|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.9.2007 17:07:50   
erna14
draja mas mail

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9551
6.9.2007 17:24:31   
Anonimen
Mi smo od pediatrinje. Ima malo vneto grlo - Jure, ne pediatrinja. Drugače pa ni nič videt, tko da greva jutri še v laboratorij, da mu vzamejo kri in vodo.  No, na morje pa dokončno ne gremo...
Imam pa obljubljen nepozaben teden v novembru, ko imava z možem prvo obletnico poroke. Pa kopalke bodo tudi takrat prišle v poštev - dobro, ker sem se tolk namučila, da sem dobila ene konkretne!

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9552
6.9.2007 17:35:37   
Mojca B
k_a_t_i: PA DAJ NO SAJ NE MOREŠ SAMO PRAT, SUŠIT PA PEGLAT!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9553
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 17:47:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 9554
6.9.2007 20:26:34   
tinaaja
No, da odprem vecerni del debate user posted image user posted image user posted image
Brina je zgleda vseeno malo bozcka zarad zobkov. Je 3x cez dan kar ornk spala in kar pade dol. Pol jo je zvecer kar mal dajalo, pa jokcala, pa bog ne daj kaj hotet pogledat v usta (mami je grozen firbec user posted image ) - saj jo razumem, da noce revcek moj. Sem ji dala kar malo zlicko calpola, da bo boljs spala. Je pa prejle tud kar dol padla. Ja, pa jest noce po zlicki, na sreco se vsaj malo ziza, ampak tud apetita nima najboljsga.
Kok casa traja, da zobki prav rastejo - od spicke do tega da so prav zunaj?

Jjasna, ja skoda za dopust user posted image Upam, da bo novembra tok slajsi user posted image In zelim, da ne bodo testi jutri OK.

Erna, a gres ze "spat"?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9555
6.9.2007 20:27:22   
amy26
Amy jaz sem bila v CP od 9-ih do 10-ih tko da bi se lahko še kje srečale.

Draja, jaz sem bila ob isti uri v btc-ju vendar nisem šla do CP sam do Mullerja. Pa čestitke za dober nakup, mene ne premamijo več cunje, ker nameravam naslednji teden v Celovec in tam malo več nakupiti za obauser posted image user posted image   pa še kej zase če se najde.

Danes smo se tudi mi cepili, naše nove mere pri 5,5m so 7.130g, 65cm, OG 42, posedati je ne smemo ker ima še mehko hrbtenico, pa ob pikici je spet jokala. Upam da bo obkladek kej pomagal in ne bo kake vročine. 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9556
6.9.2007 20:39:31   
A-N-J-A
Evo nas predčasno nazaj z dopustauser posted image .Sploh ne morem verjet da sem že doma,cel poletje sem čakala ta ku**ev dopust pol nam jo pa zagode vreme.Dobr da smo mel vsaj 4 dni vredu vreme da smo se mal namakal.Ja pa dol je padala taka toča da nam je cel avto razsul,dobr da so šipe ostale cele.

Kaj več povem ko pridem k sebi.

Pa en kratek povzetek najpomembnejših reči prosimuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9557
6.9.2007 20:39:37   
K_a_t_i
Punce moje, jst se predam user posted image . Bom preskočila vse za nazaj, berem od te točke dalje... user posted image

MojcaB., videm, da si ti že fertik - prnesem h teb še zadnje 3 žehte (3 so že oprane) user posted image

Tole pa je "poročilo" z morja... Noro, krasno, super, ŠE BI!!!!! Žiga je fuuul užival, ker se mu je dogajal 100 na uro, mami je uživala, ker je bil oči ves čas zraven in extra priden, apartma ni bil lih hoch standard, bolj ena vlažna luknja, ampak je pa oddehtal fini vrt in pa 20m do morja (ni blo treba nič sabo vlačit, če si kej pozabil, si šibal domov), plaža, da bi jo iskal, morje okol 21C (brrrr), ampak čisto, okolica družinska, družba pa taka, da bi si je vsak želel!
Žiga je kljub mrazu pogumno brcal v Fredu - prava mala ribica user posted image ,
user posted image

v čolničku se je vozil kot pravi kapitan,
user posted image

navdušeno je čakal na vse mamičine kavice,
user posted image

doma pa se je najraje poigral v bazenčku - z ali pa brez vode.
user posted image

Mali je pravi mali papar, všeč mu je vse kar mu daš, kislo, sladko, nima veze. Edino polenta se mu je malo zaletavala (kako naredite, da ni trda user posted image ). Mami je pa še vedno zakon user posted image .

Da ne pozabim - Hano je prebolel user posted image , učk je vrgel na 2,5 let staro punčko Tjašo, ki ji je non stop delil nasmeške (obratno je pa itak bila ljubezen na prvi nasmeh, ker smo ves čas poslušali "žigiii, žigiii, žigiiiii" user posted image ).

Pa mislim, da bomo kmalu dočakali 2-4 zgornje zobke, ker je že vse ful na6 in belkasto.

Evo, tok od nas, če se bo kermu lubel brat, če se mu ne bo pa ne bo nobene zamere...

Nej mi ena sam napiše, če ste kej dorekle za vsemarčevski meeting, da nam iskala ko tak lol kaj in kako user posted image . Hvala!!!!!

Lp Kati

ps. a majo v kaki bejby štarcun kake flise za tok majhne? K tlele je took mrzel, da smo že koce zvlekel iz omar user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9558
6.9.2007 21:01:33   
draja
Kati bravo za vas, da ste tko lepo uživali!!! Žiga je pa itak že cel mali možek!

Vsemarčevsko srečanje Tinaaja je šef in baje da nas vse pelje na kanarceuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9559
6.9.2007 21:06:16   
draja
Zdaj pa zares:
Tinaaja je res šefe, dobimo se pa 6.10. skupaj z očki, in sicer v Gostilni Pecelj na kostanjevem pikniku. Vsak nekaj prinese s sabo - zate smo rekli, da za vsakega udeleženca narediš 1 muffin in ne pozabi na brezglutenske muffine za naše sončkeuser posted image .

Živa se je zdaj 1 uro uspavala ker jo je kar naprej nekaj zbujalo pa sem dala mini mini dozico sirupa Lekadol pa da vidimo kaj bo. Zaradi teh zobkov se bo čist razvadla, saj zaspi sam še na rokahuser posted image . Pa sploh ne vemo če so zobki, ker videt ni nič, pa itak ne pusti pogledat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9560
6.9.2007 21:11:59   
draja
Amy bravo za Eline lepe mere! Prav lepo je prehitela Živo po rasti od poroda. Pridna punca in seveda mami, ki jo tako lepo hrani.

Nič, zgleda da ste šle vse že "spat" tko kot Erna, pa grem še jaz z mojim GLEDAT TV (da ne boste prehitro sklepale na kakšno akcijouser posted image ).

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9561
6.9.2007 21:12:59   
tinaaja
Draja, pri nas zaspi samo na zizi, tko da ... upam, da te to ne caka user posted image user posted image user posted image No vis, pa sta najini punci za paracetamolani user posted image user posted image Upam, da jima pomaga.

Kati - hude fotke! user posted image

ANJA- ja grozno no, da vas je vreme pregnalo.

Hmmm tole s posedanjem - nam ni pri 5m na pregledu nic rekla. Zdaj me pa kar malo skrbi, da ne bi kaj prehitevala. Amy,a pa Ela bi sedela oz se drzi sama gor, ce jo posedes?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9562
6.9.2007 21:16:29   
amy26
Draja hvalauser posted image  pa uživaj pred tv-jem

ANJA, ja tole s točo je pa res en šuser posted image  pa smola z vremenom nimaš kaj, najbolj pomembno je da ste bili vsi 4-rje skupaj kar največ šteje.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9563
6.9.2007 21:27:52   
amy26
Amy,a pa Ela bi sedela oz se drzi sama gor, ce jo posedes?

Tinaaja, ona bi že sedela, glavico daje ful naprej pa tudi trebušček, vendar sama se ne drži sedi bolj zvito oz. je ful mehka saj ni stabilna v hrbtenici. pri kopanju v čebričku ona ne sedi tako da bi imela lepo zravnano hrbtenico ampak se zvije v klopčič in jo moram skos držati pod brado in jo nasloniti nazaj da ne bi pila vode.
Je bil pa v tem obdobju Aleks zelo stabilen proti njej že skor sam sedel edino si moral paziti da ne bi padel levo oz. desno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9564
6.9.2007 21:28:06   
A-N-J-A
Par slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9565
6.9.2007 21:32:47   
draja
Joj Anja tebe sem pa čist pozabila pozdravit prejle - WB, pa škoda no za vreme. Po slikicah sodeč pa ste se vsaj tiste 4 dni res imeli fino.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9566
6.9.2007 21:37:58   
A-N-J-A
Ja saj smo se meli fino,ampak zadnje tri dni smo bili zaprti v apartmaju in se nam je že kisal,vsem štirim.Pa mraz je blo kot pesuser posted image .
Ko smo se domov peljal sem se pol poti jokala tok mi je blo hudo,ja saj sem koza vemuser posted image .
Važno da smo bili skupaj in da se mamo radiuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9567
6.9.2007 21:42:33   
K_a_t_i
Anja, kje pa ste bli? Mi smo tud predčasno spokali, ker je burja in dež še slabša kombinacija kot tole v Lj... Sam mi smo vsaj 10 dni meli šajbo. Luštne slikce - sam ne vem no, a je Bor shujšal user posted image ? Naš zgleda prov bajsi proti telim slikcam user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9568
6.9.2007 21:50:58   
A-N-J-A
Kati-bli smo v Petrčanah-Zadar,šli smo šele v torek(28),sreda četrtek je blo  ok v petek točasob,ned.in pon dop vredu po, pa spet sranje dež burjauser posted image .
A DA JE bOR SHUJŠAL(ups črke),doma so pa rekli da se je zredu.Men se pa zdi da je zrastu,je že tak decuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9569
6.9.2007 21:55:23   
K_a_t_i
No sej - zrastu je na isto kilažo user posted image . Taprav je, jope!

Draja, hvala za info glede piknika - če nam rata pridit, pol bojo muffini ziher. Sam za brezglutenske bom morala še recept najdit user posted image . Najboljš kr polenta z bučkami v modelčke pa bo!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9570
6.9.2007 21:59:43   
tinaaja
je že tak dec

a ja, brez dvoma. sem mojmu pokazala slikce, pa je vprasal kok je star.. pa sem povedala, da je cel teden starejsi od brine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9571
6.9.2007 22:10:49   
A-N-J-A
Jaz pa ne morem verjet kaj že vse Žan od Barči zna,je že pravi akrobatuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9572
6.9.2007 22:12:01   
malecka_mateja
ojla!

hvala vsem da ste držale pesti!vedar več zvemo v pon pri uz zdaj  niso hotli nič rečt!tako da bo dolgio vikend!in upam da bo v ponedeljek zato pozitivna novica!user posted image

lp

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9573
6.9.2007 22:13:22   
tinaaja
sem cakala, da se javis mateja.. men bi se zmesal od cakanja. a so naredili le UZ ali se kaj?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9574
6.9.2007 22:28:02   
tejčica
Čestitke vsem novim zobatim marčevskim otročkom.user posted image  Vsem ki jih pa zobki matrajo, pa naj čimprej pokukajo ven.user posted image

Dopustniki, WB. Pa super slikce.user posted image

Malecka_mateja, tole pa verjamem da bo še dolg vikend. Močno močno držim pesti, da bodo novice v ponedeljek dobre.user posted image

Sedaj pa naš problem. Naš mali noče pit! Sedaj ko imamo dva obroka GH, dajem  oz. poskušam dati malemu več za pit. Ampak on noče. Ne voda, ne bilokateri čaj, ne sokci, nič ni dobro. Ponudila sem mu po flaški, tudi po žlički, pa zapre usta in basta. Se bojim da dobi premalo tekočine.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  381 382 [383] 384 385   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?