|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.9.2007 8:15:55   
amy26
Draja, calpol dobiš brez recepta

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9501
6.9.2007 8:17:16   
thaiss
user posted image

KATI WB!!! Čakamo porčiloiz morčija!!!

JAKA simonka vse naj naj!!!!

DRAJA mi smo dobili Calpol sirup na recept ob prvem cepljenju, je pa v lekarni v prosti prodaji!!! 

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Bravo Matia za sedeč položaj- men so rekli da naj ga čim bolj v leže dajem, da si ojača hrbtne mišice za daljše sedenje.

kr enamami mi pa smo se na fizioterapiji učili pravilnega sedenja. Matia je še vedno močno vkleščen v medenici in je sedeč oz. polsedeč položaj v vozičku najbolj primeren. Če leži preveč noge steguje; se odriva s stopali, kar pa zaenkrat ni zanj. S polaganjem na noge pa moramo lih zaradi medenice čimdlje počakat!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9502
6.9.2007 8:17:30   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Draja, calpol dobiš brez recepta

Hvala user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9503
6.9.2007 8:18:40   
malecka_mateja
MORNING!

mi pa imamo danes kontrolo za cisto na jajčniku in upam da bo vse ok ker me je strah ful!mamo raka v familiji in to dosti raka in me zato še bolj strah!upam dab ovseok!ker drugače se mi zmeša!javim ko pridemo domav!pa držte pesti prosim!user posted image user posted image user posted image

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9504
6.9.2007 8:21:06   
thaiss
pocka trgovina Z-ENFANT je v Trstu malo pred Pitarellom, na isti strani!!!
user posted image user posted image za spalno vrečo, pri nas je Matia zdržal eno noč, naslednjo je dobil histerični napad, ker se ponoči ni mogel za noge prjetuser posted image
za srečanje pa je najboljše da nam sama predlagaš kdaj ti odgovarja, lahko se dobimo tudi v Izoli!!!

eno piko poko za Tjašo, da bo vse vredu!!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9505
6.9.2007 8:23:24   
erna14
draja lahko prids po nas bomo skup vpil sploh ni panike ce e dva dereta zgleda k da se mentauser posted image user posted image ej calpol lahko brez recepta kups ne vem pa kaj je bol od teh dveh.
zabika-user posted image user posted image dobr gre tole spanje tvoji hani
pocka-sej bo kakala nas ni 5 dni pol je pa vse nadoknadu
thaiss-kok stanejo tisti cevli user posted image kj si jih zame prpopala
kati-smo poskrbele da ti nav dolgcas k bos domov prsla user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9506
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 8:24:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9507
6.9.2007 8:25:18   
erna14
malecka mateja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9508
6.9.2007 8:28:35   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

draja lahko prids po nas bomo skup vpil sploh ni panike ce e dva dereta zgleda k da se mentauser posted image user posted image ej calpol lahko brez recepta kups ne vem pa kaj je bol od teh dveh.

Če bi vaju z vozičkom in lupinico lahko v svojga Cliota stlačila bi takoj prišla po vaju!!! bemu ja, da nima večjega avta!

Tjaša držimo pesti zate danes!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9509
6.9.2007 8:31:27   
thaiss
er enamami važno je, da se otroka ne forsira. Matia se iz ležečega položaja preko boka skoraj sam dvigne v sedeč položaj. Je pa res, da vsak drugače pravi.

erna keri čevli?? A une bootke iz trsta???

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9510
6.9.2007 8:37:09   
draja
Glede različnih mnenj P - nam je zdaj v ponedeljek rekla naša P, da Žive sploh še ne smemo posedati, niti ob oporo neuser posted image . Pa to ni rekla konkretno za Živo, ampak na splošno za vse malčke njene starosti. Je rekla, da se mora otrok znati najprej obračati s trebuha na hrbet in obratno, da se lahko uči sedeti. No, mi se obračamo samo s hrbta na trebuh, tako da....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9511
6.9.2007 8:39:32   
tejčica
Malecka_mateja in Tjaša, srečno danes na pregledu. Upam da je cista izginila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9512
6.9.2007 8:41:12   
erna14
thaiss-ja tisti user posted image user posted image
draja-sej vem mal sm se hecala midva greva zdele spatuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9513
6.9.2007 8:42:56   
thaiss
trikrat ugibaj.... 9.95€

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9514
6.9.2007 8:44:29   
tinaaja
thaiss a jih bom kupila za Matio?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9515
6.9.2007 8:44:53   
draja
Šibam zdaj sama v shoping, sam to vam moram prej še povedat: na riti imam kavbojke iz pred nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9516
6.9.2007 9:46:42   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj?????

Nekaj  jokca danes, tko uno zoprnelica zganja. In jo se mal hecam in s prtom tipam dlesni in nekaj zacutim user posted image No, zgleda, da se obe spodnji enki prebijata user posted image Eno je malo cutiti zunaj, zato sem spla sploh gledat. Zdaj sele vem, kaj je to, ko pravite, da se vidi belo. No sem si cist drugace in drugje to predstvlajla. No, mami je itak cist ponosna (sama seb sem smesna, da me je to tok razvelselilo) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9517
6.9.2007 10:52:02   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
naj kljub vsemu nadaljujem in jo navajam na žlico, ali naj kakšen dan počakam, pa potem spet poskusim... Skrinja je že polna, pa sploh ne vem, če bom kdaj porabila te zaloge.

Jaz sem pri Dražu prenehala za 2 tedna in pol je pa začel kar kašice jest (pri 4,5 mesecih). Sem imela tudi ogromno svojega mleka, porabila pa sem vse. Največkrat sem delala z riževimi kosmiči zvečer, dodala pa sem ga npr. tudi med pire in kako zelenjavo (namesto vode od kuhanja).

Zdej pri Diti poskušam tudi uvajati že od 4 meseca, sem prav tako malo prenehala, ker zgleda še vedno ni pripravljena. Sicer prazno žlico oblizuje in gloda kot nora, pa z očmi nas požira, ko imamo mi svoje obroke - ampak po grlu pa gre malo nič (oziroma imamo tudi mi propeler, vendar vedno, ko začne pljuvat ji jaz kar preneham dajat). No, to nam traja že skor 2 meseca in nisem še našla stvari, ki bi ji bla všeč. Joj mene, kaj še bo..

Pa Žabika, mleka mam jst dost, lahko pa bi mi odstopla kako urco spanja user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
za čvek kavico moraš spremljat tudi temo Južna Primorska. Jo pa največkrat najdeš na drugi strani.

Ma na to čisto pozabim, ker mi kronično primanjkuje časa (oz. ga porabim za druge stvari). Dejte me rajši še tle spomnit.

pocka, sej sem se samo hecala, ampak bi vaju pa res rade spoznale

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Glede različnih mnenj P - nam je zdaj v ponedeljek rekla naša P, da Žive sploh še ne smemo posedati, niti ob oporo ne. Pa to ni rekla konkretno za Živo, ampak na splošno za vse malčke njene starosti. Je rekla, da se mora otrok znati najprej obračati s trebuha na hrbet in obratno, da se lahko uči sedeti. No, mi se obračamo samo s hrbta na trebuh, tako da....

Sem si kar malo oddahnila, ker me kar malo skrbi za Diti, pa ne vem kaj naredit. Draža smo sicer rinli dol (to pomeni ga okoli prenašali), ampak nje pa ne bom (ne morem). No ona se vsede itak sama (ni pa, da že stabilno sedi), ampak tudi na noge se dviguje, kaj pa naj naredim? Prvezat je pa ne morem.

Matia user posted image , cel fant si že

malecka_mateja user posted image user posted image user posted image kar pogumno in da bi blo vse dobro!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9518
6.9.2007 11:13:49   
Anonimen
Evo, Jure je celo noč nekaj jokcal in se premetaval, pa zvečer in ponoči sem mu dala za zbijannje vročine, ker je imel skor 39, vstala sva pa šele pol urce nazaj, ker je šele sedaj zjutraj malo bolj zaspal, ampak vročino ima pa še kar 38,5. Ko začne delat pediatrinja jo pokličem in se greva pokazat, pa naj mu vzamejo kri in vodo, ker to zaradi zob pa tudi ni normalno. Sicer nič ne kašlja ali smrka in normalno je pri meni, na žličko pa tako ali tako noče. Res pa ej, da ima malo driske. Ima pa stalno mrzle rokce?! Še javim kako pa kaj smo!

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9519
6.9.2007 11:23:42   
draja
user posted image Brina čestitke za zobka!!!user posted image

Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jureta!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9520
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:42:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9521
6.9.2007 11:58:10   
tinaaja
Meaa - jaz sem tudi o tupperwware zadevah razmisljala - ampak je moj kontakt zdaj na dopustu. user posted image Sem ful navdusena in zadovoljna s temi posodami.

Jjasna - vrocina NI od zobkov. Vrocina povzroci hitrejso rast zobkov, ker takrat se procesi v telesu odvijajo hitreje, rast zob pa ne povzroca vrocine. Pol bi imeli skoz vrocino - rastejo lastje, nohti. Rast zob je normalen fizioloski pojav. Zaradi podrctranega pa povezujejo rast zob z vrocino. Da ne bo katera skocila - ni zrastlo na mojem zeliniku, ampak stomatoloska stroka tako pravi. Javi, kaj opravite pri P. Pa ne pusti se odgnati - mi2 pa mu posiljava en zvrhan kup zdravilnih polubckov.

Malecka - upam, da bo vse OK. user posted image

Me je skoraj kap v leclercu - kupujem ribe in me ena prodajalka vprasa, kok je stara brina. In pove, da ima vnuka, 2 meseca starega, ki ima ful krce, bla bla,.. In ko greva, prime brino za roko in ji da lubcka gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem smo sla od soka.. Pa kaj je ful res cist prfuknjen ... fuj.. sem za vogalom samo robcek ven potegnila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9522
6.9.2007 11:59:53   
tinaaja
OK, dilema - a naj brini skuham bel riz, a lahko polnozrnat in a so rizevi kosmici enako kot ce dam riz samo druga forma? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9523
6.9.2007 12:06:09   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

In ko greva, prime brino za roko in ji da lubcka gor

Tudi meni se je to že zgodilo in sem tudi v šoku samo stran odtegnila Živo in nič rekla. Ampak, če bi še kdaj srečala tisto gospo......user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9524
6.9.2007 12:25:24   
erna14
no takole sva pa midva do mal prejle spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?