|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.9.2007 9:22:10   
skačica
Jutro!

Mi smo dobro spali, zdaj Iza že izvaja akrobacije v svoji igralnici, jaz pa še gledam z enim učem.

tinaaja- upam, da se vam hitro stvar uredi, verjamem pa da te pi..., če takole furjasto in glupo eno stvar popravljajo in imaš v stanovanju madeže po stenah. Jaz bi znorela.

Moja Iza bi se rada plazila pa ji ne gre. Dvigne rito, kolenčke pokrči pol se pa že nehauser posted image . Kok je smešna, se tko matra, da je potem čisto preč.user posted image

GH- jaz nič ne pasiram in tudi ne bom, vedno ji vse dobro pretlačim z vilico in tako Iza poje. Do sedaj ni imela težav in bom še naprej tako delala. Včeraj je jedla bučko, krompir in malo korenčka in je tako hitro jedla, da adijo. Izgleda, da ima to hitro požiranje po atijuuser posted image . Danes bova jedli enako.
No, mati bo jedla krompirček pečen in eno tono solate pa kašno kuhano zelenjavico zraven. Sem namreč na ločevalni dietiuser posted image , skrajni čas, ker se decimalke na tehtnici ne premaknejo niti za gramuser posted image . Počasi in vztrajno bo že šlo. Tud mož se je odločil, da bo šel se zraven tako, da mi bo lažje.

draja- a tkole vi uživate? Tud men so lepi trenutko, ko smo vsi trije v postelji in se gledamo, se čudimo,...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9326
4.9.2007 9:36:53   
tinaaja
Saj vem, da ste sigurno že pisale, pa nimam časa zdajle vsega prebrat, kakšne stolčke imate za papanje in kako ste zadovoljne?

jaz jo imam zaenkrat v lezalniku, ampak dvignjen tko da je pokonci v polsedecem polzaju. ko bo samostojno sedela pa gre v antilop-a od ikee.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9327
4.9.2007 10:05:47   
tinaaja
eno pitanje - kako je z uporabo anticeluliitnih krem med dojenjem? moze ali ne?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9328
4.9.2007 10:10:50   
amy26
eno pitanje - kako je z uporabo anticeluliitnih krem med dojenjem? moze ali ne?

ni glih priporočljivo

jaz bi jih tudi rada uporabljala, vendar sem se vseeno odločila da še malo počakam z mojim celulitomuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9329
4.9.2007 10:12:04   
*sonchek*
JOGURTI, SKUTE - jaz dajem navadni jogurt (dve veliki žlici + sadje), skutke pa tiste od ljubljanskih mlekarn, ki so z okusi (marelica, jagoda, banana, 6 jih je skupaj pakiranih) - ponavadi dve skuti + sadje.
No, pa piškotke smo tudi že jedli (z glutenom), pa ni bilo nobene reakcije, danes bom skuhala zelenjavno juho iz telečjih kosti, pa testenine (brez glutena), naslednji teden bomo poskusili z meskom. Zaenkrat vse bp, mali pa zelo rad je.

PLAVANJE - No, bo sploh katera hodila?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9330
4.9.2007 11:08:19   
Anonimen
Mi smo pa dons tkoooooooo tečni!!!!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9331
4.9.2007 11:18:12   
*sonchek*
Tudi naš je nekaj tečnaril, pa sem ga nesla v posteljico - je stiskal k sebi Blekija (zajca, ki sem ga kupila včeraj) in zaspal - jupi, mir user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9332
4.9.2007 11:21:34   
Taya85
erna14 jaz sem res mislila da hodiš s kurami spat, če pa user posted image  pol pa tud fajn - a boste kmal 4?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9333
4.9.2007 11:24:17   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

erna14 jaz sem res mislila da hodiš s kurami spat, če pa user posted image  pol pa tud fajn - a boste kmal 4?user posted image user posted image
u neeeee seeuser posted image

mi smo pa mal prej se zbudl jeeeee.ej kok je treba slivove kasice dat za kakat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9334
4.9.2007 11:25:15   
erna14
tinaaja-jaz mam zatamalga kombinezon za pozimi enodelni pa se oci ma neko zametko zanga ze ogledano

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9335
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 11:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9336
4.9.2007 12:04:29   
Taya85
meaa če ti je dolgčas ti lahko za zlikat kej prinesem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9337
4.9.2007 12:05:43   
slumpo
ojla

zdej sem 3 dni čisto zabušila kar se RR tiče...ampak danes ga tudi ne grem brat za nazaj ker je mali tako naspidiran da je kar groza...

celo noč je bil pokonci...z možem nisva nič spala...pa še sedaj je komaj zdaj zaspal upam da vsaj toliko da skuham kosilo...
ja mi belmo hodnik...sej je sam ene 150 kvadratov...user posted image user posted image user posted image  veste kok bom pol pucala???

ma bo že...

vreme pa tečno za znoret

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9338
4.9.2007 12:15:19   
Žabika
Vsem, ki ste se javile, da bi pomagale mali deklici, za katero je prosila Biba12 nekaj dni nazaj sporočam, da sem Bibi takoj takrat pisala ZS, da bi mi povedala kam naj zbrane zadeve dostavimo. Žal odgovora še nisem dobila, ko pa bo, pa vam sporočim.

Uf kako lepše je tole danes brat - hvala! user posted image

Jah vreme je pa za en drek, ampak tudi to mora bit, da je potem še lepše, ko posije sonček!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9339
4.9.2007 12:20:41   
tinaaja
zdej sem 3 dni čisto zabušila kar se RR tiče...ampak danes ga tudi ne grem brat za nazaj

pa tok postov ti je bilo namenjenih user posted image user posted image glede pucanja po beljenju - ni treba velik, ce dobro zascitis, tko da se odloci, ce bos prej mal bolj pridna ali raje pol.

evo, mi2 sva nazaj od ocija, smo se sli spet pokazat.. tak cuden vreme je, da je groza. nic cudnega, da sem imela migreno. pritisk je pa tud v k... tko da itak ni neko super pocutje. ampak ni pa za jamrat. user posted image sem hotla se do tasce, pa je brina v avtu zaspala, tko da sva zdaj doma, popapava kosilo (zame verjetno ne bo nic ostalo user posted image ), pol pa piciva k tasci.

aja, vceraj sem probala ene hladilne oblize za na celo ob glavobolu .. fantasticno. gor si nalepis in haldi tudi do 8 ur. no meni je pomagalo zaspat, kar je najvazneje. no tele imam doma, sem jih dobila od sodelavke http://www.wellpatch.com/productinfo.php?id=3

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9340
4.9.2007 12:44:48   
Anonimen
Tinaaja, jst mam tudi včasih tko hude migrene. Sam neki me pa zanima, če res nima nič stranskih učinkov glede na to, da dojiš? Jst si kr nič ne upam vzet razn kakšnega lekadola.

*sonchek* - tebi pa nič ne verjamem, da je Anej bil kaj tečkan...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9341
4.9.2007 12:47:20   
*sonchek*
jjasna - evo, si me dobila. Naš mulo je naaaaajbolj priden dojenček.....NOT! user posted image user posted image user posted image
Je že pokonc in poslušava otroške pesmice, kosilo se pa tudi kuha - njami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9342
4.9.2007 12:50:01   
tinaaja
Tinaaja, jst mam tudi včasih tko hude migrene. Sam neki me pa zanima, če res nima nič stranskih učinkov glede na to, da dojiš? Jst si kr nič ne upam vzet razn kakšnega lekadola.

za nosecnost naj bi bil ok, pa za otroke tud. jaz em vceraj prvic od kar sem noseca vzela 2 lekadola user posted image ponavdi sem se trudiila, da tud enega nisem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9343
4.9.2007 12:56:14   
Taya85
No mi smo tudi ravno kosilo pojedli-polenta in mleko(novalac) za Lino , jo je očitno, že pognal, ker je planica že polna sračeuser posted image  Jo moram kar pohvalt ker je pridno kljunček odpirala! Ji gre to bolj v rit kot pa sadje-ven pa tuduser posted image

*sonchek* a vi ste že probal polento?

Neposredna povezava do sporočila: 9344
4.9.2007 12:56:47   
erna14
nase kosilo bo dons pizza mali pa je zmazal bucko z jabuckom tok mu je blo dobr da sm mu mogla se eno porcijo it nardituser posted image

zabika-super za lupusa da je uredu  a ti si tole pogresala al kajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9345
4.9.2007 12:59:46   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

*sonchek* a vi ste že probal polento?

že - ni bilo nobene reakcije. sem pa kupila tudi riževo kašico s koruzo od Milupe - jo ima zeeeelo rad (kar preveč, ker je precej sladka, pa meša se z vodo - včasih jo naredim za h kakšni zelenjavi).

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9346
4.9.2007 13:05:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

za nosecnost naj bi bil ok, pa za otroke tud. jaz em vceraj prvic od kar sem noseca vzela 2 lekadola user posted image ponavdi sem se trudiila, da tud enega nisem

Čakaj malo... a ti to govoriš za že preteklo nosečnost, ko sta dobila Brino ali sem jaz kaj zamudila?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9347
4.9.2007 13:12:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

za nosecnost naj bi bil ok, pa za otroke tud. jaz em vceraj prvic od kar sem bila noseca vzela 2 lekadola user posted image ponavdi sem se trudiila, da tud enega nisem

Čakaj malo... a ti to govoriš za že preteklo nosečnost, ko sta dobila Brino ali sem jaz kaj zamudila?user posted image

en bila sem pozabila user posted image user posted image user posted image celo nosecnost z brino in po porodu do sedaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9348
4.9.2007 13:14:27   
Anonimen
Ahauser posted image ... sem mislila, da sem kaj odkrilauser posted image ... pa sem videla, da samo slovnično napako.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9349
4.9.2007 13:22:32   
erna14

jaz em vceraj prvic od kar sem noseca vzela 2 lekadola user posted image

a sm kaj pozabila zvedetuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

plenice
Evica22

katere plenice uporabljate?

pampers (nemške) (35%)

pampers (avstrijske) (7%)

hoferjeve, lidlove (11%)

müllerjeve (27%)

DMove (10%)

ostalo (10%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!