LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: ašun IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: ašun Tekla je debata o ignoriranju.....to se tule res zelo pogosto dogaja. Ne vem zakaj. Mogoče je par čvek preveč aktivnih in se post kar izgubi med množico.....drugače pa kjerkoli oddaš post dobiš nanj odgovor No, s tem se pa nikakor ne morem strinjat... Še vedno sem mnenja, da je vsako zastavljeno vprašanje dobilo odgovor, če ga je le katera vedela... Mislim, da se je čisto vsaki kdaj zgodilo, da ni dobila odgovora - bodisi, ker ga nobena ni vedela, bodisi zaradi poplave drugih postov, ki so se prehitro vrstili en za drugim... Nikoli in nikdar pa ni bila nobena namenoma ignorirana. Če vem odgovor, ga napišem. Če ga ne vem, sem tiho. No punce ne se razburjat. Še vedno trdim da ste vse zelo fanj in vas je zabavno brati in me včasih do solz nasmejite. Je pa res, da sem bolj neaktivna in zelo malokrat kaj napišem (za kar sem kriva sama ). Me pa res zanima ene zadeva k sem jo že pred časom spraševala......Ali sta bili duc in karin izmišljeni osebi nekoga, ki ni imel kaj delat? Sprašujem zato, ker ste jih vrgle dol iz seznama ašun...glede karin in duca smo sklepale, da je izmišljotina, mislim pa da nobena ne ve za 100%....ali se motim? Tako nekako sem jaz razumela a dopisovanja glede njiju. Skratka soglasno smo se odločile, da jih damo dol iz seznama, saj se nič več ne vljučujeta v pogovor. Moram pa rečt, da sem nekaj časa nazaj, mislim, da v rubriki nedonošenčki nekaj brala od duca, da je pisal o tem, da ima Nike srčno napako, njegova draga, da ga pa odganja od sebe....nevem no....zdaj ne najdem tega "posta". Nana...ČESTITKE ZA MAJO A še vedno nimamo nobene septembrke?
|