|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
5.9.2007 19:40:48   
pikica78
Pozdravljene!
Sem imela včeraj test za sladkorno in sploh ni bilo tako grozno kot sem si predstavljala in poslušala druge. Spiješ tiste 2 dcl sladke tekocine in potem čakaš 1 uro. Ne smeš nikamor-pa tako mi je dišala kava-to je bilo najhuje. Potem so mi vzeli kri in čez 10 min.rezultat. Negativen-jupiii! Potem pa veselo po trgovinah, sam sem morala prekinit shoping, ker me je začela ful bolet glava. Po moje je bila to reakcija na glukozo, ampak danes je vse ok. Ja, pauser posted image  je postala ful aktivna, ko sem spila glukozo user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.9.2007 19:55:38   
benika
To Lusa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malo zdravo user posted image .

Jaz sem imela OGTT v 1. nosečnosti, ampak tiste sladke gravže nisem pila 1x ampak 4x. Pa vsakič so mi vzeli kri, tako da so mi morali na koncu že z druge roke kri jemat, meni se je pa kar meglilo pred očmi. Skratka, bilo je kr grozno. Letos pa tud predvidevam da mi to ne uide (že zaradi družinske anamneze).

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.9.2007 20:29:04   
koala
Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za okrepitev, zdaj bo pa tvo dragi res blažen med ženamiuser posted image .

Jaz že tudi komaj čakam jutri.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.9.2007 20:50:40   
natasa49
Tuki pa res, zamudiš dan dva in maš za prebrati cel roman. Meni se je tudi pojavila rjava črta pod popkom, ampak ko se tuširam in podrgnem mau, gre dol.
Učeri k je blo tok mrzlo je moja pikica zmrznla in  se tud brcat ni hotla, pa me je full ustrašla, pol k sm pa poležala mau u vroči vodi je pa dobila napad, k fuzbalerka user posted image , mi je blo kr ušeč čutit jo.
Da vas uprašam neki: A je kej narobe če gre nosečnica na kolo? 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.9.2007 21:01:33   
natasa49
Kdaj se pa ponavadi popek izboči? Pri meni je še vse normalno.
V tem dougem tekstu, ki sem ga brala do zdaj sem zasledila da je ena od vas pisala o nagravžnih dlakah? Pa me zanima, če ni nč narobe, če jst to okol popka s pinceto vn potegnem, ker mi grejo res na živce=? nikol jih ni blo, zdej pa kr od enkratuser posted image  FUJ.

A se je kateri že zgodilo, da je dobila alergijo na hrano, ki jo je pred nosečnostjo oboževala? Meni so se po celem telesu pojavile pike, (take kot da so me popikali komarji) po tem ko sem jedla milko z jogurtom. To mi je neverjetno, ker sm to čokolado že prej celo pojedla ko mi je padu cuker, zdej pa po dveh vrsticah....pikice, srbečica,.... KAJ A TO TAMALI NI VŠEČ, PA ME TKO KAZNUJE? KAKO NEJ SE ODPOVEM NAJBOLJŠI ČOKOLADI?

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.9.2007 21:07:07   
gagy85
natasa jst mam tud problem s temi dlakami... user posted image  ne vem mogoče bl poganjajo od teh krem proti strijem user posted image  kwa pa vem prej jih ni blo zdj jih je pa ful, tolazm se da bojo zginle ....

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 21:48:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gagy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.9.2007 22:01:26   
muzika
Vsakič, ko odprem me kap, koliko ste napisale. Jaz pa vsega niti ne uspem prebrat, ker imam guuuuužvo v službi. No, upam, da bomo jutri nadoknadile.

Sem pa tudi jaz imela včeraj poslušanje srčka in je tako hitro utripal, da nisem mogla verjet. Pa je to menda čisto ok. Morfologija pa me čaka šele čez 3 tedne. Saj bo tudi to minilo.

lp

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.9.2007 22:21:15   
mala pikica
Ni kaj, res smo prav klepetulje user posted image  Kaj bo šele decembra, ko bomo vse doma?

Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvojo oziroma vašo user posted image . Res sem zeloooo vesela!

Jutri pa tudi jaz že komaj čakam!

Toliko za danes, kaj več mi ni zneslo!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
6.9.2007 8:04:47   
Lunca1
Punce dobro jutro!

No jaz sem pa pristala doma v postelji, mi je že od ponedeljka nagajal nos, včeraj sem porabila 2-3 paketke papirnatih robčkovuser posted image , potem me je začela še bolet glava, danes mi je pa udarilo še na grlo.user posted image  Sem tako jezna, ker zdaj je bil to že 3 pregled, da sem bila prehlajena ali bolana. Ne vem kaj se me v tej nosečnosti skoz nekaj loteva, v prvi sem bila pa razen začetne viroze skoz zdrava.user posted image  A še katero tolk matra? Al je to samo EMŠO?user posted image

Aja jaz sem imela tudi test za sladkorno, samo tistega bolj obsežnega: odvzem krvi, potem spit velik kozarec sladke tekočine, odvzem čez 1/2 ure, odvzem čez 1/2 ure in še enkrat čez eno uro. Mi je jemala kri iz obeh rok. Pa malo sem bila vrtoglava od tega sladkorja.

Drugače sem pa imela včeraj pregled, je vse v redu, otrok je velik približno po JUSu, so mere za 22 tednov, razen 21 tednov trebušček. Drugače pa bolj kaže na user posted image , čeprav še ni bila čisto prepričana. Sem pa kar malo žalostna, ker sem si bolj želela user posted image  in tudi imela tak občutek. No otrok bo tako ali tako v vsakem primeru (ne glede na spol) zaželjen in lepo sprejet. Samo želje so pa še vedno želje, a ne.user posted image  Pa lažje bi bilo zaradi vse garderobe in ker bosta morala bit skupaj v sobi. No zdaj imam pa 4 mesece časa, da se privadim na misel da bo fantek.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 6.9.2007 8:16:20 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
6.9.2007 8:28:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
No jaz sem pa pristala doma v postelji

Uživaj v ležanju.user posted image
A še katero tolk matra? Al je to samo EMŠO?user posted image

Mislim, da to nima veze z EMŠO. Po moje bo krivo vreme, je ravno pravšnje za prehladit se, zato pazite nase.
No zdaj imam pa 4 mesece časa, da se privadim na misel da bo fantek.user posted image

Samo da ne bo na koncu presenečenje in bo user posted image . Te so najboljše. Ni čudno, da potem kakšna mami ali pa očka tako hecno reagira: "Kako user posted image /user posted image , saj so rekli, da bo user posted image /user posted image . Pa imamo zdaj vse v modri/roza barvi."

Jaz sem se včeraj z user posted image full spičla. Vedno kadar se skregava je to zaradi njegove mame. Midva drugač sploh nimava problemov in se zaradi naju še nisva kregala. Njegova mama je pa zgodba zase. Živi zelo blizu, pred 6 meseci ji je umrl mož in ona je iz tega naredila celo znanost glede žalovanja. Vam sploh ne bom razlagala kakšne ima, samo da ga pa lahko pri njegovih 33 letih z dvemi beseda tako spravi iz tira kot je to naredila včeraj, pa ni normalno. In to dela že 4 leta intenzivno. Prej se je vlekla na moža, ki je bil res bolan in mu revežu tudi ni pustila, da bi v miru odšel na oni svet, se je človek tako matral, da sem bila zaradi njega zelo vesela ko je umrl, ker se je rešil neznosnih muk. Ona je videla samo sebe. Zdaj pa še 6 mesecev trobi samo kako je sama in izsiljuje s tem. Kliče ob 12h ponoči in kar nekaj bluzi. Potrebuje strokovno pomoč, pa jo odklanja, pije pa si tega ne prizna in na koncu zelo rada "zajebava". Živiva zelo blizu in je vedno glavni problem zakaj je ona taka, ker se jaz ne oglasim 3x na teden. Še k svojim staršem ne grem 3x na teden pa se z njimi fenomenalno razumem in stanujejo v istem kraju, pa mi še nikoli nihče ni očital, da ne pridem na obisk. Razumejo, da imam svoje življenje in da oni niso najpomembnejši. Njegova mama tega ne razume in velika napaka je, da jo on in brat ne spravita na realna tla, ampak jo dovolita, da počne kar pač počne. Uglavnem vedno dobi kar si zaželi.
Zdaj me je pa strah kako bo to zgledalo ko bo najin user posted image zunaj. Kaj naj naredim, če bo cele dneve visela pri meni?user posted image  Ne želim jo gledat, ker se bi takrat rada ukvarjala sama s sabo in z user posted image . Mojemu pa sploh ne morem povedat kaj me muči in zakaj me to muči, ker me nikoli ne podpre. Vedno je njegova mami na prvem mestu, tudi zdaj ko sem user posted image in bi me lahko razumel. Sploh ne vem kaj naj naredim.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
6.9.2007 8:43:18   
Lunca1
Sunny Morning, ja tašče so poglavje zase. No kakor kakšna. Meni gre moja žal na živce. Razlog, je preveč glasna za moj okus in vsiljiva. Na živce mi grejo zelo redki ljudje, ampak ona je žal ena od teh. No mi pa še celo živimo v isti hiši, imava sicer vhodna vrata iz skupnega stopnišča za zaklenit. Pred porodom sem se kar zaklenila in naredila kot da me ni doma, po porodu pa mi je dol visela tudi po 5x na dan, prvič že ob 7 h zjutraj. Sem pa človek ki raje nič ne reče in samo dol požira.user posted image  Tamala jo ima zelo rada, tako da tudi zaradi tega ne morem krhat odnosov. me je predvčerajšnjim spet jezilo, ker mi je priletela dol 1/2 ure po tem ko sva prišli iz vrtca, mi najprej dol sedela in čvekala, potem pa odpeljala tamalo gor in jo vrnila ob 19.30, razlagala kaj ji je vse dala za večerjo. Mislim halo, kdo naj bi bil več z otroki, straši ali stari starši. jaz jo imam pa lahko samo za spravit spat.user posted image  Take stvari me tako pogrejejo. No ja bo že boljš, samo da še najdem kakšnega bogatega strica, ki mi bo kje kupil parcelo in gor postavil hišo.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
6.9.2007 8:45:24   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Samo da ne bo na koncu presenečenje in bo user posted image . Te so najboljše. Ni čudno, da potem kakšna mami ali pa očka tako hecno reagira: "Kako user posted image /user posted image , saj so rekli, da bo user posted image /user posted image . Pa imamo zdaj vse v modri/roza barvi."

Saj roza imamo mi že za izvoz, pa tako luštne ima, da bi mi jih bo kar škoda na stran dat. Mogoče bo pa moj fantek v kakšni luštni oblekci okrog skakal.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
6.9.2007 8:47:13   
Lunca1
Evo bom imela spet izgovor za shopping, ker moj pravi da ni treba nič več kupovat, ker ima tamala že vsega dovolj.user posted image Pa vsaj kakšne ideje za darilo bom še imela, da ne bo vse podvojeno.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
6.9.2007 9:16:13   
koala
Uj sunny morning si pa v nezavidljivi situaciji. Čeprav malenkost razumem tudi tvojo taščo, na koncu koncev je res ostala sama, čeprav ima okoli sinova in prijatelje, pa to za moje pojme ni isto. In žalovanje je ena zelo zapletena zadeva. Ni lahko, ne tebi ne njej, po mje pa še najbolj trpi tvoj dragi, ki je razpet med mamo in tebe. Je pa po drugi strani res da bi se moral potegniti zate.
Midva tudi živiva pri njegovih starših, samo imamo ločeni gospodinjstvi in vhoda, imam pa hvala bogu zlato taščo, ki se ne vtikuje in ne vsiljuje.

Nisem vedela

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 9:16:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 9:18:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
6.9.2007 9:49:38   
raja
Ojla,

pri nas na gorenjskem je že tako hladno (v avtu je kazalo 5 stopinj- brrrrrrr) da sem morala zjutraj pol ure stati pred omaro, da sem našla nekaj pametnega za oblečt.

Celjske čveke naj vas najprej obvestim, da me danes ne bo. Zgodba je dolga, ampak na kratko, moj user posted image  ima danes popoldne razgovor za novo službo (zvedel je včeraj, ga je klical novi delodajalec, da ima čas samo danes popoldan, ker je drugače zelo zaseden)  imava samo en avto in seveda ga bo vzel on, ker tale službica bi nam zelo,zelo prav prišla. Ker je moj vedel za naše srečanje mu je bilo hudo in sva razmišljala tudi o drugih možnostih prevoza, ampak sva na koncu prišla do tega da bo žal najboljše, da danes popoldne ostanem doma user posted image user posted image user posted image .

Upam, da vas bom še imela možnost spoznat, pa tolk sem se veselila. Kljub vsemu pa uživajte, se naklepetajte, pa kakšno fotko naredite, da bomo pol še druge vidle kako ste uživale. Po mojem bodo vsi gledali kakšen zbor nosečk je to.

Torej celjske čveke in vse ostale uživajte tale hladen jesenski dan, pa velik božajte svoje buhije.

Neposredna povezava do sporočila: 2268
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 10:26:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu raja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
6.9.2007 10:32:18   
benika
Rajo, kaj pa če bi šla z mano in nalin?

Zadaj pri tamalih dveh je še en zic frej.

Povej!

Neposredna povezava do sporočila: 2270
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 10:35:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
6.9.2007 10:54:52   
benika
No, sej boš vidla kako in kaj. Če se pa slučajno zgodi, da pa še ti ne boš šla, mi pa vsaj do treh sporoči.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:18:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
6.9.2007 11:28:38   
koala
Nalin boga, veš nisi edina ki se boji zobozdravnika, jaz sem tudi tak zajc. Samo moja ve da se ful zobozdravnikov bojim, sem ji povedala prvič ko sem prišla, še preden sem sedla na stol. Še dobro da je razumevajoča in nežna.

Raja ti si z LJ konca, če se ne motim? Ker dveh štajerk nebo bi tudi jaz plac mela.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2274
6.9.2007 11:28:56   
klaja
Hojla!

Evo tud jaz sem zbolela oz. obe s tamalo, naju muči že od začetka tedna neka viroza. Tako da veste kaj temu sledi, glede srečanja. Julija je že skoraj vredu, mene pa kar ne spusti.

Včeraj sem imela morfologijo in ginekolog pravi, da je vse vredu, vsaj kolikor se da preko navadnega UZ videt. Spet pa ni hotel pokazat spola, sem bla kar malo žalostana. Vendar sem kljub temu zavila v Aladina in kupla en rumeni kompletek, se mi zdi, da nimajo tako drago. Za hlačke in puloverček sem dala 9.90 evrov. Drugače pa imajo tako lepe pajacke za 7.90 evrov. Je pač Julija malo več dobla za oblečt.
Upam da naslednjič zvemo kaj bomo dobili!

user posted image

Lusa čestitam za punčko!

Natasa49 mislim da sedaj ni več primerno, da gre nosečnica na kolo. Nisem pa sigurna, mogoče ti bo katera druga znala svetovat.

Popek pa se tudi meni nekaj boči, v prvi nosečnosti me je to ful motlo, saj je bilo poletje in sem nosla samo kake tanke majčke, pa se je tako grdo skozi videlo. Zgleda da bo sedaj isto.

Lepo se imejte danes!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?