|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.9.2007 15:47:54   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Alarm!!!

Kdo ga je sprožil - Vid, Taja, žaba?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za tolažbo user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9276
3.9.2007 15:49:12   
*sonchek*
Evo, naš mulo se je zbudil...

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9277
3.9.2007 15:56:33   
*sonchek*
draja - to, da si bila alergična na določeno hrano tudi sama, pa nekoliko spremeni zgodbo. Tudi jaz nisem delala panike, ko so se nitke pojavile prvič, ko pa so se ponovno pojavile pa sem hotela vedeti kaj se dogajaz mojim sinom, poleg tega pa je tudi naša P takoj napisala napotnico in zahtevala dodatne preiskave. Očitno sem lahko le vesela, da imamo P, ki se ji kri v blatu ne zdi normalen pojav in je hotela vedeti kaj se dogaja. O strokovni presoji zdravnikov pa raje ne bi, ker se požvižgam na njihovo "presojo" - za 6. čut se mi ni treba obračat na zdravnike, ga imam namreč sama dovolj razvitega. Zdravniki pa so tam zato, da včasih premaknejo svoje lene riti in naredijo nekaj preiskav, kar jih nič ne stane! Mogoče preveč komplliciram, a ko gre za mojega otroka nimam meje.
Tebi oz. vama pa želim, da se znebite te nadloge in da ne bo alergij user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9278
3.9.2007 16:21:03   
Anonimen
Draja - brez panike! Moja sestrična (sedaj ima 8 let, no kmalu jih bo 9) je bila tudi alergična na skoraj vso hrano. Samo ni imela samo krvavih nitk, ampak tudi pikice in čisto zabuhle učke. JE bila prav boga. Ni smela ne jajc, ne kravjega mleka, ne čebule,... skorajda nič, pa še na mačjo in pasjo dlako je bila alergična in na pršice. No, počasi  so ji potem vseeno dali za jest na kar je bila alergična in v manjši količini in telo se je počasi navadilo na vse. Tudi mucke imajo - sicer zunaj, ampak poboža jih lahko, če jih pa le predolgo in preveč stiska, pa ima spet otečene učke. Na začtku je bila čisto drobcena - prava suhica in majhna, če pa jo pogledaš sedaj... prava velika bomba.user posted image

Pa res ni treba začeti z GH, ampak ji samo preprosto dodaj malo adaptiranega mleka, če ga bo hotela, drugače pa tudi OK. Moj brat je pri 9-ih mesecih imel 66cm in 7kg, pa če bi ga danes spoznala bi imela kaj videti!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9279
3.9.2007 17:33:48   
draja
Hvala punce, zlate ste user posted image user posted image user posted image .

sem se odločila, da res ne bomo zdaj samo zaradi tega začeli z GH, edino kar bomo poskusili je kakšno mlečno kašico za zvečer, če je ne bo matrala tako kot rižolino. Ampak tudi to lepo počasi in postopoma.

Saj najbolj čudno mi je to, ker vsak ki vidi Živo prvo reče, kakšna okrogla in zalita lička ima. Pa podbradkov ima tudi ene par, da o mišelinkah na nogah in rokah sploh ne govorim. Mi smo mislili celo, da je prava bajsikauser posted image user posted image user posted image .

evo dokaz:

user posted image

< Sporočilo je popravil draja -- 3.9.2007 17:39:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9280
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 17:40:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9281
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 17:43:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9282
3.9.2007 17:50:00   
tinaaja
no, pa smo nazaj... vse tok super, da ni za govorit, razen danes me daje migrena, slabost user posted image

brina je itak glavna razgrajacica user posted image visoki C se je slisal do WCjev v kampu, tko da sem zmeraj vedela, kdaj moram hitro nazaj user posted image

GH - ma sploh ne vem, kaj naj si mislim... Ta mala je tok not padla, da me je na momenta kar "strah"user posted image .. No mami me je vprasala, ce se mi zdi pametno tole: brina poje za kosilo cca 150ml hrane,zvecer pa se okoli 100ml kasice user posted image V bistu je super,da je tok pridno, ampak je res dosti za tako kratek cas. Prebava je super, kaka 2-3x na dan, pocutje super, nic napenjanja,  pa cela groza je, ce bi ji na sredi nehala dajat. user posted image Tko da sem se mal se posvetovala in kot se je ze velikokrat izkazalo za pravilno - bom poslusala brino in ne kaj pravijo knjige ...

draja - upa, da ne bo reakcije. glede gh in kasic pa so druge ze lepo napisale.

moj je ze skliznu na poker user posted image ja, brina in migrena pa smo doma user posted image

aja, danes sem zvedela, da je ena sorodnic, ki ima 3m fantka koncala v bolnici - mali ej fasal gnojni meningitis user posted image kar naenkrat se je zacel tko jokat, da je bilo jasno, da  nekaj zelo narobe, pravi. in pol k P, v padiatricno in na infekcijsko not.  je na sreco prijel antibiotik. ampak grozno! kar tko, na enkrat..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9283
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 17:58:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9284
3.9.2007 18:52:28   
Encijan
Mi smo pa nazaj z morja, pa GH smo se lotili včeraj, danes pa že ne vem, kako naprej. Začeli smo s korenčkom, ta mala ful navdušena, danes pa v plenički skupaj z običajnim kakcem skoraj cela porcija (dobra žlička) korenčka v nespremenjeni obliki. To najbrž ni OK? Nikjer nisem zasledila česa podobnega, pa sem kar nekaj prebrala (očitno sicer premalo), razen tega da moraš spremljati kakecuser posted image A mi lahko katera kaj pomaga iz svojih izkušenj? Preveč naj ne bi bilo, tako da ne vem, a smo prehitro začeli ali kaj? Čez slab teden bomo stari že pol leta in Špela je očitno kazala zanimanje za GH že lep čas...

Se opravičujem, ker se javljam samo z ?, a imam malo na rokah, pa še s prehladom sem prišla domov, tako da drugič kaj več. Res bom vesela kakršne koli vaše izkušnje...

Encijan

Neposredna povezava do sporočila: 9285
3.9.2007 19:02:40   
*sonchek*
meaa - ninice dobiš v BC user posted image

tinaaja - WB - zdaj pa spet ne bom mogla slediti čvekanju user posted image

encijan - razen tega, da od korenčka ni imela nič (ker ga ni prebavila) ni nič zasteašujočega. Poskusi s čim drugim za začetek - npr. s kuhanim jabolkom. user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9286
3.9.2007 19:16:43   
tinaaja
brina prebavi spasiran korencek prakticno v nulo, ce ga paso z vilico zmeckam, pa pride ven neprebavljen. user posted image Tko, da pri nas bomo pasirali se nekajc casa, ko pa bo tudi koscke prebavila, pa bomo samo z vilico. Je pa jedla brez problema tudi grobo zmeckan korencek. user posted image

poznavalke IT jezika: ali ima ta zadeva jajca, mleko ali gluten? ali pa karkoli drugega oporecnega user posted image http://www.mellin.it/dettaglioProdotto.asp?idAntenato=3&eta=3&idCat=12&idProdotto=104

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9287
3.9.2007 19:36:39   
Anonimen
Tinaaja, kolkr znam IT je notri mleko, ni pa jajc ali pa glutena. Aja, je pa notr cukr.

Pa dobrodošla nazaj.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9288
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 19:37:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9289
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 19:39:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9290
3.9.2007 19:51:42   
erna14
user posted image  wb sem te kar pogresala,no vazn da si prsla so me tako zapostavljale mi je blo tko dovgcas nikjer nobene so vse zahinavleuser posted image tole je pa za malo zivo od zigija in ji sporoca da jo ima rad in da je za njega najlepsa puncka user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9291
3.9.2007 19:53:04   
erna14
no razen draja, thaiss in jjasna so se name spomlneuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9292
3.9.2007 19:59:31   
draja
Evo Živa že spi. Je padla dol že med dojenjem in je bil tak histeričen jok, ko sem hotela, da podre kupčka, da sme jo samo v posteljo dala, se je stisnila k zajčku in zaspančkala. Bubica moja mala.

Tinaaja super, da ste uživali na morju, pa upam, da migrena hitro mine. Aja, pa ne boš verjela, jaz sem te tudi pogrešalauser posted image .

Erna joj kolk lep zajček!!! A ti veš, da sva midva z možekom mahnjena na zajčke in to zaljubljenost s pridom prenašava na Živo?

Meaa hvala za idejo, bomo res poskusili najprej s tem gresom. Upam, da ga imajo v DM na Celovški in da jutri ne bo dežja, da se lahko do tja sprehodva z malo. Pa super za dobre izvide krvi in urina!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9293
3.9.2007 20:00:19   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

no razen draja, thaiss in jjasna so se name spomlne

sem se hotla že užaljeno naredit, pa si me prehitelauser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9294
3.9.2007 20:07:50   
Taya85
Čer punce!

Sem si končno lahko vzela čas, da kaj napišem.
Ravnokar smo prišli iz sprehoda, smo popapcali, zdaj pa pančkamo.

tinaaja WB, upam da ste uživali, Brina bo pa očitno operna pevka, ker visoki C že obvladauser posted image user posted image
darja lušna pupa, pa res ma taka lepa okrogla lička user posted image , za kg in cm se pa nič sekirat
erna14 vidm da hodš spat s kuram-al pa z Žigatom
meaa WB, upam da bo zdej Lan ok. Katere antibiotike oz. zaščito pa imate-a mogoče nitrofurlantoin (prašek, ki ga dobiš samo na pediatrični, pakiran v papirčkih?)
A v bolnici so vam pa kar že piščančka prinesel, dobr da mu niso dal kakšn bedr za obglodat user posted image user posted image
*sonchek*user posted image  za vašega junaka, ki tako pridno papca, je že pravi jedec user posted image

Čao

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9295
3.9.2007 20:13:24   
draja
Erna, da ne bi šla slučajno res že spat - moj dragi je danes napovedal, da bo gledal cel večer tekmo, tko da jaz rabim družbo za čvekat tukaj na RR. Enako velja za vse ostale!

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9296
3.9.2007 20:56:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Samo jaz mislim, da je gluten, če je notri pšenična moka....

Aja, maš prav... sem sam brala, če kje piše da je notr gluten.user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 9297
3.9.2007 21:43:14   
draja
Ok, vidim, da danes ne bo nič z vami tukaj gor, pa se grem raje k mojmu cartat pa navijat za naše košarkaše.

Nočko vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9298
3.9.2007 21:48:11   
Anonimen
Draja, ti se kr pejd k tvojmu crkljatuser posted image ... In vaša Živa ima polna lička, tko da ji res nič ne manjka.

No, nič zdej se grem pa še jst crklajt k mojmu...

Nočko še enkrat!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9299
3.9.2007 21:55:51   
erna14
kva je zdej jaz sem tuki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Nogomet.
пеперутка16

Kdo bo zmagal EURO 2024?

Slovenija. (0%)

Francija. (0%)

Nizozemska. (0%)

Anglija. (0%)

Španija. (100%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!