draja
|
Evo nas nazaj s pregleda. Živa je ob cepljenju ful zajokala, drugače je bila pa pridna. Tehtamo 6570 g in veliki smo 62,9 cm. Smo se v petih tednih zredili samo 450 g in zrasli za 1,3 cm, vendar naj ne bi bilo panike. Me je pa kar zvilo, ko je rekla, da naj ji dodam, če mislim da je še lačna . No saj pol smo razčistili, da jo dejansko sama silim jesti na tri ure tko da verjetno ni vprašanje v mleku. Bomo pa zdaj počasi začeli z GH,da se bo naprej lepo redila. No, za sedenje je pa še prezgodaj, tako da je tudi ob oporo naj še ne bi posedali . Glede krvavih nitk spet nismo zvedeli nič novega. Če bi se pojavljale v večji meri in po določeni hrani bi šli na testiranja, drugače pa ne. Jaz sicer lahko jem mlečne zadeve, vendar zmerno, Živi pa lahko dajem kašice, ki že vsebujejo adaptirano mleko, tako da si mi ne bo treba črpati mleka . Evo to je to. Naslednji pregled v začetku oktobra, par dni prej pa še v laboratorij z vrečko urina in dati kri. Hvala vsem, ki držite pesti, da ne bo hude reakcije. Sem pa smotana - sem kar nekaj žalostna, ker ni dosti zrasla in se zredila,pa čeprav ima lička in podbradke vidno zalite. Pa misel, da bomo počasi šli na GH mi tudi ni nič kaj všeč. Mah, brez veze se nekaj zdaj sekiram.
|