Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
Sem prej jedla kruh z namazom, je tako gledal z velikimi okami in se oblizvol, pa če sem mu približala k ustom, bi kar z obema rokama zagrabu

, pa mal manj
, ker današnja noč je bila
in posledično sem jaz
. Spati pa nam ni pustila Taja in ne Vid. Ji rasejo šestke in jo ful boli, tako da smo situacijo reševali s Calpolom. Je stokala in se premetavala skoraj celo noč, tako da z mojim spanjem ni bilo nič. Je pa z jokom zbudila še Vida, tako da je bilo še njemu sredi noči potrebno pripravljat flašo, da je mrknil nazaj. Spat sem šla ob pol štirih in kot bi mignil je bila ura šest in je budilka začela prav nagravžno tulit in bi jo najraje
.
za dobro jutro.
Pa mislim da še zdaleč nisva edine.
, ker mi sploh ni point v darilu, ampak druzenju. najvec, kar lahko v teh casih das, je CAS... drugace pa lustna pesnitev
Sem pa Taji zjutraj ko je šla v vrtec rekla, da naj kar reče vzgojiteljicam da naj me pokličejo in jo pridem iskat če jo bo spet bolelo.