dskubin
|
Vsem, ki ste me pogrešal I'M BACK. Sem bla z otrokoma pri mojih, da smo se malo pocartali. Mene bolijo ledvice za znoret, bom zgleda mogla k zdravniku, k ne vem več, kaj bi še lahko naredila,. Naši otroci so sitni, pa niti ne zaradi vremena - včeraj sta bila oba cepljena, Dražu je nogica zelo otekla in težko hodi, pa vročino je dobil, mi je prav čudno, ker do zdej pa ni mel reakcije po nobenem cepljenju. Diti je tudi malo razdražena - verjetno tudi zaradi Draževe sitnobe, je pa začela malce spati tudi čez dan. Jamr, jamr, jamr... Drugače smo pa v redu, no, noro smo aktivni. Berem, da otročki padajo, no ja, tudi to mora bit. Mene je prav strah spustit Diti izpred oči - v bistvu sploh še nisem dojela, da že od 5ega meseca stoji na vseh štirih, ampak se ne more še plazit, nekaj spodvija noge in se steguje naprej ali pa se dvigne na noge in se vrže naprej na glavo. Sama se usede in se nekaj podpira z rokicami, ma noro je, ker se toliko kobaca, da ni nikjer varna - razen v stajci (kjer pa ne mara bit) in v rokah. Ker pa tko ne morem nič naredit jo nosim okoli na hrbtu v ruksaku, sva zadovoljni obe, sam premikat se moram. V glavnem, ko jo je vidla zdravnica pri akrobacijah se je kar načudila (no, sej mi se tudi iz dneva v dan), ker pa sem imela tam oba, nisem utegnila nič povprašat, kaj lahko naredim, ker se mi to sploh ne zdi v redu - mislim, ona hoče stat. Razmišljam, da bi jo dala kar v prenosno posteljco spat, tam se ne more prijet nikamor, da bi vstajala. Draž je bil bolj lenušček, zato nas je ta mala tolko bolj presenetila, ko se je začela kotalit pri niti ne 3h mesecih - no ja, sej pustit je itak nismo mogli nikjer (razen v stajici) niti prej zaradi Draža. Pa se mi zdi on zdej neverjetno aktiven (in temu primerno neroden), kaj bomo šele z njo - jih bom morala na špagco zavezat, če bomo hotli vsi ven ;) S hrano smo pa bolj tako no, na bojni nogi, bi jaz rekla. Trudimo se že mesec in pol, prišli smo pa samo do okušanja in lizanja prazne žlice. Pa pravi zdravnica, da lahko dam počasi meska - ampak kam, a v melono? Ker kaj druzga nam niti ne gre dol po grlu. No 3, 4 žličke, pa konc. Zato pa visimo na joški vsaki 2 uri (tudi ponoči, da ne bo pomote). Evo, smo že pokonc, grem igrat animatorko. Ljupčke vsem slavljenčkom in sončne pozdravčke z vetrom z Obale.
|