|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.8.2007 16:20:11   
skačica
evo, sem tetka malemu Izakuuser posted image . Je pa sestra imela težek porod, ki se je na koncu končal s carskim rezom. Baje je popkovino z glavico potiskal naprej in je bilo to zanj zelo nevarno.
Sestra se je že zbudila in poklicala domov, je pa zraven jokalauser posted image , ker je tako v šoku
Samo da je z nečakecom ok.

Grem nazdravljat! Sem čisto pod vtisi svojega poroda in bi takoj še enkratuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
30.8.2007 16:22:51   
Dajadada
Zdaj grem pa ribice pečt, pol k pediatrinji, ker nam bo ospena zmanjkal (valda, če gre več ven kot not...k da bi uvajal GHuser posted image ) in končno pakirat, ker jutri poletimo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
30.8.2007 16:24:01   
Dajadada
Izak dobrodošel, Skačica čestitke sestri in tebi tetkauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
30.8.2007 16:24:10   
tejčica
Uf kako je prej zlivalo tu. In to ravno za trejo uro, ko je šel moj po Tajo v vrtec in seveda brez dežnika. Je teklo od njiju ko sta prišla domov.

Vid pa danes tako pridno je GH, da ne morem verjet. Dopoldan je pojedel jabučka in nektarino, za kosilo pa bučko in polento. Prvič da je bil z bučko zadovoljen.user posted image  Se je pa navadil da gre po kosilu spat (med pol dvejo in dvejo) in spančka dve ure, včasih tudi več. No, danes še kar vleče.

Jjasna, upam da tvojemu uspe najti zamenjavo in boste šli lahko vsi skupaj na morje.user posted image

Skačica, upam da tvoja sestra čimprej k sebi stisne svoje zlato dete.user posted image

Pocka, Sonček78, prideta jutri na čvek? Kje pa se Dskubin spet skriva?

Taya, držim pesti za najboljši možen scenarij glede Lininih težav.user posted image user posted image user posted image

Kakšne luštkane slikice ste prileple. Vsi so cukrčki za popapat!user posted image

Majcika, lep dopust.

Draja, u kakšne ljubezenske izpovedi.user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9029
30.8.2007 16:24:38   
erna14
dajadadauser posted image kok mas luskanga tamalga mi je na vseh slikcah cukrcek

no nas tamal je mal prej spet v lupinco kakal in zopet moram prat prevlekouser posted image no sej za kakico sm vesela sam za prevleko ne zato ker sm jo predvcerajsnim prala ker je bla od kakca.ma bo ze....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9030
30.8.2007 16:27:42   
erna14
skacica-user posted image cestitam tebi in starsemauser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9031
30.8.2007 16:33:33   
pocka
nevihte - tu je bil urnebes, jih pa tudi jaz obožujem, bolj grmi in bliska, bolj je fajnuser posted image

dajadada - naša Taja se je kar zaljubila v vašega Nejca, ko je tako luškan. Lep se imejte na dopustu. Midva sva tudi gledala Mallorco, bomo pa verjetno šele drugo leto šli. Boš poročala kako je tam.

tinaaja - ja riževa kašica je za mešat z mlekom, bom kar probala z mojim, hvala.

tejčica - naju jutri ne bo, sva danes že cel dan sami, jutri je pa moj doma, ker gre v nočno, pa bomo malo skupaj. Saj vem, izgovori...user posted image , bova prišle prej ali slej...

aja, pa skačica, čestitke user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
30.8.2007 16:33:49   
tejčica
Pa kaj za hudiča jaz stisnem da se mi post kar odpošlje!?!user posted image

Tinaaja, ti si pa res dobra stranka BC-ja. Jaz sem dobila bon za celih 8 eurov. Te tut približno ne dohajam.user posted image

Dajadada, ni več kodrčkov!?!user posted image

Skačica, čestitke za nečakca!!! Malemu vse lepo v življenju, mamici pa hitro okrevanje.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9033
30.8.2007 16:34:34   
thaiss
Je že nazaj sonček posijaluser posted image  user posted image  
Matia že d 14h pančka, pridko mamin!!!
sister skačica GO GO GO

erna
odgovor št. 1 -mlek shrani pa mu naredi rižolinota
odgovor št. 2 - Matia je dobil banano zelo kmalu, po jabolčki. Sem mu je pretlačla polovico in je čist ponorel ko je zmanjkalo
odgovor št. 3 - ni nujno, vsaj pri nas ni tako
odgovor št. 4 - polno, polno user posted image

majcika uživajte na morčku!!

Lep Jure, Taja tudi!!! POCKA PRIDI JUTRI NA KAFEKA!!!!

draja ni panike user posted image  mož je vsega kriv!!!

OOPPPS dokler sem jaz to spisala je mali Izak že tu, čestitke novi družinici!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9034
30.8.2007 17:06:19   
draja
Skačica čestitke sestri, tebi in vsem tvojim za Izakauser posted image user posted image . Uf, že prej ko si napisala, da je odprta šele 2 cm, sem si mislila to je pa tko kot pri meni, samo upam, da se ne bo tako končalo. No, pa vidim da se je. V kakšnem šoku je sestra dobro vem, ker sem bila jaz tudi, ampak važno je, da je mali ok. Imate pa podoben okus za imenauser posted image  - brez kompliciranja, ena črka se doda in to je touser posted image . Super.

Dajadada joj kakšne kodrčke je že imel Nejc. Ga že dolgo nisme videla. Zdaj je pa itak šarmer z novo frizurico!

Tejčica priden Videk, da je takole papal in se naspančkal.

No,pa imam še jaz eno vprašanje za vas:

Zakaj morajo otroci zrasti?!?!?! Mislim, vse lepo in prav, ampak včasih sem Živo odložila v košek, se je malo pomenila z zajčkom, vzela dudico in zaspala. Zdaj pa uspavanje zgleda kot ta hujš telovadba po postelji, ki jo spremlja huronsko kričanje, zajček leti z enega konca postelje na drugi, prav tako ostali pliškoti, s katerimi jo neuspešno zalagam, da se ne bi obrnila na trebuh, dudo vztrajno pluva ven, se obrača sem ter tja, če me zagleda se začne dretje,.... Vse skupaj traja trikrta dlje kot a potem dejansko spanjeuser posted image .
No, je pa smešna in srčkana, tko da ji je pol oproščeno.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9035
30.8.2007 17:09:39   
tinaaja
Skacica  - cestitke mamici, ociju, necaku, teti, sestricni, dediju, babiki .... Ja, kar kriza morajo biti tile urgentni CR, ker nisi pripravljen nanje. Ampak vazno, daje mali OK user posted image Punce, men gre kar na jok, ko tkole od koga, ki ga poznam, slisim, da je kdo rodil.

Dajadada - uzivajteeeeeee. joj, a tok ima povit prstek user posted image Vazno, da gre na bolje user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9036
30.8.2007 17:12:34   
tinaaja
Zakaj morajo otroci zrasti?!?!?! Mislim, vse lepo in prav, ampak včasih sem Živo odložila v košek, se je malo pomenila z zajčkom, vzela dudico in zaspala. Zdaj pa uspavanje zgleda kot ta hujš telovadba po postelji, ki jo spremlja huronsko kričanje, zajček leti z enega konca postelje na drugi, prav tako ostali pliškoti, s katerimi jo neuspešno zalagam, da se ne bi obrnila na trebuh, dudo vztrajno pluva ven, se obrača sem ter tja, če me zagleda se začne dretje,.... Vse skupaj traja trikrta dlje kot a potem dejansko spanje .
No, je pa smešna in srčkana, tko da ji je pol oproščeno.

zate bo velik sok, ko se bo zmeraj vec dogajalo, ker je ziva cele dneve prespala. user posted image user posted image user posted image me smo ze navajene... si predstavljas, da bos kmalu sibala za njo po stanovanju, ko bo zacela puzat user posted image user posted image nic vec koska, zajcka in spanja... ampak zato je Ziva ziva in ni lena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
30.8.2007 17:13:36   
Žabika
skačica: čestitke sestri! Zdaj pa imate parček v družini! Iza in Izak

Ko bi ve vedele kako je Nejc šele v živo lušten! Kdaj bomo še Jureta v živo vidle?

Tudi jaz sem danes dobila bon od BC. Kar ok za zapravit.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9038
30.8.2007 17:36:30   
tinaaja
Krompir - kako ga naredite? Kok gostega? A ga zmiksate z mlekom ali vodo, da je redkejsi?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9039
30.8.2007 17:53:39   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Krompir - kako ga naredite? Kok gostega? A ga zmiksate z mlekom ali vodo, da je redkejsi?
no pa cakmo da kdo odgovoriuser posted image user posted image user posted image

draja-sm se tok nasmejala moj ziga k zapanca no predn zapanca isto se obrne k ociju pa ga mal poboza pa za 5 sekund k men da mal povlece zizo pa spet ocija boza pa spet.....in ga kar ne dohajam ti kar k men prid pa zivo sabo prnes onedva se bosta igrala me pa kavico pile pa sladoleda papale

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9040
30.8.2007 17:55:24   
erna14
thaiss-user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9041
30.8.2007 18:26:30   
draja
Erna bom enkrat res prišla, pol bova pa skupaj na forumu viseleuser posted image .

No po uri in pol zaspanosti in sitnarjenja, sem klicala mojga, ki je bil glih na poti iz službe in mu rekla, zdaj pa povej al jo pustim jokat, al jo dam na zizo al jo na rokah uspavam. No in on meni ti jo kar pust mal jokat ji ne bo nič hudega (ker ve, da  bistvu ne joka ampak bolj sitnari, izsiljuje), jaz pa rečem ok, odložim telefon, dvignem Živo in jo na rokah uspavamuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9042
30.8.2007 18:33:04   
slumpo
¸buuuu..moj mali pa spi
jaz grem pa v bano zdej uživat..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9043
30.8.2007 18:35:02   
*sonchek*

Jaz ga skuham in zraven vmešam zelenjavo. Samega mu ga nisem ponudila. Lahko pa mu dodaš nekaj mleka, žličko kisle smetane itd. Pa zmiksaj ga s paličnim ali pretlači z vilico. Naredi tako, da ga bo Brina pojedla user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9044
30.8.2007 18:55:39   
tejčica
Naju z Vidom jutri ne bo na čvek. Tajo še vedno boli zobek, tako da jutri ne gre v vrtec ker grem z njo k zobozdravnici.

Neposredna povezava do sporočila: 9045
30.8.2007 19:00:36   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
sezam, lahko tebi, ko pa imaš varuško, da lahko visiš na RR... user posted image Drugače sta pa oba enga velkega srčka. Pa vidim, da se imata full rada.user posted image

ja z enim očesom na RR, z drugim pa njiju pazit user posted image  Res sta en na drugega ful navezana. Ko je Žiga na tleh, je Ana takoj zraven user posted image  In poj se valja okrog njega, ga objema, lubčka, snema nogavice (če si jih že sam ne prej), pa tudi klofne ga user posted image
Jure pa na slikci zgleda tak cortikm user posted image , da bi ti komaj verjeli, da ti tako nagaja user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Glede naših krvavih nitk - jaz sem še vedno na strogi brezmlečni dieti in sem non stop laaaačnnaaaa, sploh, ker sem vajena skozi nekaj glodati.user posted image

Čez čas se telo malo navadi. Na začetku sem tu jaz bla skoz lačna, najhuje pa je bilo zvečer, ko sta oba zaspala in se je tako ritem malo umiril, jaz pa lačno kot volk.
bio riževa kašica od milupe - seveda jo lahko zmešaš tudi s svojim mlekom

draja - ti ti ti A tkole bi ti očija kregala po nedolžnem user posted image  Faca Živa s svojim kakanjem user posted image user posted image

aja, dobila sem bon od BC smo nakupil tok, da imamo 32€ dobropisa juhuhu shoping

Mi pa 58 €user posted image user posted image

dajadada - vaš Nejc zglea pa pravi navihanček user posted image
skačica - čestitka tetic in seveda čestitke mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9046
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 19:04:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9047
30.8.2007 19:14:09   
Anonimen
Taya&Lina, Meaa&Lan user posted image user posted image user posted image za zdravje!

Ko takole berem o takšnih in drugačnih bolezni si rečem, da naj bo kr Jure en nagajivček, sam da je zdrav!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9048
30.8.2007 19:31:42   
erna14
mea-joj joj joj boga revca kok se mi smilis in tvoj lan ja revcek mali.mene je kar pr srcu stislno men je tok hudo ko preberem da je kak otrok bolan.revcek mali a nimas nobenga da bi ti mal pomagal doma.reva kaj na ti recem druzga k drz se pa upam da se vse dobr iztece za lana pa sevedauser posted image

draja-user posted image valda ti kar prid ni panike

Neposredna povezava do sporočila: 9049
30.8.2007 19:35:42   
erna14
hehe sm nove smajlije najdlauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!