draja
|
Skačica čestitke sestri, tebi in vsem tvojim za Izaka . Uf, že prej ko si napisala, da je odprta šele 2 cm, sem si mislila to je pa tko kot pri meni, samo upam, da se ne bo tako končalo. No, pa vidim da se je. V kakšnem šoku je sestra dobro vem, ker sem bila jaz tudi, ampak važno je, da je mali ok. Imate pa podoben okus za imena - brez kompliciranja, ena črka se doda in to je to . Super. Dajadada joj kakšne kodrčke je že imel Nejc. Ga že dolgo nisme videla. Zdaj je pa itak šarmer z novo frizurico! Tejčica priden Videk, da je takole papal in se naspančkal. No,pa imam še jaz eno vprašanje za vas: Zakaj morajo otroci zrasti?!?!?! Mislim, vse lepo in prav, ampak včasih sem Živo odložila v košek, se je malo pomenila z zajčkom, vzela dudico in zaspala. Zdaj pa uspavanje zgleda kot ta hujš telovadba po postelji, ki jo spremlja huronsko kričanje, zajček leti z enega konca postelje na drugi, prav tako ostali pliškoti, s katerimi jo neuspešno zalagam, da se ne bi obrnila na trebuh, dudo vztrajno pluva ven, se obrača sem ter tja, če me zagleda se začne dretje,.... Vse skupaj traja trikrta dlje kot a potem dejansko spanje . No, je pa smešna in srčkana, tko da ji je pol oproščeno.
|