|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.9.2007 12:32:08   
amy26
jjasna, ob tako visoki vročini daj drugič Juretu raje svečko v ritko, prej prime pa še dlje deluje. Pri nas smo po pravici povedano sirup Calpol bolj malo uporabljali, ker ni tako dolgo deloval kot svečka paracetamol pa čeprav naj bi bil isti učinek. Pri manjši temp. sem pa dala calpol glih tok da mu kej deluje. 

Draja, lepo opravi v šopinguuser posted image
Jaz sem zjutraj tudi šla v šoping, torej v Mulerja BTC po pelenice in še par malenkosti in pol še v nabavo hrane.

Popoldne pa imamo P no Ela ima že 3.cepljenje, pa je stara komaj 5,5m, upam da ne bo kake reakcije in bo čimmanj joka. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9526
6.9.2007 12:35:06   
erna14
tinaaja-rekla bi ji pr nas se ne lupckamo da boste vedla za prihodnje pa bi se obrnila pa sla.fuj stara neumna kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image
jjasna-user posted image user posted image user posted image za jurcka pa kot je rekla tinaaja vztrajej da bodo ugotovil kaj je

mene je pa brat klicov ce greva z njimi v ned v volcji potok k ma karte in to da bi sli iz ljubljane z vlakom tko mal za drugac pa se brezplacno vozi vlak v nedeljo do volcjega potoka tako da se bo moj zigi prvic z vlakom peljov

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9527
6.9.2007 12:36:47   
Sibil_
Dan!

Pocka-res bi lahko prišla, da se spoznamo.Zdaj pa mi moja tehnično-avtomobilska stran ne da miru-kakšen avto, barvo, ceno...vse bi vedela-mi napišeš?Firbec pač....

Obalke-kdaj kavica da boste res prišle?No, vsaj marčevske obalke?user posted image

Za piknik jaz žal 6.10 ne morem ker imamo moderatorji srečanje in ga jaz organiziram.Shit pa glih prekriva se no.Damn.Sem prav mal žalostna, ampak kaj čmo.

Mi pa imamo pralni stroj-in ker je stari crknil imam polno kad umazanega perila.Danes bo pralno-sušilni dan pri nas.Itak pa je vreme skozlano in glih ok za to opravilo.user posted image

Je pa Lukas včeraj pojedel več GH in zvečer še iz 200 ml tisto kašico jabolko vanilija-posledica je moker jogi, ker je gospa dojka spustila mleko.No pa sej dobr da se je spraznila, če ne bi še mastitis dobila kar ni ok.

Bom pa tudi jaz danes uturila Lukasu polento in zelenjavo.

Tejčica-bravo VId za dva zobka, zdej boš pa grizel ko velik.MAmi pa pazi prste-pri nas PAtrik še zdaj ugrizne če ne umakneš prstov ko mu kaj daš v usta.

Malecka-mateja-upam da bo vse ok, držim pesti za Tjašo.user posted image user posted image

Jjasna-teži pri pediatru ker vročina ni dober znak, običajno je to kakšno vnetje.Sploh če dlje traja, kar naj kri pregledajo, boš vsaj pomirjena.

Draja-celiakija se definitvno opazi, če ni očitnih znakov (driska in bruhanje-ponavadi so), potem pa je vsaj slaba rast in pomanjkanje vitaminov ter slabokrvnost in utrujenost.IN odmrtje črevesja je posledica nezdravljene celijakije.V bistvu ti celijakija izravna črevesje, ni več resic ki bi črpale hranila iz hrane.In to je to.In če dolgo traja ti enostavno uniči črevo in tudi če ješ nimaš nič od tega.Ampak ponavadi pokaže svoje znake.Če si pa ti res alergična in ima mala nitke v blatu ali kake težave bi tudi jaz čakala, to je sigurno.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9528
6.9.2007 12:37:18   
erna14
user posted image thaiss a tele so 10€user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9529
6.9.2007 12:38:59   
erna14
thaiss a kake tople zimske mi lahko prpopas

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9530
6.9.2007 12:53:27   
tinaaja
ne, une bootike so tok, podobne robeez user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9531
6.9.2007 12:56:18   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss a kake tople zimske mi lahko prpopas

takrat, ko je meni popala slikice punckastih, so bile roza bootike vmes... ce se ti da nazaj iskat user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9532
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 13:05:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9533
6.9.2007 13:10:41   
Anonimen
Brini čestitke za zobka!user posted image

No, pa zgleda, da imata z Juretom kar nekaj podobnosti - kajti tudi mi smo končno dočakali spodnjo desno enko! Se že čuti vrh!user posted image user posted image user posted image Sam je pa kot moški bolj občutljiv...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9534
6.9.2007 13:11:41   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image Jure!!! user posted image user posted image user posted image user posted image itak 21.3. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9535
6.9.2007 13:28:28   
amy26
Čestitke Juretu in Brini za zobka še od najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9536
6.9.2007 13:29:03   
erna14
jure brinauser posted image za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image

tinnaja-ja vem une roza k so neki kosmate misls

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9537
6.9.2007 13:39:22   
Ela80
Evo mene po dolgem času. Mi še nimamo zobka, počasi pa že uvajamo GH. Punce moram pa vam povedat, da smo danse prvič kakali v kahlico. Že kar nekaj časa sem točno vedela, kdaj bo kakala in takrat sm jo vzela v naročje in je pritisnila. Sem si rekla, ta otrok je zrel za kahlico in sem jo šla res kupit in danes je začela malo prdat in sem že vedla, aha zdajle bo. Greva v kopalnico, planico dol, kahlico in Elo v naročje in je naredilo tako malo klobasico. Jaz sem bila čist fertij od veselja. Bomo videli kokrat nam bo še uspelo ampak prvič nam je.
No to je moja zgodba o prvem kakcu v kahljico.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9538
6.9.2007 14:02:54   
tinaaja
hja, sem imela kuhalno urico.. najprej riz, bucke in malo jabucka - NO GO.. ji slo kaj dost v zelodcek. OK, imela sem se jabcek, ga skuham, da not eno suho slivo + malo rizka - isto sranje. Zgleda, da al ni lakote prave, zobki,.. user posted image Za jutri planiram kaksno spinaco ali brokoli.
ela user posted image za kahlio. pri nas nismo tok predvidljivi user posted image user posted image

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 9539
6.9.2007 14:27:10   
draja
Amy jaz sem bila v CP od 9-ih do 10-ih tko da bi se lahko še kje srečale. Sem bila pa sama, ker je mož čuval Živo. Pa pridem domov in najdem pralni stroj sredi kopalniceuser posted image user posted image  - se mu je pokakala in ko jo je previjal mu je vse po vrsti od oblekic, plenice, kremice,... zmetala za pralni strojuser posted image user posted image user posted image . Navihanka mala. Jaz jo imam že pogruntano, očiju pa še lahko nagajauser posted image .

Jaz sem pa Živi tooooolk lepo jaknico kupila v uni ta novi francoski trgovini v CP. Res kjut. Taka prehodna, ampak kar topla, pa fajn mi je ker se lahko da kapuco gor al pa dol (ker npr. v lupinici mi je ful bedno, če se ji kapuca mečka za glavo, če se jo pa ven vzame je pa fajn dat kapuco na glavo, sploh če piha. Stala je pa 26,99 evrov. No pa kupila sem še 3 majčke, pa v H&M (kjer je taka gužva, da sem že ob pol desetih zjutraj stala 10 minut v vrstiuser posted image ) še spodnji del trenirke, pižamico, majčko, spodnje bodije, nogavičke in dve kapici.

Jure čestitke za prvi zobek!!!

Ela čestitke za kahlico!!!

Tinaaja a sta se z Brino igrali kuhariceuser posted image ?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9540
6.9.2007 14:38:42   
Barči78
Ojla,

Berem, da majo že vsi dojenčki zobeke, samo naša sitnica ne. Mogoče pa tudi prihaja, ker se ponoči kar hoče nekaj zbujat. Lumpi.
Smo bli na morju, je revčku tako lulek zatekel, da je mene bolelo, zgleda je prišlo do vnetja, kaj pa vem, kakšna bakterija, lahko robčki, plenice user posted image , smo dobl kremco za mazat, pa mu ne sede glih, da ga masiram  user posted image . Sploh pa niti minute ni pri miru. Zdej je hvala bogu že dobro, ker je blo res grozno videti.

V glavenm sem totalno sesuta, mala skoz joka v jaslih, sicer je bla šele 2x, ampak je kar hudo. Sploh se ne morem zbrati, čist sem zgubljena, samo na bogo pikico mislim. Sam me Žani tudi rabi, mamica pa za nikamor. user posted image

Še slikco našeg živčka, ker itak ne morem več pisat, je že name splezal user posted image

user posted image

Ja pa še to, dobla sem leg magic, sam še škatlo odprem, pa bo špehec kar stran letel. Se pa moram kar malo pohvalit, sem bla tolk pridna s hrano, da sem že ob 15 kg, vseeno bomo pa še kakšno dal dol, pa rito učvrstili.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9541
6.9.2007 14:39:42   
erna14
ela- oho pr vas pa niste kar tako bravo za kahlco mi smo se dalec od tega
draja-ej a majo se kako lustno za fantke jaz moram jit tudneki iskat mater se je ze zima zacela.avstrija ma ze 30 cm snega je en stric povedal k se je pelov iz minhna v slouser posted image user posted image user posted image .
tinaaja-ja ze ni blo dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9542
6.9.2007 14:50:08   
Barči78
o groza malecka_mateja - user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo princesko, samo da bo vse v redu.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9543
6.9.2007 14:54:34   
urskas
Hojla marčice in marčki,

Po dolgem času se spet malo oglašam.
Čestitke malim škratkom za prve zobke. Pri nas smo še brez in kakor vse kaže bo tako tudi še naslednji mesec. Sicer pa je tavelika dobila dve petki, tako da smo tudi prinas plesali...

Tudi mi se gremo GH. Danes sem ji probala uturit malo brokolija s korenčkom. Rezultat = brrrrrrrr, in pol mize popljuvane. Je bolj sladkosnedne sorte (po mamici) in je dobila nadomestek Bučke z banano in je pojedla vse, celo kavno skodelicouser posted image .

Barči, jaz prav zato nisem dala tavelike letos v vrtec, da se ne bi čutila preveč odrinjene. Bosta drugo leto še obe skupaj.

Ela, čestitke za kupček, pri nas smo komaj dobro taveliko navadli na kahlico.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9544
6.9.2007 15:17:41   
Ela80
evo pa smo še 1x ponovili, sedaj oboje, najprej se je polulala in pol še pokakala. Jaz sem čist paf.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9545
6.9.2007 15:30:50   
*sonchek*
Naše nove mere so 8.200g in 70cm, bili smo cepljeni, zdaj se kujamo.

Čestitke za zobke, vsem bolančkanim pa user posted image

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 9546
6.9.2007 15:52:03   
draja
Erna sicer nisem ful gledala fantovskih oblekic, samo mislim, da imajo tudi kakšne fajn jaknice. A ne bosta tiste pilotske pol nabavila?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9547
6.9.2007 16:15:00   
Taya85
HOJLA!

No mi smo ravno pojedli kosilo, spet polenta in mleko. Je bila pa Lina tako zaspana, da je kar kinkala, sem se ji tok smejala-ona me je pa samo čukast gledalain oči zapirala user posted image .
Uf, da malo pokomentiram:

user posted image  za vse zobke, mi smo še vedno škrbasti in tudi nič ne kaže da bodo kaj kmalu

tinaaja upam, da se vam tole z bajto čim prej reši, drugač pa, kot ti je že erna napisala v hotel, pa njim račun poslat - pa še stregl vas bojo od spredi in zadi.

barči78 res je faca tale vaš Žan

*sonchek* a tvoj se pa kar kuja, naša Lina je taka trmica ratala, ko je lačna, da se ji nasmejimo do solz

malecka_mateja user posted image user posted image  za Tjašo

Ela80 user posted image  za kahljico

Šibaj jz tud zdele v CP za Lino kupit eno jakno-bundo, ker je mrzlo zunaj k 100user posted image .

Čao

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9548
6.9.2007 16:58:36   
erna14
draja-bova sam sm se vedno skepticna glede na to da je zametka se mi zdi kar mal tezka tko da se ne vem ceprav oci vztraja da mu bo tisto kupuuser posted image user posted image user posted image bo mel pa 2user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9549
6.9.2007 17:00:14   
erna14
aja jaz sm mu dala mal prej brezkvo z jabuckom pa no go se je kr stresal user posted image pol sm pa probala kva se tko stresa sm pa ugotovila da je blo kr mal kislouser posted image user posted image  ampak sej breskva je bla full zrela in jabolcek tako da....user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?