Anonimen
|
No, mi smo dali vodo in kri. Izvidi so pokazali povečane levkocite, hemoglobina je 120, voda in kri drugače v redu. Tko, da ima Jure zgleda neko virozo. In itak so bili vsi okoli pametni, da so zobki - in tudi slučajno ne kaj drugega! Malecka_mateja - verjamem, da bo naporen vikend (psihično), ampak misliti moraš na najboljše. Si predstavljam kaj prestajaš. Tudi v naši družini imamo raka na prsih in si predstavljaš kako mi je bilo, ko sem pred 2-3 letoma zatipala majhno bulico na prsih?! Eno leto sem hodila po onkološkem, pa na to punkcijo, pa na UZ,... no, in na koncu so ugotovili, da je nek trd benigen tumorček, ki ga zaenkrat bomo pustili tam kjer je, ko bom pa dala otorke čez, si ga pa bom dala odstranit. Prej pa ne, ker je velika verjetnost, da bi potem naredili še slabše, oz. bi se ponovno pojavil zaradi hormonov med nosečnostjo. Pa za vašo Tjašo. Draja - ne verjamem, da so zobki, ker traja preveč časa. Po mojem je najbolj krizno obdobje, ko rastejo zobki kvečjemu 2-3 dni, predno prebijejo dlesen. Mogoče bi bilo res najbolje, da pokličeš P. Tinaaja, če se Calpola ne bi smelo jemati, ko so zobki že zunaj, bi pomojem to pisalo tudi na navodilih za uporabo. Pikca - se mi zdi, da je otrokov odhod v vrtec bolj stresen za starše kot pa za otroke same. *sonchek* - a že lahko pridem na kosilo? Imaš že skuhano?
|