Azzurra
|
Jaz sem malo povpraševala v zvezi s temi buggy-variantami, pa so mi mamice z majhno razliko večinoma odsvetovale Sicer s poudarkom: ali bo starejši otrok ves čas z mamo in novorojenčkom ali bo v varstvu/vrtcu. pravijo, da ko je večino časa z mamo in če je navada taka, da se je večino dneva zunaj, da je fajn imet voziček za dva. vseeno je tako, da malčki, ki že hodijo, navadno vidijo še vsak kamenček na cesti, vsakega golobčka in vsak flekec po poti in bi se stalno ustavljali, poleg tega pa nekateri malčki še vedno spijo enkrat do dvakrat na dan in če bi hoteli spati na sprehodu, potem je to na buggy-varianti nemogoče. tako, da izgleda, da je treba upoštevat vse. mi bomo verjetno čakali do zandnjega trenutka, da vidimo kako bo, ko bo sine pri 20 mesecih, in bomo dvojni voziček, če se bomo zanj odločili, verjetno iskali na kakem e-bayu, tudi če bo rabljen, ne bo nič narobe. mi smo bili z njim večinoma cele dneve zunaj, ker je tudi vreme to dopuščalo. predvidevam, da bo z drugim otrokom podobno, saj se bo rodil spomladi in do jeseni bo naredil kar nekaj kilometrov v vozičku, in Liam bo sicer občasno v varstvu pri noni, ampak več kot se bo dalo bom poskusila narediti tako, da bomo vsi skupaj. Sicer je teorija eno, praksa pa....
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|