max81
|
hej, dobro jutro, no sej sva že od osmih pokonc ja včerajšnji šoping je uspel, miški smo kupili eno bundico, brezrokavnik, body, majico z dolgimi rokavi, žametke, eno jopico notri podložena s flisom, 2 žabice, nogavice z bremzicami, kapico, katera podobna je v baby centru 5 starih jurjev, sem dala v c&a 7 ojrov, vse to pa sm verjetn še kej pozabila smo dali v kik 50 ojrov...pa mami ji je kupla še ene hlače pa en flis, ful kjut, zdejle se cote perejo in upam, da mam pol par dni spet mira pred tem cunjam zvečer sem vas prebrala in se mi ni dala čisto nič napisat, ker me je bolela glava in sem se pobrala ob 21h že spat....mislm tole je pa rekord aja še preh je blo pa potrebno stestirati moj novi ekonom lonec, ki sm ga kupila v sparu in drage moje dame golaž je uspel, smo ga imeli že včeraj za večerjo ker cel dan nismo pojedli nič toplega in se je za večerjo kr prileglo nekaj toplega.....danes mi ne bo treba nič kuhat, ker imamo golaž še od včeraj, pa makarončke zraven....mala bo pa dobila zraven polento in to bo to današnje počutje je na nuli, nič se mi ne da, skoz me neki šravfa in sem skoz na wc ju, sej men se zdi da sm bla v prvi tud skoz neki na sekret, je delala prebava 100/uro mala je sladkorček, katerega bi kr pojedel, zdej se na veliko ful lubčka, če ji rečeš, da nj ti da kiss, sam pr atiju bolj štrajka, verjetno zaradi brade pa jo mal špika , pleza povsod, mater sem vedla da smo neki pozabil kupt, varovala za šetk doze , eh bo treba pa kr pr nas pogledat in hitro kupi predno bo prepozno in je katera za čvek
|