih tudi 180ml mleka. Jutri bomo probali tudi bučke.Koliko mora pojest, da ne potrebovala več mleka?  Kaj od sadja bi ji lahko še dala?

Draja: user posted image  za krst.

Skačica: Glede diplomske moraš imet res potrplenje. Vzamejo si čas. Jaz sem imela dva mentorja in vsakič je en pregledal diplomslko. Groza. Vsak je našel kaj drugega. Kje si študirala? Jaz sem diplomirala iz kemije v Mariboru. Ne bom pozabila, ko mi en mentor v diplomski prečrta tlak in napiše pritisk, jaz popravim drugi mentor pa mi prečrta pritisk in reče, da mora v celi diplomski bit samo tlak. Saj ne veš kaj bi. No potem pa sem rekla da se naj uskladita, ker ne mislim celo večnost tega popravljat. Potem pa je šlo vse kot po maslu. Srečno.

Lejci: Čestitke za zobkauser posted image .

No toliko za enkrat se slišmo (pišmo).

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8931
30.8.2007 7:46:32   
tinaaja
uuu a smo podpis zamenjal user posted image moje obvestilo o rojstvu brine se je zacelo: gledam jo in jo obcudujem user posted image

men se pa zdi, da brini pod temnimi lasmi rastejo blond user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8932
30.8.2007 7:52:38   
tinaaja
Koliko mora pojest, da ne potrebovala več mleka?

mleko rabijo skoz, ob gh med 7-12 mesecem vsaj nekje 500-600ml na dan. zda po odvisno, kako razdelis to v dnevu. ce popije 180 ml, pol je gh obrok morda malo manjsi, ker dalj casa ostane v zelodcku - da ni problemov z napenjanjem prenajedenostjo... moje laicno razmisljanje je tole slednje.
sadje - breskve, marelice, borovnice, lubenica, melona,... by patronazka

skacica - ma glupi prfoksi...

sirena

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 8933
30.8.2007 7:56:37   
draja
Ojej Tinaaja ja se spomnim zdaj ja. Sorry za plagiatorstvouser posted image .

Blanči super, da vam gre papanje tako fajn od rok oz. ust.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8934
30.8.2007 7:56:45   
tejčica
Jaz se na polno nalivam s kavouser posted image , ker današnja noč je bila user posted image  in posledično sem jaz user posted image . Spati pa nam ni pustila Taja in ne Vid. Ji rasejo šestke in jo ful boli, tako da smo situacijo reševali s Calpolom. Je stokala in se premetavala skoraj celo noč, tako da z mojim spanjem ni bilo nič. Je pa z jokom zbudila še Vida, tako da je bilo še njemu sredi noči potrebno pripravljat flašo, da je mrknil nazaj. Spat sem šla ob pol štirih in kot bi mignil je bila ura šest in je budilka začela prav nagravžno tulit in bi jo najraje user posted image .
Izvolite še ve eno user posted image  za dobro jutro.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8935
30.8.2007 8:00:29   
thaiss

user posted image
sonček že sije!

Taya za Linouser posted image user posted image , kaj točno pa je da bo tako dolgo na antibiotiku???

Tinaaja thx za kafe!!!

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

pojoca knjigica fisher price,glede na posnetek vredno nakupa http://www.soncek.si/si/fisher-price-l5847-pojoca-knjiga-v-slovenskem-jeziku-novo-i5565.shtml

po moje ni vredna nakupa, sem jo šla pogledat in ima not samo dve straniuser posted image  user posted image

grem pripravit rižolinota ....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8936
30.8.2007 8:00:49   
tinaaja
Ojej Tinaaja ja se spomnim zdaj ja. Sorry za plagiatorstvo

sploh ni bilo tko misljeno user posted image user posted image user posted image user posted image

tejcica, joj, upam, da ti cez dan uspe malo nadoknadit...

jaz pa razmisljam, kam cem dat svojo rit dopoldne.. treba bi bilo it v shopping futra pa za na morje... morda pa res user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8937
30.8.2007 8:01:59   
Lejci
Jutro!!!

Moram se TAKOJ pohvalit!!!

Kašica z jabolkom in vanilijo rulz!!!!! user posted image user posted image user posted image

Če odštejem nekaj napenjanja ob 11 zvečer in tolaženja na joški ob po dvanajstih, smo spali od 8 pa do 4.30 user posted image user posted image user posted image

Sem se zbudila pred njo, ker mi je blo čudno... nenavadno tiho, speče user posted image

In potem klasika, do pol sedmih.

Kaj je v tej kašici kakšno uspavalo al kajuser posted image  Tako nismo spali že od... že od... ne vem kdaj user posted image  Nosečnosti? user posted image

LP

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8938
30.8.2007 8:02:43   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

pojoca knjigica fisher price,glede na posnetek vredno nakupa http://www.soncek.si/si/fisher-price-l5847-pojoca-knjiga-v-slovenskem-jeziku-novo-i5565.shtml

Jaz sem jo včeraj gledala v Sparu, pa mi v živo ni bila prevečć všeč in je nisem vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8939
30.8.2007 8:03:08   
malecka_mateja
tinaaja tako smo mi meli napisano!sam sem že dodala ime tvoje princeske!

Brina milo prosi,
naj daril se  ji ne nosi,
če pa rad bi kaj prinesel,
kakšen evrček na mojem računu,
bi dobro se obnesel .
Ko velika bom in dama,
si bom kupila kaj sama

mislim da je lepo napisano pa nam je ful prav prišlo!In vsi so se tega držali!
upam da sem ti kaj pomagala!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8940
30.8.2007 8:04:41   
thaiss

Tejčica upam da si boš čez dan nabrala force..ah tej zobi, kaj do 6ga leta ne bomo spaliuser posted image
Velja za jutri??
Lejci super da ste se naspale, Ines pa najedlauser posted image !!!
Matia je danes že ob 4h ruknu 150ml, ponavadi šele ob 6h

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8941
30.8.2007 8:06:10   
slumpo
jutroooooooooooooo

mami se je končno malček naspala...lepa noč....mali se je sicer 3x futral ampak smo ga takoj položili in je spal dalje...in še vedno spi...

danes pride pa patronažna na pogovor o GH in bomo naslednji teden na morju to začeli ko bova oba z možem imela žur z anejem...

grem malček pospravlat...

ne dons velik tipkat ker me ne bo tuki gor...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8942
30.8.2007 8:07:59   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

sovrazim tehtnice ... ne bom, kaj dost kometirala, naj nazorno prikazem: user posted image

Jest tut!!!user posted image Pa mislim da še zdaleč nisva edine.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8943
30.8.2007 8:09:04   
tinaaja
Moram se TAKOJ pohvalit!!!

Kašica z jabolkom in vanilijo rulz!!!!!

ni kaj, ni kaj, pa se kdaj se oglasi za kaksno reklamo user posted image user posted image user posted image super!! a ni kar cudno, ko se zbudis in pogledas na uro in je 4 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8944
30.8.2007 8:09:05   
draja
Bravo Ines!!!!!!

Tejčica bogica Taja! Ok, tudi mami je bogica,ampak Taja se mi tudi ful smili, da jo tile zobki tako matrajo. Vidiš to pa je solidarnost med brati in sestrami, da ju oba naenkrat mučijo zobki.

Tinaaja saj vem kako je bilo mišljeno - da SPET enako razmišljava! Bravo midve user posted image !

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8945
30.8.2007 8:09:55   
malecka_mateja
za vse ki imate ful probleme z zobki!
priporočam osanit granul ki se dobijo sam v avstriji!granule so zelo majhne lahko jih doziraš na pol ure če je hudo na 15 min!v bistvo hladijo otroku usta in omili8jo bolečino!so pa na bazi zelišč in so narejene prav za zobke že od novorojenčka naprej!nam ful pomaga ker ta calgel se mi zdi pomaga glih 5 min!
nevem!meni so jih kolegice priporočal ekr so vse ful zadovoljne!
tko da če katera  res ne more do njih se lahko jaz potrudim in vam jih pošljem!mam kr blizu do avstrije!
stanejo pa 5.5 evra!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8946
30.8.2007 8:12:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tinaaja tako smo mi meli napisano!sam sem že dodala ime tvoje princeske!

Brina milo prosi,
naj daril se  ji ne nosi,
če pa rad bi kaj prinesel,
kakšen evrček na mojem računu,
bi dobro se obnesel .
Ko velika bom in dama,
si bom kupila kaj sama

mislim da je lepo napisano pa nam je ful prav prišlo!In vsi so se tega držali!
upam da sem ti kaj pomagala!

hvala mateja, ampak jaz zelim, da ji ne nosijo nic. Ce bi ze kaj hotla bi, da ji napisejo neko misel ali posvetilo. Ne rabim oblek, igrac,... nekaj za spomin pa mi je kul. ma jaz sem mal cudna.. jaz bi povabila ful folka, pa mi je bedno,ker pol se vsak cuti dolzan nekaj prinest. tega pa ne maram user posted image , ker mi sploh ni point v darilu, ampak druzenju. najvec, kar lahko v teh casih das, je CAS... drugace pa lustna pesnitev user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8947
30.8.2007 8:16:21   
tinaaja
tko da če katera res ne more do njih se lahko jaz potrudim in vam jih pošljem!mam kr blizu do avstrije!
stanejo pa 5.5 evra!

se priporocam user posted image pazi se zdaj, ker mislim, da bo povprasevanje veliko user posted image Bos lahko ti uvoznik iz AT, tko kot je Thaiss za IT user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8948
30.8.2007 8:18:08   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Tejčica upam da si boš čez dan nabrala force..ah tej zobi, kaj do 6ga leta ne bomo spaliuser posted image
Velja za jutri??

Taja je zobke dobila ful hitro in do sedaj nikoli nismo imeli težav. Sedaj pa ji rasejo šestice (3 so že zunaj, čakamo še zadnjo) in te nam delajo probleme še za ostale za nazaj. Pa ena mlečna enkica ji je že odpadla, druga se ji maje, rasejo ji nove... Res cela štala z zobki pri nas. Zobozdravnico pa obožuje tako kot zelenjavo, tako da dobim glavobol samo da pomislim da morava it tja.

Za jutri pa velja, seveda če bo lepo vreme.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8949
30.8.2007 8:22:36   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica bogica Taja! Ok, tudi mami je bogica,ampak Taja se mi tudi ful smili, da jo tile zobki tako matrajo. Vidiš to pa je solidarnost med brati in sestrami, da ju oba naenkrat mučijo zobki.

Klinc pa taka solidarnost!user posted image Naj bosta solidarna raje v pridnosti.user posted image  Sem pa Taji zjutraj ko je šla v vrtec rekla, da naj kar reče vzgojiteljicam da naj me pokličejo in jo pridem iskat če jo bo spet bolelo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Ime za deklico
sirenetta

Katero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:

Eliza (23%)

Evelin (29%)

Isabel (41%)

Anais (8%)

Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!