pocka
|
No, pa sem vas dohitela, ufff sem bil ares v zaostanku. Mi smo tudi počasi začeli z uvajanjem GH, ampak smo še bolj pri okušanju. Poje vsega skupaj kako žličko. Probali sva jabolko, korenček, banano in bučko. Počasi bo. Glede naših krvavih nitk - jaz sem še vedno na strogi brezmlečni dieti in sem non stop laaaačnnaaaa, sploh, ker sem vajena skozi nekaj glodati. Smo dobili napotnico za alergološko, pa bomo videli kaj je na stvari. Upam, da bo BP. taya85 - nešteto za Lino tejčica - tvoja dva ti pa res nič ne prizaneseta ponoči. Saj bo boljše, prej ali slej. Pa Vidu za zobeka. Glede padca, pa super, da si se pomirila in da je z vse OK. Joj, kaj vse nas še čaka. tinaaja - za Brino, je prava gurmanka *sonchek* - vaš Anej je tudi pravi jedec. Izgleda pa da imamo mi podobne probleme s tistimi nitkami, kot ste jih imeli vi. Super, da ni bilo nobene reakcije na jogurt... jjasna - upam, da se to službeno potjo uredi in si boste lahko v miru privoščili malo dopusta in uživanja. Če si pa ti ne zaslužiš dopusta, pol si ga nobeden ne! sibil - faca tale vaš Patrik, da kar tako med vrati zaspi skačica - za sestrico, da bo hitro cartala , pa seveda za teti thaiss - lepo frizurco ima Matia, pa kake gušte si mi naredila s torto, ufffa. No po tavečjem sem pokomentirala. Čestitke vsem za zobke, tiste, ki greste na dopust, uživajte maksimalno! Mi gremo drugi teden v Celje, k tašči in vsej ostali žlahti od mojega, tako da bo napoornooo. Sem pa že zdaj slabe volje, samo ko pomislim, da je treba it, s taščo si nisva glih najbolj... ah ja.. Uuu, se je zunaj tako stemnilo, kot, da bo sodni dan Še ena slikica Taje, ki je namakala nogice ...