|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
1.9.2007 12:50:41   
Špela100
Pozdravljene ženske!
Bolj malo se javljam, vendar vas berem.
Meni je ful slabo in lahko zdržim sede samo 2 uri na dan, ostalo moram preležati.
Stanje se mi zdi, da se malo izboljšuje, vendar zvečer mi je obvezno slabo in bruham.
Zdaj sem v 12t.
Upam, da slabosti kmalu minejo. Z zaprtjem sem imela težave, vendar se je ta teden to nekako uredilo.
Na nuhalni še nisem bila, naslednji pregled imam v torek.

Žal mi je za vse, ki so nas zapustile in sočustvujem z vami, saj se je meni to zgodilo 2x.

Aja s temi slabostmi in bruhanjem sem pa pridelala -6kg. Trebuščka nimam še nič in tudi hlače so mi vse prevelike.
Bomo prišparali...ha, ha....

Imejte se in držite pesti za pregled v torek.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 601
1.9.2007 12:55:44   
Čakajoča
Frutka! En velik user posted image  za tebe!

Želim ti, da bi se čimprej pobrala in prebolela izgubo.

Upam, da boš čez 3 mesece ponovno zagledala user posted image ! Držim pesti!

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.9.2007 17:51:19   
Milamay
Frutka - žal mi je, da te je to doletelo. Drži se!

Meni je tudi še kar naprej slabo, ampak sem se 2 kg zredila kljub bruhanju in slabostim. Trudim se, da bi čimvečkrat jedla. Če ne jem vsaj na 3 ure, mi začne obračat želodec in bruham le žolč. Uh!
Glede kg se ne obremenjujem, rada bi le, da se nam marca pridruži zdravo dete. Mene pa čaka 17. 9. horionska biopsija. Priznam, da me je malo strah.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.9.2007 11:50:59   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image
29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
3.3: anyas user posted image
4.3: Urši84 user posted image ; 23. let ; Brežice; user posted image
4.3: čakajoča user posted image ; 26 let ;
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30lrt; Maribor
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image
10.3: rebeca user posted image
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ; NS:5.9
11.3: *medica* user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
13.3: DIANA 5user posted image user posted image +user posted image ; 36 let
14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana
14.3: Dadica user posted image +user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; NS:4.9
15.3: štručka user posted image +user posted image
17.3: regratuser posted image
18.3: ive user posted image
20.3: Špela100 user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice
20.3: maja24-2 user posted image +user posted image ; 27 let; Ljubljana
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; NS:7.9
22.3: Muca83 user posted image ; 24 let; Kamnik  
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; NS:10.9
26.3: Stigmata user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; NS:17.9
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; NS:24.9
30.3: Milamay user posted image +user posted image
30.3: hope77 user posted image
30.3: Naja31 user posted image +user posted image ; NS:19.9
31.3: najina pikica* user posted image +user posted image

44 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.9.2007 11:57:03   
ursi84
Punce nas je vrglo že na drugo stran, smo nekam "lene" za pisat!!user posted image

Dejte mi povedat..a si ve že mažete bušije s kremo proti strijam? Jst si bom kupila vlažilono olje proti strijam od Aventa user posted image , ki je v Arielu v akciji (iz 16,65 na 12,99). Akcija traja do 14.9.

A o vozičku že kaj razmišljate? Jst sem se zaljubila v Quinny Speedi-ja, samo o nakupi zanj pa še razmišljam...

Lepo nedeljo vam želim...in pobožajte svoje bušijeuser posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.9.2007 19:35:11   
Arabela
Jaz se mažem s Chiccotovo Mama dona.... sem se tudi v prvi nosečnosti, pa s kremo od Dm Mama..... pa so se mi vseeno po porodu naredile strije pod popkom...user posted image user posted image .. ko sem shujšala niso bile več tako vidne... tako da mislim da ni toliko odvisno od mazanja kot od elastičnosti kože...

Vozeke pa mi gledamo bolj za dva user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker mala fračica bo stara manj kot leto in pol in mislim da bo še potrebovala voziček... pa se odločamo med tandemom, pa bagypodom... mah, saj bomo videli...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.9.2007 20:27:35   
Muca83
Živjo! Jaz se ne mažem še nič. Bom videla, če se mi bo zdelo potrebno. Vozičke sem pa malo prečekirala na netu, v živo pa še nič. Moj mi je rekel, da pred 6. mesecem nimam kaj gledat. Sem pa odločno za trikolesnika. Zelo všeč mi je Jane. Tudi kar se barv tiče. Bomo videli kaj bo na koncu pravi izbor.

Drugače mi je pa zelo čudna misel na to, da bom mogla biti eno leto doma. Sploh si tega ne predstavljam. Avgusta sem bila en teden doma pa se mi je že mešalo od pomanjkanja socialnega stika z različnimi ljudmi. To bo malo čudno zame. user posted image

Ravno danes mi je tašča rekla, da komaj čaka, da bomo pri nas trije. Jaz moram pa še kar molčati kot grob. Še 10 dni, potem bo treba pa poiskati primeren trenutek za oznanitev vesele novice. Je pa super občutek, ker vem da bodo vsi veseli.

Je pa ful ironično, da ko sem bila prvič noseča, sem imela PDP julija, kar je mesec rojstva mojega user posted image
Pa sem mu takrat rekla, da bova potem naredila še enega otroka, da bo z mano praznoval roj. dan. Žal se tista nosečnost ni uspešno končala, zdaj pa res pričakujeva nekoga, ki bo z mano praznoval rojstni dan. Sicer imam PDP 13 dni po mojem RD, se pa vseeno lahko zgodi celo, da rodim na svoj rojstni dan. user posted image Evo poznam, ki ima en dan kasneje RD kot jaz, pa je rodila točno na svoj RD. Sigurno eno najbolj izvirnih daril, kar jih lahko dobiš. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.9.2007 23:46:42   
Nasy
No, midva sva si že tudi ogledovala vozičke na netu, da vsaj vidim, kaj vse imajouser posted image jaz bi iz vseh teh skombinirala čist enga svojga, da bi bil po mojem okusuuser posted image tako kot vsako stvar. Drugače pa sem doma že malo prečekirala zaloge malih cunjic in ugotovila, da bo treba malo bore dokupituser posted image je mama od sestre cunjice vse tako lepo spravila, da se jim 12 let ne pozna, je kakor novo, bodiji čisto lepi, beli..sva se pa odločila, da bova počasi začela s kakšnimi nabavami stvari, da se bo vsak mesec po malo porazdelilo in da potem ne bo panika-ne časovna, ne finančna.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.9.2007 8:18:54   
Arabela
Jutro!

Nasy, do 6.meseca ne smeš nič kupovat! Stara vraža!user posted image

Meni pa bo križ ven vrglo.... utrujena sem tudi precej....spim še vedno slabo, posledica nočnega zbujanja male fračice....

Danes imam redni pregled....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.9.2007 12:36:16   
*BellaLuna*
Meni so tudi všeč trikolesniki, čeprav vozičkov v živo še nisem gledala. Za nakup se bova pa itak odločila šele naslednje leto, ker je brezveze prej kupovat, ker garancija je itak omejena.
Me pa že ful matrajo lepe oblekice za dojenčke, pa na srečo še ne vem spola, tako da nisem še nič kupila.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.9.2007 13:15:43   
Zofy
Hehe, mene tudi matra, da bi kar začela kupovati stvari. Ko sem bila v H&Mu in videla tiste srčkane oblekce, sem že prav komaj čakala, da jih bom šla tudi jaz kupiti. Bom pa počakala vsaj do 6. meseca, čeprav ne vem kako bom zdržalauser posted image user posted image .

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.9.2007 15:11:26   
lina10
Vsem čestitke, ki ste bile že na NS in je bilo vse v redu,mene to še čaka.
Spet se mi je pojavil rjav izcedek in me je malo strah ,da ne bo kaj narobe na NS ampak ne smem se obremenjevati z črnimi mislimi in misliti le na najboljše  za mojegauser posted image .
Kilogramov pa zaenkrat še nisem nič pridelala verjetno bom to še vse nadoknadila v naslednjih mesecihuser posted image .Samo da bo z bebico vse v redu.LP vsem marčevkam.
Tistim pa ki ste nas žalostno zapustile pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.9.2007 16:29:53   
Arabela
Ravno s pregleda... vse ok, srček veselo bije, UZ pa nisem imela saj sem prejšnji teden imela NS..

Sonček pozdrav s Štajerske.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.9.2007 16:38:33   
Milamay
Arabela - user posted image  da je vse v redu.

Mene pa je dr. Pelkičeva naročila komaj v 14. tednu na NS. Se vam to ne zdi malo pozno? To sem danes začela računati, ko sem ugotovila, da sem že v 11. tednu.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.9.2007 19:00:02   
hope77
Zdravo user posted image
dolgo se nisem nič oglasila... vsem, ki ste izgubile svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image

vsem tistim, ki ste pa že bile na NS pauser posted image user posted image user posted image , le tako naprej. Mene vse to še čaka. Imam 11.9. komaj naslednji redni pregled in mi bo takrat določil datum za nuhalno. Sem si pa zadnič za 1 dan sposodila Angel sound in  ko sem najprej sprobala kako deluje se je slišalo samo kot da bi bil v meni prepihuser posted image prav smešno. Kasneje ko pa je prišel domov še moj in sem mu dala za poslušat pa se je slišal user posted image najine sreče. Sva dobila kar solzne oči. Kako je to lepo slišati user posted image

Drugače ponoči tudi jaz bolj slabo spim - obvezni obiski WCja. Slabo mi je najbolj zjutraj, dokler se ne najem in tudi kasneje vedno ko imam prazen želodec. Imam pa občasno tudi takšne napade lakote in lušte, da bi si določene stvari najraje kar z obema rokama tlačila v usta user posted image . Na kg se mi zaenkrat še kaj dosti ne pozna - sem najprej izgubila 4 kg in sedajdobila nazaj dober kg, tako da še imam vedno manj kg kot pa preden sem zanosilauser posted image . Se mi pa zdi, da se mi je čez noč napihnil trebuh in bo treba zgleda prej v nakupe kot sem mislila.

Sva zadnjič povedala staršem, da bomo zibali in so bili res veseli. Tašči sva povedala ravno za njen rojstni dan - je rekla, da lepšega darila ni mogla dobiti (kljub temu, da bo še mogla malo počakati). Ostalim še nisma povedala. Bomo počakali še na naslednji pregled, potem pa izvejo tudi ostali. Se že sedaj komaj zadržujema, da ne poveva.

Muca83 - tudi jaz imam PDP 1 tegen pred mojim RD, tako da če se malemu ne bo nikam mudilo...

lina10 - vem da bo vse v redu, zato se preveč ne obremenjuj, to samo še poslabša stvar

Ursi84 - pri meni lahko vpišeš še leta - 30.

uživajte user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.9.2007 19:01:52   
Pingvinčica
Ola moje drage souser posted image . Tudi jaz sem danes z predčasnega pregleda. V soboto sem bila v bolnici. Potem pa se mi je izcedek vlekel do torka. V petek sem imela NS zvečer pa zopet sluzat temno rjav izcedek, ki se je vlekel skoz celo soboto. Včeraj zvečer ko sem šla na wc, se je pa kar vlilo iz mene prav tak kot da bi mi odtekla vodauser posted image , samo da je bilo ful temno rjavo in malo krvi vmes. Danes sem potem zjutraj odšla do svoje zdravnice, ki je rekla da sem imela hematon in je poknil. Ne morem verjet, da se ga ni videlo niti na pregledu v soboto in ne na NSuser posted image . Z pikico je vse uredu veliki smo 6,5 cm. Mami pa ima strogo mirovanje. Zdravnica mi je rekla da lahko pridem, če me skrbi vsak teden na pregled k njej, da bom bolj mirna. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse, ki ste uspešno prestale preglede in NS.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.9.2007 20:54:41   
Nasy
Uf, pingvinčica, sem se kr ustrašila, ko sem brala besedo za besedo, samo, da sta ok!user posted image
Glede nakupov..hm, ne vem če..šele 6.mesec? No, bomo videli, ker bova imela verjetno naenkrat stroškov, tudi drugih..no, še je čas..kje je še februar oz. marecuser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.9.2007 20:57:48   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Milamay

Arabela - user posted image  da je vse v redu.

Mene pa je dr. Pelkičeva naročila komaj v 14. tednu na NS. Se vam to ne zdi malo pozno? To sem danes začela računati, ko sem ugotovila, da sem že v 11. tednu.

NS se dela tam do 14. tedna... kasneje te naroči, lepše se bo vse videlo.... brez skrbi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.9.2007 9:52:00   
Azzurra
Ciao.

Jaz sem tudi marčevka, zaradi časovne stiske pa mi ne znese kaj dosti spremljat marčevskega foruma, se bom pa potrudila v bodoče. Prosim, da me date na seznam marčevskih user posted image

Sem Azzurra iz Kopra, to je moja druga nosečnost, PDP imam 2.3.2008.
Nuhalno sem opravljala 21. avgusta in sem zaradi zoprnega rezultata delala tudi DHT, ki je včeraj (končno) pokazal tveganje 1 : 11682, tako da sem bolj mirna. Ja, še leta : imam 32 let.

Doma imam 14 mesečnega sinčka, ki bo ob času rojstva drugega otroka star 20 mesecev, tako da si obetam pestro in zanimivo še nekaj nadaljnih let user posted image  

Drugi otrok je bil načrtovan in zaželjen, mislili smo pa, da bo "trajalo nekaj časa", pa se je prijelo v prvo in po najinem mnenju je to skoraj čudež, ker je vse skupaj bilo bolj podobno "brezmadežnemu najstniškemu pettingu" kot pa....user posted image  no...se ne bom spuščala v detajle user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem, jaz sem z vami, upam, da me vzamete pod streho in da si bomo delali družbo do marca, ki se mi trenutno zdi še zelo daaaaleč!

čau čau iz deževnega Kopra!

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 4.9.2007 9:53:53 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.9.2007 10:35:10   
Nasy
Živjo azzura! Seveda si dobrodošla, kaj sploh vprašaš, več nas bo, bolj bo zanimivo!!!

Ženskice, kako se kaj imate na ta deževen dan? Jaz bi najraje šla kr spat a me čakajo eni stari grehi, pol pa še likanje na sporedu, vsega po malem. Meni kr paše, da je hladno. Upam, da bo vsaj malo nehalo deževati, da grem lahko kaj ven, na sprehod. Napoved je bila, da bo ponehalo do jutra, je pa ponoči-zgodaj zjutraj šele dobro začelo padat. Zdaj, ko so se slabosti umirile, moram mal začet pazit na prehrano, ker so začeli kilci kr naraščatuser posted image al pa se je vaga pokvarla, ne vem zdejuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.9.2007 12:20:27   
Čakajoča
Jaz sem že pred user posted image  gledala vozičke. Za firmo se še nisva odločila. Kar pa veva je, da bo na 4 kolesa in to velika. Na 3 mi niso tako všeč pa še moti me, ker ne moreš ročaja obrnit. Sem pa že izkusila (ko sem bila varuška), da obračanje ročaja še kako pride prav (ko se sprehajaš proti soncu je ok, potem pa ko se obrneš, pa sonček sije točno v voziček in potem ga moraš kontra vozit-to je eden od načinov, zakaj je fajn, da imaš možnost obračanja ročaja). Joj, dosti o vozičkih, ker bi šla že kar sedaj po njega. Če me ne bi user posted image  nazaj držal, bi že jaz imela sedaj vse doma. Sem že naredila silo, da bi šla v "tojsa" po otroško sobo, ker jo imajo v akciji. Za 270,00€ dobiš: posteljo (140x70), previjalno (84x90x76) in omaro (113x190x50). Pa me je user posted image  spet prepričal, da bova šla po vse to okrog novega leta.

Včeraj sem si kupila AngelSound. Punce, ni je boljše svari od tega! Sedaj sem v 13. tednu in se sliši srček, potem se sliši kako se premika... Fantastično. Noro dobro. Če imate možnost, si ga nabavite. Ne bo vam žal teh 69,00€.
Tudi na šoli za bodoče starše sem bila včeraj. Pri I. delu. Je bilo kar zanimivo. Potem pa e veliko predavanje o ustni higieni mamice in dojenčka-otroka...)

Pa lep dan vam žeilm, kjub temu da dežuje.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.9.2007 18:07:54   
Nasy
Kje ste punce, vas je vreme spravilo v postelje? Jaz sem lačna skozi, pismouser posted image Se pozna, da se je ohladilo, to sem imela vedno problem. Ampak saj bo..
Čakajoča, super, si kupila to napravicouser posted image jaz bi jo tudi imela, ampak bi si jo izposodila za nekaj časa. Kako je pa slišat, slišiš utrip srčka?
No, zdaj je pokukal sonček tudi tukaj. Ne bo še snežilouser posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.9.2007 20:57:24   
Svet
Jaz sem danes iz NS. Rezultati so ok. Upam, tko je reku. Nej bi bla punčica:)
Vsem želim vse dobro!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.9.2007 6:21:04   
jagoga
oj, nekaj dni sem bila odsotna, ker smo imeli težave z računalnikom, praznovanje mojega rojstnega dne in zdravstvene težave v družini. Tale padec temperature je kar pri vseh zmanjšal odpornost. Vidim, da že kar veliko punc razmišlja o opremi in cotkah. Mi bomo pa kar vse uporabili že od prejšnjega, tako da bomo le še kaj malega nakupili. Pri vožičkih bodite le toliko pozorne tiste, ki boste kupovale z velikimi kolesi, da preden ga kupite, ga probajte dati v prtljažnik avtomobila. Če imate majhne avtomobile (no tudi pri nekaterih velikih), se rado zgodi, da ko vožiček zložite zavzame veliko prostora in imate problem vožiček shraniti v prtljažnik. Res da se pri večina vožičkih vzamejo kolesa dol, ampak, ko boste same otroka vozile na sprehod, po obiskih ali nakupih, ne boste vedno upale zložiti tudi kolesa na vožiček.

Povejte mi, ali ima še katera močne bolečine v trebuhu, ampak to niso krči. Meni se zadnje dni pojavljajo predvsem proti koncu službe, ali pa če se preveč gibljem. Bolečina je zelo močna, tako da ne morem hoditi in tudi slabo mi je zaradi bolečine, obvezno se moram umiriti in nekaj časa negibno mirovati. Potrebno bo iti do G in že pričakujem, kaj bo temu sledilo - bolniška s strogim mirovanjem, če ne, ne bo nič dobrega

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.9.2007 8:42:51   
Špela100
Ojla ženske!
Mi smo včeraj imeli drugi pregled, vse je ok, tudi nuhalno smo naredili, rezultati ok.user posted image user posted image user posted image
Smo takoooo veseli doma. user posted image user posted image user posted image
O opremi še ne razmišljamo, bolj o preureditvi doma.
PDP imamo določen na 20.3. Danes smo stopili v 13.teden.
Slabosti počasi pojenjujejo, ampak res počasi, zvečer je še hudo.

imejte se, pišite kaj

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku (...
Preberite resnično zgodbo nosečnice, ki je nosila enojajčna dvojčka, v nosečnosti pa je prišlo do anomalije imenovane TT...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

imunski sistem
Lelly28 RR

ali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?

da (11%)

ne (67%)

občasno (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!