Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
odloči pridet. Ker tole čakanje resno ubija.

Vse ste tečne! Nič se sekirat, danes je pač tak dan...mrzlo, grdo vreme...ko smo že vse tako upale na toplo jesen, da bi še kaj vozičkale...zdaj te pa to malo zamori...dajmo punce se spravit v dobro voljo. Jaz sem tud že cel dan sama doma...možeka še ni...pol sem sosedi povabila na sladoled za mojo diplomo, pa so odpovedale, ena nima časa, drugo želodec boli...izgleda da so tud one bolj tečne danes!
IN KMALU BOMO SREČALE NAŠE MALČKE. Do takrat pa moramo izkoristit, pa si še kakšen lepotni spanec privoščit, kako pecivo spečt, se mal crtat...joooj jaz bi celo
...a se mi je zmešalo zdaj tik prad pdp-jem???
- da ti povem po pravici - od 35-50 dni - vsak mesec drugače ... nikoli nisem vedela kdaj bom dobila M (pri taprvi) - sam mislim, da sem PDP imela kar točen, glede na to, da je tamala bila ob podrodu težka 4240 gr, pred to nosečnostjo pa sem jemala kontracepcijske tabletke, tako da sem bila kar točna
Sem presrečna!