|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.9.2007 13:24:19   
erna14
sem rav no kar ugotovila bila

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9351
4.9.2007 13:24:23   
Gio
user posted image user posted image user posted image moja žaba ne je nič razen hruškovega frutka in mogoče kdaj rižolino. Zdej sem ji naredila korenček in malo krompirčka, pa se je začela jezit, kašlat, kihat....bogica. Še zdaj ko je zaspala se ne more čisto umirit, se stalno nekaj po nosku z rokicami mausa. NE vem zakaj, ker korenčka je že jedla, krompir pa je itak vsa ven spljuvala. Tako da res ne vem ali naj ji dam pozneje še, ali naj jutri nadaljujem s korenčkom jooooooooooooj. Ne more jest sam hruške, ne....user posted image . Ne vem kaj ji je, sploh ni jedec.

LP vsem!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9352
4.9.2007 13:26:43   
erna14
gio-probi bucke jaolko nas nc ni maral jest to je pa zmazal za salo

kva zdaj jaz ne bom zvedla kok oram slivove kasice dat za srackouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 9353
4.9.2007 13:28:37   
erna14
zdaj k pa dez pada ste pa k kokle pr kokodakale vse na rr vcer pa nobene ni blo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9354
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 13:31:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9355
4.9.2007 13:31:48   
erna14
kje pa je mama naomi  ze dolg ni blo nc od nje slisat,

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9356
4.9.2007 13:46:56   
*sonchek*
erna - daj mu nekaj žličk (5-10 malih) pa boš videla če bo kakal. Če ne bo, pa mu daj kasneje še nekaj žličk user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9357
4.9.2007 13:48:14   
skačica
moja Iza pa že spančka pol ure v kosuuser posted image , to je napredek, upam, da bo še vsaj kake pol ure, da mami poje kosilo.
Iza je že jedla bučko, krompir in malo korenčka in je spet pridno odpirala usta. Kako veselje ji je dajat hrano, ko jo tako z užitkom je.user posted image

Meni se peče krompir, sem lačna kot volk.

Tinaaja, jaz sem tud že misla, da ste kaj naročili. Zdaj vidiš, kako pozorno beremo tvoje posteuser posted image .
Mene včasih kar prime, da bi imeli kmalu še enega pa bi bilo to morda malo prehitro, se bom nekaj časa posvečala samo Izi. Čez kaki dve leti pa sigurno, če se pa že prej kaj zgodi, bo pa tudi dobrodošlo in lepo sprejetouser posted image

erna- jaz ti ne znam svetovat, ker slivove kašice Iza še ni jedla pa tudi kaka tako kot mora.

Se mi zdi tko čudno, ko je taka tišina. Enostavno nisem navajena, da Iza spi sama čez dan. Ponavadi malo drema prislonjena na mojo joškouser posted image

No, sem mislila, da bom šla obiskat našo miško v gipsu in ji nesla kako darilce pa so z mamico kar dol prišle.

No, vmes je bil že alarm, zdaj naprej spi, moram bit pa tiho kot miška.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9358
4.9.2007 13:48:44   
*sonchek*
Mi smo pa zmazali 180ml zelenjavne juhe (zelenjavo sem pretlačila, pa dodala malo čiste juhe). Ni mu bilo najbolj všeč (je verjetno navajen gostejše hrane user posted image ), ampak je vseeno zmazal. Zdaj gremo pa spat.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9359
4.9.2007 13:54:57   
draja
Sem vam mal pobegnila danes -sem dala zjutraj malo spat in jo prepustila očiju v varstvo, sama pa šibnila v Muellerja in BC. Sem kupila 3 različne kašice, ker nekaj moramo nujno začet dajat, ker se vsako uro oz. na 2 uri ne mislimo več dojit ponoči.
Smo prejle poskusili od Milupe kašico iz riževe moke in koruznega gresa in je bila mala čist navdušena. Celo tolk, da je bilo nerganje, ko je bilo konec. Smo pa dali za začetek samo nekaj žličk, da ne bo spet težav s trebuščkom. Je pa res sladka tale kašica. Pa sem namerno vzela tako, ki nima dodanega kristalnega sladkorja.
No, kupili smo tudi tisto slavno Hippovo kašico jabolko - vanilija, samo ne bomo še dali, ker ima sladkor.

Drugače pa razočarana nad oblekami v BC. Ma nič lepega za kupit. Če ne bi bilo H&M bi bila naša nonstop v žabicah in bodyihuser posted image . Pa nobene pametne kapice nisem dobila.

Erna jaz ti ne znam svetovati glede tega kolk slivove kašice se da. Jaz sem danes ful iskala to kašico, pa je nikjer nisem našla. A mi lahko ena pove kje se jo dobi in kako zgledauser posted image ?

Drugače pa moj dragi ravno komplet pospravlja stanovanje (valjda ko pa pride tašča na obiskuser posted image ). No, sej je vedno pridenuser posted image . V glavnem sesa, pomiva po tleh, pomiva balkon, kopalnico, WC, posodo... Celo kosila mi ni treba kuhat - je rekel, da naj grem raje zdaj k Živi spat, ker se mu smilim ker ponoči vstajam. user posted image  moj zlati. Tko, da zdaj šibam spat da izkoristim to prijaznost.

pa pa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9360
4.9.2007 14:04:37   
malecka_mateja
ojla!

encijan-mi mamo tudi  primapap smo ful zadovoljni!user posted image user posted image user posted image

kombinizon jaz tud še študiram kakšen!verjetno enodelnega brez nogic in rokic!

imamo že drugi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo mi!nič tečna!

tinaaja hvala dobla!pa mal preveč je blo!tako da maš kavo v dobrem!a vam pomaga???

vreme je za kozlat!popizla bom!ma sej bo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9361
4.9.2007 14:10:16   
skačica
tud mi imam prima pappo.

Kombinezon bo verjetno enodelen, ne s stopalkami. Posebej bo verjetno imela še eno bundico in verjetno kakšen plašček za šmineraj. Bomo vidli, no.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9362
4.9.2007 14:12:48   
Anonimen
Zdej sem pa ugotovila zakaj smo sitno - imamo malo vročine 37,5! Madonca, pa ravno sedaj, ko je moj dobil zamenjavo za Amsterdam, pa tole!!! Upam, da je samo zaradi zobkov! Tale morje nam očitno ni ravno usojen!

Zobki - dajte mi povedat v kolikem času so jim ven zrastli, ko se je otipalo bulico oz. se je videlo belo?

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9363
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 14:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9364
4.9.2007 14:21:01   
*sonchek*
Naš pišče pa že panča user posted image Jaz sem medtem pospravila posodo, zdaj sem pa kako urico čiiisto frej - a ni fino? user posted image

ZOBKI - pri nas za prvega sploh vedeli nismo - je bil že zunaj, ko sem ga opazila user posted image Drugi je prišel ven teden dni za prvim, pa tudi ni bilo težav. Jaz bulice pri nobenem zobku nisem videla - so prej ven prišli, preden sem sploh opazila kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9365
4.9.2007 14:40:20   
erna14
draja-v sentvidu u merkatorju jo majo je pa v malih steklenickah pa sliva je gor narisana lahko ti jo vzamem pa k se vidmo ti jo dam

Neposredna povezava do sporočila: 9366
4.9.2007 14:45:02   
erna14
draja pa lepe pohvale tvojmu mozu vidm da se obstajajo mosi ki jih skrbi za zene sej jaz se tud ne morem prtozvat mam tud enga tazga zlatga moza doma tako kot ti no pomiva pa to ravn ne sam od sebe ce ga pa prosim mu pa tudi to ni tezko me tud rad mal od casa do casa takole pocrklja

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9367
4.9.2007 15:01:19   
pocka
Ojla, naše dete pridno spančka, pa bom to izkoristila za kaj napisat...danes smo spet papali bučko in je prvič pojedla malo večjo porcijo cca 60 mluser posted image , sem prav vesela. Včeraj je dobila malo jabolčka in jo je potem huudooo napenjalouser posted image .
stolček za hranjenje - mi imamo prima pappa in smo zelo zadovoljni
*sonchek*- kako lepo je prebrati, kako vaš Anej pridno papa
slumpo - ti nisem nič fouš, ko moraš pucat po beljenju, sicer pa res, bolj se potrudiš na začetku z zaščito, več del s čiščenjem si prišparaš na koncu. Pa kar preberi za nazaj, ti je bilo res veliko postov namenjenih.user posted image
jjasna - upam, da vam uspe iti na dopustuser posted image user posted image
tinaaja - tudi jaz sem že mislila, da je nova user posted image na poti user posted image . Joj, ko berem kake probleme imate s stanovanjem me kar mine. Midva tudi gledava za nakup stanovanja (bolj novogradnje) pa mislim, da si bova premislila in iskala kako starejše že "preizkušeno"user posted image , ker to je pa res too much.
slivova kašica - mi jo imamo doma, ampak je še nismo sprobali. Sem pa kupila od Fructala, v malem kozarčku.
draja - user posted image za Živo, da je papala kašico, pa na slikici ima prav lepa lička, ne skrbi zaradi mer, so že v reduuser posted image
thaiss - bravo za telovadbo, pa še za nas malo pomigajte.

No, mi gremo v petek v Celje, smo prestavili za par dni zaradi vremena. Pa bomo šli še malo zapravljat v H&M, ker smo bolj brižni z zimsko robo. Moramo tudi mi kako bundico kupit, pa kombinezonček, pa......že vidim mojega kako bo klel, ko bom preveč zapravila user posted image user posted image

Na obali je že sonce pokukalo, ampak kaj ko piha kot user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 4.9.2007 15:04:15 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 9368
4.9.2007 15:05:38   
Anonimen
Jure spet spiuser posted image ... v bistvu je bil danes buden samo 3 ure. Očitno je res nekaj bolčkan. Bogi moj.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9369
4.9.2007 15:11:07   
Anonimen
Če katero zanima brezplačno 30 fotk

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9370
4.9.2007 15:37:26   
dskubin
Vsem, ki ste me pogrešal I'M BACK. Sem bla z otrokoma pri mojih, da smo se malo pocartali. Mene bolijo ledvice za znoret, bom zgleda mogla k zdravniku, k ne vem več, kaj bi še lahko naredila,. Naši otroci so sitni, pa niti ne zaradi vremena - včeraj sta bila oba cepljena, Dražu je nogica zelo otekla in težko hodi, pa vročino je dobil, mi je prav čudno, ker do zdej pa ni mel reakcije po nobenem cepljenju. Diti je tudi malo razdražena - verjetno tudi zaradi Draževe sitnobe, je pa začela malce spati tudi čez dan. Jamr, jamr, jamr...

Drugače smo pa v redu, no, noro smo aktivni. Berem, da otročki padajo, no ja, tudi to mora bit. Mene je prav strah spustit Diti izpred oči - v bistvu sploh še nisem dojela, da že od 5ega meseca stoji na vseh štirih, ampak se ne more še plazit, nekaj spodvija noge in se steguje naprej ali pa se dvigne na noge in se vrže naprej na glavo. Sama se usede in se nekaj podpira z rokicami, ma noro je, ker se toliko kobaca, da ni nikjer varna - razen v stajci (kjer pa ne mara bit) in v rokah. Ker pa tko ne morem nič naredit jo nosim okoli na hrbtu v ruksaku, sva zadovoljni obe, sam premikat se moram. V glavnem, ko jo je vidla zdravnica pri akrobacijah se je kar načudila (no, sej mi se tudi iz dneva v dan), ker pa sem imela tam oba, nisem utegnila nič povprašat, kaj lahko naredim, ker se mi to sploh ne zdi v redu - mislim, ona hoče stat. Razmišljam, da bi jo dala kar v prenosno posteljco spat, tam se ne more prijet nikamor, da bi vstajala. Draž je bil bolj lenušček, zato nas je ta mala tolko bolj presenetila, ko se je začela kotalit pri niti ne 3h mesecih user posted image - no ja, sej pustit je itak nismo mogli nikjer (razen v stajici) niti prej zaradi Draža. Pa se mi zdi on zdej neverjetno aktiven (in temu primerno neroden), kaj bomo šele z njo - jih bom morala na špagco zavezat, če bomo hotli vsi ven ;)

S hrano smo pa bolj tako no, na bojni nogi, bi jaz rekla. Trudimo se že mesec in pol, prišli smo pa samo do okušanja in lizanja prazne žlice. Pa pravi zdravnica, da lahko dam počasi meska - ampak kam, a v melono? Ker kaj druzga nam niti ne gre dol po grlu. No 3, 4 žličke, pa konc. Zato pa visimo na joški vsaki 2 uri (tudi ponoči, da ne bo pomote).

Evo, smo že pokonc, grem igrat animatorko.

Ljupčke vsem slavljenčkom in sončne pozdravčke z vetrom z Obale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9371
4.9.2007 16:26:02   
erna14
jjasna-nas tud dons se ni bil pokonc 3 ure,tako da ni nujno da je bolanckan

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9372
4.9.2007 16:26:46   
erna14
u kdaj se pa kati vraca iz morjauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9373
4.9.2007 16:27:18   
thaiss
user posted image  

Mi smo bili zjutraj na telovadbi, no mama je telovadla, Matia pa osvajal ostale user posted image  na blazini. Verjetno si bo kar drugo ljubico našel ker ga Diti zadnje čase več al manj samega pušča... sej Živa mu je zelo všeč sam kaj ko je Žigcova!!
tako se je  natelovadiluser posted image  user posted image  da že dve uri trdno spiuser posted image  user posted image  jaz pa sem potegnila eno urco. Zdej kmalu pride tati domov pa bomo šli na sprehod, ker imamo sončka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kva zdaj jaz ne bom zvedla kok oram slivove kasice dat za srackouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem mu včeraj skuhala eno hruško in štiri slive, vse pretlačla z malo skute mnjamiuser posted image  Pokakal pa se je po cca 2h urcah in danes zjutraj spet. Aja, pa tudi vodo kjer sem kuhala slive in hruško sem mu dala z popit.

Bravo Tjaša za drugi zobek!!!
Jjasna mogoče pa ima Jure vročino zaradi zobkovuser posted image user posted image
pocka uživate na štajerskem!!!
dskubin user posted image  upam da ste se lepo imeli!!! Pa čimprej k zdravniku, ne se igrat z ledvičkami!!! Vem pa da grozno boli, mene so bolj boleli napadi ledvičnih kamnov kot popadkiuser posted image user posted image
Pa eno piko poko za tvoja sončka!!
user posted image
ps: Žabika ne bit huda name  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9374
4.9.2007 16:48:40   
tinaaja
kva zdaj jaz ne bom zvedla kok oram slivove kasice dat za sracko

men je patrronazka svetovals naj skuham suhe slive in zmiksam. drugace pa daj pac ta malo kasico od hipp-a. kolikor poje... lahko das slivov sok mogoce.
draja, dobi se jih v sparu.

malecka_mateja - stanje se je umirilo, javim ob naslednjem navalu.

kr_enamami - si me mal pogruntala - ja tudna nahrbtnik ciljam user posted image user posted image en kombinezon sem nasla v okaidiju tak, ki ima loceno, ampak je crn. user posted image zgleda pa ful dober in topel. hvala za mnenja.

dskubin- wbuser posted image

pridem nazaj...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!