tinaaja
|
no, pa smo nazaj... vse tok super, da ni za govorit, razen danes me daje migrena, slabost brina je itak glavna razgrajacica visoki C se je slisal do WCjev v kampu, tko da sem zmeraj vedela, kdaj moram hitro nazaj GH - ma sploh ne vem, kaj naj si mislim... Ta mala je tok not padla, da me je na momenta kar "strah" .. No mami me je vprasala, ce se mi zdi pametno tole: brina poje za kosilo cca 150ml hrane,zvecer pa se okoli 100ml kasice V bistu je super,da je tok pridno, ampak je res dosti za tako kratek cas. Prebava je super, kaka 2-3x na dan, pocutje super, nic napenjanja, pa cela groza je, ce bi ji na sredi nehala dajat. Tko da sem se mal se posvetovala in kot se je ze velikokrat izkazalo za pravilno - bom poslusala brino in ne kaj pravijo knjige ... draja - upa, da ne bo reakcije. glede gh in kasic pa so druge ze lepo napisale. moj je ze skliznu na poker ja, brina in migrena pa smo doma aja, danes sem zvedela, da je ena sorodnic, ki ima 3m fantka koncala v bolnici - mali ej fasal gnojni meningitis kar naenkrat se je zacel tko jokat, da je bilo jasno, da nekaj zelo narobe, pravi. in pol k P, v padiatricno in na infekcijsko not. je na sreco prijel antibiotik. ampak grozno! kar tko, na enkrat..
|