dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika naj kljub vsemu nadaljujem in jo navajam na žlico, ali naj kakšen dan počakam, pa potem spet poskusim... Skrinja je že polna, pa sploh ne vem, če bom kdaj porabila te zaloge. Jaz sem pri Dražu prenehala za 2 tedna in pol je pa začel kar kašice jest (pri 4,5 mesecih). Sem imela tudi ogromno svojega mleka, porabila pa sem vse. Največkrat sem delala z riževimi kosmiči zvečer, dodala pa sem ga npr. tudi med pire in kako zelenjavo (namesto vode od kuhanja). Zdej pri Diti poskušam tudi uvajati že od 4 meseca, sem prav tako malo prenehala, ker zgleda še vedno ni pripravljena. Sicer prazno žlico oblizuje in gloda kot nora, pa z očmi nas požira, ko imamo mi svoje obroke - ampak po grlu pa gre malo nič (oziroma imamo tudi mi propeler, vendar vedno, ko začne pljuvat ji jaz kar preneham dajat). No, to nam traja že skor 2 meseca in nisem še našla stvari, ki bi ji bla všeč. Joj mene, kaj še bo.. Pa Žabika, mleka mam jst dost, lahko pa bi mi odstopla kako urco spanja . IZVIRNO SPOROČILO: tejčica za čvek kavico moraš spremljat tudi temo Južna Primorska. Jo pa največkrat najdeš na drugi strani. Ma na to čisto pozabim, ker mi kronično primanjkuje časa (oz. ga porabim za druge stvari). Dejte me rajši še tle spomnit. pocka, sej sem se samo hecala, ampak bi vaju pa res rade spoznale IZVIRNO SPOROČILO: draja Glede različnih mnenj P - nam je zdaj v ponedeljek rekla naša P, da Žive sploh še ne smemo posedati, niti ob oporo ne. Pa to ni rekla konkretno za Živo, ampak na splošno za vse malčke njene starosti. Je rekla, da se mora otrok znati najprej obračati s trebuha na hrbet in obratno, da se lahko uči sedeti. No, mi se obračamo samo s hrbta na trebuh, tako da.... Sem si kar malo oddahnila, ker me kar malo skrbi za Diti, pa ne vem kaj naredit. Draža smo sicer rinli dol (to pomeni ga okoli prenašali), ampak nje pa ne bom (ne morem). No ona se vsede itak sama (ni pa, da že stabilno sedi), ampak tudi na noge se dviguje, kaj pa naj naredim? Prvezat je pa ne morem. Matia , cel fant si že malecka_mateja kar pogumno in da bi blo vse dobro!
|