K_a_t_i
|
Punce moje, jst se predam . Bom preskočila vse za nazaj, berem od te točke dalje... MojcaB., videm, da si ti že fertik - prnesem h teb še zadnje 3 žehte (3 so že oprane) Tole pa je "poročilo" z morja... Noro, krasno, super, ŠE BI!!!!! Žiga je fuuul užival, ker se mu je dogajal 100 na uro, mami je uživala, ker je bil oči ves čas zraven in extra priden, apartma ni bil lih hoch standard, bolj ena vlažna luknja, ampak je pa oddehtal fini vrt in pa 20m do morja (ni blo treba nič sabo vlačit, če si kej pozabil, si šibal domov), plaža, da bi jo iskal, morje okol 21C (brrrr), ampak čisto, okolica družinska, družba pa taka, da bi si je vsak želel! Žiga je kljub mrazu pogumno brcal v Fredu - prava mala ribica , v čolničku se je vozil kot pravi kapitan, navdušeno je čakal na vse mamičine kavice, doma pa se je najraje poigral v bazenčku - z ali pa brez vode. Mali je pravi mali papar, všeč mu je vse kar mu daš, kislo, sladko, nima veze. Edino polenta se mu je malo zaletavala (kako naredite, da ni trda ). Mami je pa še vedno zakon . Da ne pozabim - Hano je prebolel , učk je vrgel na 2,5 let staro punčko Tjašo, ki ji je non stop delil nasmeške (obratno je pa itak bila ljubezen na prvi nasmeh, ker smo ves čas poslušali "žigiii, žigiii, žigiiiii" ). Pa mislim, da bomo kmalu dočakali 2-4 zgornje zobke, ker je že vse ful na6 in belkasto. Evo, tok od nas, če se bo kermu lubel brat, če se mu ne bo pa ne bo nobene zamere... Nej mi ena sam napiše, če ste kej dorekle za vsemarčevski meeting, da nam iskala ko tak lol kaj in kako . Hvala!!!!! Lp Kati ps. a majo v kaki bejby štarcun kake flise za tok majhne? K tlele je took mrzel, da smo že koce zvlekel iz omar .