|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  555 556 [557] 558 559   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.9.2007 10:11:38   
majas
Jutro!
O Aja1 smo te že zelo zelo pogrešale veš.
Boga Neja... upam da ni nič hušega user posted image

Bravo Val za prespano noč .... tako da mi on da voljo da še vedno tudi jaz upam se bo tudi pri nas to v kratkem zgodila. Imaš kak recept ali je bilo spontano user posted image

Kaja je zaspala, ko se zbudi pa gremo k mojim na kosilo. Tako da ne bo treba kuhat, jupiiii... user posted image

Lep dan

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13901
2.9.2007 11:42:53   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

O Aja1 smo te že zelo zelo pogrešale veš.
Boga Neja... upam da ni nič hušega user posted image

jaz tudi vas user posted image . Sem odvisna od RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13902
2.9.2007 12:46:34   
Anonimen
O, Aja1 WB...upam, da bo z Nejo vse ok in da ji izginejo izpuščaji...user posted image

Majas, nimam recepta...ob 16ih se je zbudil in čul do 20.30, pa dobil je malo več Aptamila kot do sedaj...mogoče je bil sit...bom danes tudi tako poskusila pa da vidimo...user posted image

Mi gremo pa k mojim na vikend na kosilo...sva pa naredila jabolčni zavitek (v bistvu bolj moj, on je stručko za te stvari)...user posted image  palček pa spi...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13903
2.9.2007 13:16:38   
urška76
Oj!
Tale poročna noč danes je bila pa grozna. Še dobr, da sva midva zakonske dolžnosti kmal porihtala. user posted image  K pol je pa ta mala začela s svojimi prebujanji, pa trmo sredi noči. V bistvu je spala pa trmarila zraven. Se vidi, da mi je včeraj štrajkala pri hrani, pol je hotla pa ponoči vse not prnest.
Drugače pa je poroka minila v smehu. Nam je šlo z matičarko vred vsem na smeh, ko je un moški zrave nje govoril o začetkih in temeljih družine, Miha se je pa dru in skakal zadaj. Pa ko je bil čas, da nama prstana prnese, je najprej do mene prletu: mami a zdej si že  P....? Pa pol k sem pritrdila, da zdej sem pa že, je že hotu na morje letet user posted image . Je bilo pa še 23 porok za nami baje. Tako, da je bila kar gužva tole prvo soboto na LJ gradu. Potem smo šli pa na kosilo. Naša bejba se je odlično držala, glede na to, da ni spala cel dan skoraj nič. Vmes na kosilu jo je moja mami za ene pol urice uspavala in to je bilo vse. Zdej me pa še pakiranje čaka. Za maladva mam v bistvu že vse spokan, še plavalne pripomočke in cunje za naju je treba skup vržt. Zvečer bom probala en albumček naredit, da se načudite našemu sproščenemu slogu. Še najbolj je bil kolega/poročna priča od mojga ušmekan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13904
2.9.2007 14:11:46   
Nogavica
Aja, WB user posted image ! Uboga Neja, upam, da bo kmalu o.k. V poletni Mami je pisalo nekaj o koprivnici. Jo bom poiskala in ti javim, kaj piše, ker sem pozabila.

Živa pa zna sama splezati s tavelike postelje user posted image .
Zadnjič nama je patronažna rekla, da je manj možnosti, da pade s postelje, če bo sama znala dol splezat in naj ji v igri pokaževa, kako to gre. In sem ji zadnjič parkrat pokazala in ji pomagala, danes pa je zjutraj isto naredil dragi, ko sta se igrala, pa je prej pri dedku in babici že pokazala svojo novo veščino. Je šla lepo ritenski dol in nadaljevala po kolenih. Bravo, Živa!!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13905
2.9.2007 20:21:38   
urška76
Čer!
Mi smo že skoraj spokani. Zdele sem en mali albumček naredila. Gesla dobite po zs. Če ga katera ne dobi mi prosim ne zamerit, pošlte zs, pa vam ga pošljem ko pridemo z morja.
Lepo se mejte, pridno čvekejte. Barby srečno v novi službi.
Grem pošilat zs-je

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13906
2.9.2007 20:46:16   
Nogavica
Urška, hvala za geslo, zelo lepe fotke in ful lep šopek!user posted image
Lepo se imejte na morju.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13907
2.9.2007 20:52:08   
viv_
Hvala Urška za geslo! Ful luštne slikce in jasno, ful luštna nevesta user posted image  A tvoja priča je tvoja sestra?

Mi smo pa dobili našo ta veliko domov - jutri gre pa v vrtec. Komaj čakam! Sem grda mama, a ne? user posted image  Pa preverit moram še, ker znakec ima Zarja v jaslih. Zdele pa čakamo svakinjo, bomo mal pregledali plan poti, ker se bomo na morju srečali. Urška, uživejte na morju! Ko pridemo še mi domov se pa kej vidimo, a ne?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13908
2.9.2007 21:05:26   
Aja1
Urška, full lepe slike user posted image  Luštni ste bili vsi.

Nogavica. Hvala. Hmm, mogoče imam pa tudi jaz poletno mamo. Bom pogedala. Pa user posted image user posted image user posted image  za Živo. Ona pa obvlada.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13909
2.9.2007 21:24:08   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

A tvoja priča je tvoja sestra?

Ne, moja priča je moja ta nartaboljša prijateljica Urša user posted image . Veš kok je dobr zgledal, k sva šli kam ven, pa se predstaviva Urša in Urša. So vsi mislil, da se zafrkavava. user posted image  

Ja ko pridemo domov, bi blo pa fino kak miting narest. Jest sem kuj za.
Še mal, pa bo porodniške konc user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13910
2.9.2007 21:29:13   
marella1
Evo še čisto na hitro se vam javim. Danes smo imeli krst in je bil res čudovit dan. Lana je bila ful simpatična, cl obred se je pogovarjala, smejala in gledala luč. Slike dam v album, ko dobim vse.

Aja: WB

Urška: meni je bil tudi ful všeč šopek, pa prav prisrčni ste bili. Uživajte na morju in kaj se da lepo vreme vam želim.

user posted image user posted image user posted image Živa za plezanje s postelje.

user posted image user posted image user posted image Val za prespano noč. Kako nam kaže jo bomo mi dočakali tam pri ene 3. letu. No ja, kaj čmo.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13911
2.9.2007 21:38:52   
Aja1
Kakšen cukr je Lana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13912
2.9.2007 21:45:14   
Nogavica
Aja1, si našla Mamo? Tista številka, ko je Zamima notri z Zalo (ravno na tisti strani). Če ne, sporoči in ti prepišem, kaj piše.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13913
2.9.2007 21:45:47   
Aja1
Sem pozabila napisat. Neja je danes dobila od tašče in tasta sedež za na kolo user posted image user posted image user posted image  TAKEGA (druge barve)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13914
2.9.2007 21:48:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, si našla Mamo? Tista številka, ko je Zamima notri z Zalo (ravno na tisti strani). Če ne, sporoči in ti prepišem, kaj piše.

To pa sem imela. Bom jutri zjutraj poiskala. Upam, da najdem. če ne, ti bom pa napisala. Hvala.
Zdaj grem pa spat. Nočko.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13915
2.9.2007 21:55:56   
marella1
Hvala punce!

Mi bi tudi imeli sedež za kolo, ampak si mora mamoi prej kupiti malo boljše kolo.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13916
2.9.2007 22:09:37   
Nogavica
Ja, mi bi tudi imeli sedež, pa imava oba gorsko kolo in ga ne moreva namontirat, ker ni prtljažnika, razen če bi vzeli tistega, ki se namontira spredaj user posted image .

No, pa lahko noč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13917
2.9.2007 22:14:21   
Zamima
večer, na hitro,...

urška, hvala za geslo: ful ful sta user posted image user posted image luštna

WB, vse, ki ste z morja,...

mi smo delali kot zmešani, ampak se je splačalo,... imava ful lepo kuhinjouser posted image , slike bom dala jutri zvečer gor, ko jo poslikam user posted image user posted image .
Zdaj pa še malo za nazaj preberem pa grem spat, sem ful zmatrana user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13918
2.9.2007 22:23:40   
majas
Čer
Joj kako lepe slikice, Urška hvala, kako sta zlata...prav vidi se kako se imata rada user posted image pa šopek je tudi tako lep.

Danes je kaja dobila za večerjo samo zizo pa se je po 2eh urah zbudila, sem ji naredila flaško in je pojedla 180ml, revica kako je bila lačna. Zgleda da v maminih zizah res ni več dovolj user posted image ah kaj hočem.
Me zanima kdaj se bo zdaj spet zbudila,,,ker če je to ne nasiti malo bolj... bomo pa še čokolešnik poskusili dati zvečer. KAr na žlico.

Mi smo bili danes zunaj na kosilu z mojimi in je prav pasalo. Pa kaja je dobila roza motorček, tricikel in je čisto nora ko se vozi,,, se drži za belance in si poje oz. dela res kot da avto vozi. Jo moram jutri slikat.

Kako mrzlo vreme napovedujejo... me kar mrzlica trese.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13919
2.9.2007 22:25:07   
majas
Aja1 luškan sedežek. Mi si pa moramo najprej kolesa nabavit pa potem sedežek za kajo user posted image

malo za popestritev pišem v barvni pisavi hehe

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13920
2.9.2007 22:26:52   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ja, mi bi tudi imeli sedež, pa imava oba gorsko kolo in ga ne moreva namontirat, ker ni prtljažnika, razen če bi vzeli tistega, ki se namontira spredaj user posted image .

saj ti so tudi vredu... mogoče bi še bolj uživala ko bi vse videla. Nevem pa kako je voziti naprej, da ni prevelika teža user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13921
3.9.2007 8:39:01   
viv_
PRVA!user posted image

Ha ha, kje pa ste vse danes? Aja, mi smo zgodnji, ker je šla Mirna spet malo v vrtec pogledat.

Ima pa Zarja tudi že svojo omarico in na znakcu rožico zvonček. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13922
3.9.2007 8:47:02   
Aja1
jutro...
Noč katastrofalna na kvadrat user posted image user posted image user posted image . Jaz res ne vem več, kaj ji je. Že ponavadi spi slabo, ampak danes je bilo pa še slabše. Celo noč je bila pri meni (moj je šel na sedežno), hotela zizat, enkrat potegnila, potem jok na polno....itd. Zjutraj je pa kot nova. Že čeblja, se smeji,...

Nogavica, sedež se montira na ogrodje kolesa (na tisti del, kjer je tvoj sedež pritrjen) in ne na prtljažnik. Tudi midva imava oba tako kolo brez prtljažnika.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 3.9.2007 8:49:37 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13923
3.9.2007 8:57:43   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Nogavica, sedež se montira na ogrodje kolesa (na tisti del, kjer je tvoj sedež pritrjen) in ne na prtljažnik. Tudi midva imava oba tako kolo brez prtljažnika.

Ja, mi mamo to isto!

Kolk mulčkov bo šlo v jasli in kdaj?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13924
3.9.2007 8:59:27   
Aja1
Naša gre v vrtec novembra (konec oktobra uvajam).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  555 556 [557] 558 559   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  555 556 [557] 558 559   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?