|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.8.2007 8:29:40   
malecka_mateja
tinaaja potem pa lahko napišeš tako!
Brina milo prosi,
naj daril se  ji ne nosi,
če pa rad bi kaj prinesel,
kakšna misel ali želja iz srca,
bi dobro v kuverti se znašla.
Ko velika bom in dama,
si bom pa lahko prebrala kar sama.

zjutraj je še tako da...ma sej ni tako slabo

bom ko bom mela več pofočkanih nabavla in poslala!
če katera hoče naj mi na zS pošlje naslov da bom vedla kam poslat!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8951
30.8.2007 8:39:00   
tinaaja
malecka_mateja, ti si prava pesnica user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8952
30.8.2007 8:41:11   
malecka_mateja
hvala tinaaja!upam da sem ti malo pomagala!kaj druga pa mine pride namisel!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8953
30.8.2007 8:43:30   
Anonimen
od sirene tukaj mislim,da je bilo vsako uro neko jokcanje..tud ziza ni pomagala..tako,da malo postrani gledam user posted image user posted image ....mislim,da danes je porusil rekord v tem..zdaj ko se pa zbudil,pred tem seveda jokcal v spanju,pa se premetaval,pa ziza....nasmeh do uses...kaj naj...nasmejim se skratu nazaj pa se veselo vstanema...bova ze cez dan not spravlauser posted image

ste ze tolk nacvekale,da grem za nazaj bratuser posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 8954
30.8.2007 8:44:53   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

GH Poje kar veliko, a potem še spije včasih tudi 180ml mleka. Jutri bomo probali tudi bučke.Koliko mora pojest, da ne potrebovala več mleka?  Kaj od sadja bi ji lahko še dala?

Tudi pri nas je podobno. Ko recimo poje sadje (zelenjave ne mara preveč in jo itak poje samo par žličk) in če potem takoj kam gremo, mu ponudim še flašo da bo res sit in mali spije včasih tudi po 150ml. Če pa smo hranjenju doma, mu flašo dam šele kasneje, ko jo hoče. Tako da tudi nam še ni supelo nadomestiti mlečnega obroka z GH, kvečjemu ga malo zamaknemo. Pa sadja poje res kar veliko. Obožuje nektarine!

Lejci in Slumpo, user posted image  za boljšo noč. Naj se take in še boljše kar ponovijo.

Sezam, kdaj pa boste vi lahko začeli z GH?

Taya, user posted image user posted image user posted image  za malo princesko Lino. Kaj pa ta refluks 2. stopnje sploh pomeni? Pa še en user posted image  zate.
Malecka_mateja, ti pa obvladaš tole!user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 8955
30.8.2007 8:58:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

Kje si študirala? Jaz sem diplomirala iz kemije v Mariboru.

LP

na pedagoski al tehnicnem faxu? mene se caka 5izpitiv pol sele diploma,na teh.faxu user posted image

tole prehvaljeno kasico z jabolkom in vanilijo bomo mipo morju probali,pa da vidim,ce bo kaj boljse

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8956
30.8.2007 9:03:05   
Sibil_
Dan!

Gh in mleko-pri nas Lukas poje okrog 12ih malo sadja, potem ga pa okoli 13ih podojim in zaspi do kakih 15ih ali pa še malo več.

Sadje ima rad, včeraj sem mu pomešala noter še en piškotek in je zmazal kot nor.In ni bilo nič posledic ponoči.Začel se je pa pogosteje dojiti čez noč in moram malo pospešit tole uvajanje GH, očitno rabi več hrane.Jaz imam pa tudi že podočnjake do kolen.Se tolažim da bom lahko kaj več kuhala in pripravljala od drugega tedna dalje, ko gre Patrik v vrtec.user posted image

Obalke-jutri zmenjeno, ne?Samo kaj pa v slabem vremenu-tudi pridete?Aja, pa Patrik bo v varstvu, tako da komot sedimo v prvih vrstah zunaj na kavčih-pa še na zunanji strani je plac za vozičke.

Taya-dosti potrpljenja ti želim in Lini eno veliko user posted image  za srečo.Poznam en tak primer in je bila punčka res boga, tudi na antibiotikih, pri 2 letih so jo pa operirali in je zdaj čisto ok, nič težav nima več.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8957
30.8.2007 9:14:24   
Lejci
Blanči, jaz sem naši dala tudi slive - jih razpolovim, peško ven in izrežem sredico. Jih ima zelooo rada. Zdej bomo šli na avokado, v planu pa so tudi melona, lubenica in grozdje.  Malo več dela je s em drobnim sadjem, ampak za naše male vse user posted image . Od zelenjave pa smo probali še špinačo, kuhano in z malce mleka not, poleg pireja je blo odlično. In pa polenta. Ko kuham bučko jododam 1 majhno žlico, potem pa skupaj pretlačim, naša jo obožuje.

Pojočo knjigo sem vidla včeraj in je ne bomo meli. Mi nekak ne potegne. Bolj  mi je všeč tista z živalmi, ki ima neke tipke ob strani, kako se oglašajo.

Bebe čaj ma naša tudi rada, ampak naša ma itak vse rada user posted image  Popije vse kar teče

Tejčica, moje sožalje za user posted image  noč, te čist razumem.

Tinaaja ja js sm skor dol padla, ko je bla ura 4.30, še dobr, da sem ležala user posted image . Reklama, ja... user posted image

Drugače pa meni rastejo osmice in naše pikce čist razumem user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8958
30.8.2007 9:20:50   
Lejci
Tinaaja - še za včeraj, kašica stane v Leclercu 2.45 eur

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8959
30.8.2007 9:34:29   
tejčica
Vid še kar spi! Če bi vedela da bo tolk časa vleku, bi šla tudi jaz spat. Tako ali tako nisem nič pametnega naredila v tem času.

Sibil, če bo jutri dež naju ne bo.
A niso za danes tudi dežja napovedovali? Na Obali je prav lepo vreme.user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8960
30.8.2007 9:37:07   
erna14
jutro

ve ste nore kok ste nacvekale,pisem kasnej se grem z tamalim stiskatuser posted image .vidm da stew okuzene z smajliji.user posted image user posted image user posted image .grem tamal mi ze kabl iz racunalnika vlece vn

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8961
30.8.2007 9:52:25   
Anonimen
Nas pa tudi dajejo zobki in smo tečniiiii, ampak ne rastejo enke, ampak ob strani. Sej ta naš Jure je itak nekaj ekstra!user posted image

Drug teden v petek gremo na morje. Tko sem se ga veselila, zdaj pa... Gresta z nami se moja dva, da bosta mal pazila na Jureta zvečer, da si bova vzela kakšno urco sam zase, ker odkar je Jure z nama si še nisva nič privoščila, ker cele večere in noči teži in se zbuja. Do tu vse lepo in prav... ampak sedaj pa ima moj mož neko službeno pot v Amsterdam ravno takrat, ko naj bi šli na morje.user posted image user posted image user posted image Mi pa že vse rezervirano, splanirano,... Tko da, upam da bo našel zamenjavo, ampak itak noben noče it... Tko mi je hudo, ker nima čisto nič časa za naju z Juretom, tako malo smo skupaj, pa sva vedno rekla, da bova pa vsaj na morju maksimalno uživala...user posted image

No, sedaj mi je vsaj obljubil, da bomo šli nekam novembra, za najino prvo obletnico poroke, ampak sploh nč več ne verjamem... pa še to bedno vreme...user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 8962
30.8.2007 9:55:49   
Dajadada
Jjasna, upam, da tvoj možek najde zamenjavo. Drgač pa kar vidva z njim v amsterdam, pa boste skupaj.

Lina, Nejc ti pošilja poljubčke in objemčke. Bogica si. Upam, da se danes vidimo v CP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8963
30.8.2007 9:59:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Jjasna, upam, da tvoj možek najde zamenjavo. Drgač pa kar vidva z njim v amsterdam, pa boste skupaj.

Ne, ker bo imel gor eno izobraževanje in bo okupiran cel dan. Pa še morje je rezervirano, plačano, moja dva sta si vzela dopust, vse je bilo zmenjeno, sedaj pa to...user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 8964
30.8.2007 10:06:18   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sezam ne veseli se prehitro - dokler sem jaz doma, ne bo zatišja na RRuser posted image . Na morju pa se vseeno fajn imej, ti bom že jaz pol ko se vrneš vse poročala.

OK, te bom držala za besedo in mi boš naredila onovo za 14 dni user posted image user posted image

tejčica - 17.9. imamo testiranje za alergijo, potem pa upam, da bomo lahko začeli. user posted image

jjasna - jaz tud upam, da tvoj dobi zamenjavo in boste uživali na morju

Naše noči so se kar malo umirile (tok tok). Jemo 1x in takoj zaspimo dalje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8965
30.8.2007 10:07:28   
*sonchek*
Jutro!

Spali ko ubiti - midva sva celo vstala pred mulotm user posted image Jaz sem sicer malo bolje, a ne dosti. Grlo me še vedno tako boli, da komaj kaj spravim vas - sem jaz na tekoči hrani, Anej pa na gosti user posted image

jjasna - ti imaš pa res smolo user posted image Pa res ni možno, da bi našel koga, ki bi šel namesto njega ali pa sploh ne bi šel? Saj konec koncev je imel dopust že rezerviran in pri starših z majhnimi otroci ne bi smeli komplicirati user posted image Držim pesti, da se vse uredi, pa da si bosta res vzela kaj časa zas - to je res pomembno! Saj res, da se je z rojstvom otroka marsikaj spremenilo, ampak odnos med vama se ne sme! Dajta Jureta komu za kako urico ali dve, pa pojdita na večerjo, v kino ali pa samo na sprehod - karkoli, samo da bosta skupaj!

Mi bomo pa danes posksuili malo navadnega jogurta, skupaj s sadjem. Se mi zdi, da ima preveč enolično hrano, pa smo začeli malo po svoje - včeraj je jedel na čebuli prepraženo zelenjavo, pa krompir in je mljaskal ko nor! Pa piškotke smo tudi že poskusili, pa ksilo smetano, danes bomo jogurt, pa kmalu kako skutko...

Jutri imamo P - cepljeni verjetno spet ne bomo, me pa zanima koliko smo veliki in težki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8966
30.8.2007 10:14:15   
Lejci
Jjasna, moje sožalje, vem kako je to, mojega so klicali z dopusta, ko sem rodila recimo, pa to ni bli niti prvič niti zadnjič. Velikokrat smo na vrat na nos pokali z vikenda v LJ, grozljivka. In kolikokrat so nam zasrali načrte takole. Sploh ne upam kupit kart recimo za 3 dni vnaprej. Res so user posted image  user posted image  user posted image  . Za zobke pa eno user posted image  da čimprej zrastejo!

Sonchek a po čebuli ga ni napenjalo??? Jaz bi moji tudi kakšno tako juhico na podlagi čebule naredila, pa se jo enostavno bojim uporabit. Poročaj za jogurt, me prav zanima!!! Kisla smetana se je obnesla???

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8967
30.8.2007 10:39:10   
skačica
dobro jutro!

Sem čist vzhičena, ker je moja ta noseča sestra že v porodni, odtekla ji je vodauser posted image .
Upam, da bo vse potekalo brez težav in da bom kmalu teta.

Se bom še kaj čez dan javila, če me bo sestra pustila k računalniku, sem namreč pri naših in si računalnik lahko sposodim, če jo prej 10 minut milo prosimuser posted image Smrklja.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8968
30.8.2007 10:42:01   
Naomi
dobro jutro!

Sem čist vzhičena, ker je moja ta noseča sestra že v porodni, odtekla ji je voda .
Upam, da bo vse potekalo brez težav in da bom kmalu teta.

bodoca teta, drziva pestiuser posted image ...pa sestra nej cimprej opravi!!....bravooo user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8969
30.8.2007 10:42:25   
*sonchek*
Lejci - po čebuli ga ni nič napenjalo, je včeraj jedel kot za stavo - glede na to, da nič ne solim, je čebula dala hrani vsaj okus. Žličko kisle smetane sem mu tri dneve zaporedoma mešala med krompir in špinačo, pa tudi ni bilo nobene reakcije. Malo me je sicer skrbelo, glede na to, ker naj bi bila pri nas velika verjetnos za alergijo na kravje mleko in jajca, ampak na srečo ni bilo nič. Jogurt s sadjem pa zdajle jesta skupaj z očitom user posted image Bom poročala...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8970
30.8.2007 11:11:51   
pocka
Ojla punce, jaz imam eno vprašanje, bom potem pokomentirala ostalo, ker sem kar nekaj strani v zaostanku.user posted image
Taja ima že dva dni v drekcu take temno rjave nitke, zdaj pa ne vem ali je kaj narobe ali je zaradi tega, ker sem ji 2 dni nazaj dala malo pretlačene banane za probat.user posted image Tiste, ki ste vašim user posted image že dale banano, a ste opazile kaj takega v drekecu?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 8971
30.8.2007 11:16:18   
soncek78

Hello čvekice!

Komaj vas dohajam...sem v movingu in le1x na tri dni mi uspe vas prečekirat....

Mi smo v redu... Nika pridno papa za zajtrk rižolino , za kosilo pa jabolček ali korenček ali bučko... ni kaj počasi napredujemo.

Sedaj spi že v svoji sobici in vse je OK!

Tako pa spi na kavčku
user posted image

Tako, da je mami lahko na RR.

Tejčica – user posted image za zobek, user posted image  za buško… samo, da je drugače mišek v redu, nika mu pošilja en lupček…ti pa si super mami!

Blanči - user posted image  kakšna lepa princeska

Dajadada – user posted image za vašega miškolina Nejca

Majcika – lepe slikice in še lepša punčkauser posted image

Kr_enamami - user posted image Maksu za krst,

Thaiss – zelo lepa marela… prav simpatična je!!! user posted image

Sibil – a Patrik bo frizer postal… user posted image

Matii in Lukasu čestitke za 6 minisvečk. user posted image Nika jima pošilja enuser posted image .

No zdaj se je miškolina prebudila in čeblja in brblja
user posted image

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 8972
30.8.2007 11:21:01   
Taya85
Jutro user posted image ,

Včeraj zvečer se mi ni dalo na dolgo in široko razlagat, kaj je to refluks 2.stopnje, bom pa zdele:
Lini v mehurju iz dveh strani urin zateka nazaj v mehur, tako je tudi staknila bakterijo, zaradi katere je imela vnetje sečil. S to "zaščito"-antibiotiki se preprečuje ponovno vnetje. Jemati jih pa mora do 2 leta, oz. dokler se ne odvadi od planičke, ker se bo šele takrat videlo, če normalno lula in ji ne uhaja. user posted image  S tem refluksom se je že rodila in če bi bilo hujše bi jo bilo treba operirat, drugače pa naj bi izginilo samo od sebe tja do 5. oz 7. leta user posted image .
Kontrolo imamo čez 1. leto in upam da operacija takrat nebo potrebna. Uživajte, pa se vrjetno vidimo v CP.
Lina se vam zahvaljuje za vse user posted image  in user posted image -še posebaj Nejcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8973
30.8.2007 11:33:38   
blanči
LeINA: Diplomirala sem na teh. faksu v MB. Kaj pa ti? A tudi kemija?

Pocka: Tudi Anja je imela po banani bolj temni blato (rjavkasto) in nekaj takšnega kot nitke in bolj sluzasto in jaz mislim, da je bilo to od banane. Zdaj ji dajem banano včasih med jabolko in nikoli same.

Meni je patronažna rekla da ne nektarin in breskev, pa tudi grozdja ne. Lahjo pa maline in borovnice. Pa saj ne veš kaj lahko in kaj ne, če ti eni pravijo tako eni tako. Jaz pravim, da je treba poskusit. Naša je včeraj parkrat polizala paradižnik in ji je bil zelo dober.

Grem ker kuham kurjo obaro z žličniki.
Čao

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 8974
30.8.2007 11:44:55   
*sonchek*
Pocka - rjave nitke so definitivno zaradi banane user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 8975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!