Muca83
|
Živjo! Jaz se ne mažem še nič. Bom videla, če se mi bo zdelo potrebno. Vozičke sem pa malo prečekirala na netu, v živo pa še nič. Moj mi je rekel, da pred 6. mesecem nimam kaj gledat. Sem pa odločno za trikolesnika. Zelo všeč mi je Jane. Tudi kar se barv tiče. Bomo videli kaj bo na koncu pravi izbor. Drugače mi je pa zelo čudna misel na to, da bom mogla biti eno leto doma. Sploh si tega ne predstavljam. Avgusta sem bila en teden doma pa se mi je že mešalo od pomanjkanja socialnega stika z različnimi ljudmi. To bo malo čudno zame. Ravno danes mi je tašča rekla, da komaj čaka, da bomo pri nas trije. Jaz moram pa še kar molčati kot grob. Še 10 dni, potem bo treba pa poiskati primeren trenutek za oznanitev vesele novice. Je pa super občutek, ker vem da bodo vsi veseli. Je pa ful ironično, da ko sem bila prvič noseča, sem imela PDP julija, kar je mesec rojstva mojega Pa sem mu takrat rekla, da bova potem naredila še enega otroka, da bo z mano praznoval roj. dan. Žal se tista nosečnost ni uspešno končala, zdaj pa res pričakujeva nekoga, ki bo z mano praznoval rojstni dan. Sicer imam PDP 13 dni po mojem RD, se pa vseeno lahko zgodi celo, da rodim na svoj rojstni dan. Evo poznam, ki ima en dan kasneje RD kot jaz, pa je rodila točno na svoj RD. Sigurno eno najbolj izvirnih daril, kar jih lahko dobiš.