Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 No jaz sem pa pristala doma v postelji Uživaj v ležanju. IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 A še katero tolk matra? Al je to samo EMŠO? Mislim, da to nima veze z EMŠO. Po moje bo krivo vreme, je ravno pravšnje za prehladit se, zato pazite nase. IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 No zdaj imam pa 4 mesece časa, da se privadim na misel da bo fantek. Samo da ne bo na koncu presenečenje in bo . Te so najboljše. Ni čudno, da potem kakšna mami ali pa očka tako hecno reagira: "Kako / , saj so rekli, da bo / . Pa imamo zdaj vse v modri/roza barvi." Jaz sem se včeraj z full spičla. Vedno kadar se skregava je to zaradi njegove mame. Midva drugač sploh nimava problemov in se zaradi naju še nisva kregala. Njegova mama je pa zgodba zase. Živi zelo blizu, pred 6 meseci ji je umrl mož in ona je iz tega naredila celo znanost glede žalovanja. Vam sploh ne bom razlagala kakšne ima, samo da ga pa lahko pri njegovih 33 letih z dvemi beseda tako spravi iz tira kot je to naredila včeraj, pa ni normalno. In to dela že 4 leta intenzivno. Prej se je vlekla na moža, ki je bil res bolan in mu revežu tudi ni pustila, da bi v miru odšel na oni svet, se je človek tako matral, da sem bila zaradi njega zelo vesela ko je umrl, ker se je rešil neznosnih muk. Ona je videla samo sebe. Zdaj pa še 6 mesecev trobi samo kako je sama in izsiljuje s tem. Kliče ob 12h ponoči in kar nekaj bluzi. Potrebuje strokovno pomoč, pa jo odklanja, pije pa si tega ne prizna in na koncu zelo rada "zajebava". Živiva zelo blizu in je vedno glavni problem zakaj je ona taka, ker se jaz ne oglasim 3x na teden. Še k svojim staršem ne grem 3x na teden pa se z njimi fenomenalno razumem in stanujejo v istem kraju, pa mi še nikoli nihče ni očital, da ne pridem na obisk. Razumejo, da imam svoje življenje in da oni niso najpomembnejši. Njegova mama tega ne razume in velika napaka je, da jo on in brat ne spravita na realna tla, ampak jo dovolita, da počne kar pač počne. Uglavnem vedno dobi kar si zaželi. Zdaj me je pa strah kako bo to zgledalo ko bo najin zunaj. Kaj naj naredim, če bo cele dneve visela pri meni? Ne želim jo gledat, ker se bi takrat rada ukvarjala sama s sabo in z . Mojemu pa sploh ne morem povedat kaj me muči in zakaj me to muči, ker me nikoli ne podpre. Vedno je njegova mami na prvem mestu, tudi zdaj ko sem in bi me lahko razumel. Sploh ne vem kaj naj naredim.