|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.9.2007 20:58:53   
tinaaja
Draja, kar hitro se navadis zbujat x-krat na noc in hudo je sele, ko se zacne spat nazaj. Ker nimas dovolj. Ko se zbujas si itak kronicno utrujen, pol pa nazaj prinasas in je kriza. Vsaj pri meni je tko. Zdaj ze nekaj casa kar OK spi, tko da sem cist OK. Juhu za prijateljico user posted image Jaz imam v sorodstvu in med prijatelji trenutno 6 noseck, ki imajo rok med sredino novembra in zacetkom feb. user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9476
5.9.2007 21:00:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jeeee nasi so zmagal kosarko user posted image user posted image

se  jim je koncno mal usral... ponavad imajo samo nesreco

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9477
5.9.2007 21:01:33   
draja
Sem danes brala mal od celiakije in vam povem, da se ne splača prehitevati z uvajanjem glutena. Celiakija ima zelo hude posledice za organizem, pa sploh ni nujno da veš, da jo imaš. Med drugim povzroča tudi raka na črevesju, neplodnost, slabo sklenino na stalnih zobeh,.... Je sicer nekoliko gensko pogojena, ampak eden od najverjetnejših dejavnikov pa je ravno prehitro uvajanje glutena v prehrano dojenčka. Pa seveda ni nobene vidne reakcije na gluten takoj po uvajanju, ampak se celiakija razvije kasneje in če ne veš, da jo imaš, in nisi na dieti, so posledice lahko zelo hude.
Vsak sicer dela po svoje, ampak jaz vem, da bodo pri nas razni piškotki in podobno počakali dlje kot do 6-ih mesecev. Bo imela še celo življenje čas jih jesti.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9478
5.9.2007 21:04:40   
draja
He he Erna privošči si!!!! Zmago je treba proslavit a ne? Evo ti pošljem mail na ZS, saj drugače bi mi pa Tinaaja tvoj mail poslala, da ne bi bila slučajno kaj prikrajšanauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9479
5.9.2007 22:06:59   
tejčica
Današnji dan je bil pa eden hujših. Dopoldan je bil mali priden, popoldan pa en sam jok. Je zaspal in se zbudil v joku, pa spet zaspal od utrujenosti in spet jok... No, pol pa ugotovim da mu je ven pokukala še druga enkica spodaj.user posted image  Upam da ne bo za vsak zob tako kot je bilo za prvedva. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9480
5.9.2007 22:15:48   
Sibil_
Draja-celiakija je prvenstveno dedna in če jo imaš to zelo zelo prekleto dobro veš.Ker če imaš celiakijo in ješ gluten ti je slabo, bruhaš in imaš tako drisko da ni za verjet.In bolezen se stopnjuje, tako da ziher opaziš po znakih.No, sicer je sama hvala bogu nimam, imam pa laktozno intoleranco in so znaki zelo podobni.

In tudi če smo striktno po priporočilih-vsaka kašica za z vodo pripravljat ima noter mleko v prahu-mleko naj bi se dalo po enem letu zaradi alergije.In tudi umetno mleko je iz kravjega ponavadi.Tako da tej napotki so bolj tko-kaj pa vem.No, sicer sem z glutenom počakala do 6. meseca, ampak zdaj pa ga dam tu in tam in opazujem reakcijo.Zaenkrat vse bp.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9481
5.9.2007 22:19:23   
thaiss
bravo Vid za drugi zobek!! Pri nas še vedno nič, samo jok user posted image  user posted image  user posted image
Tejčica si našla dober izgovor za jutri user posted image  user posted image  
A sploh pride katera na kafe, dskubin, sibil s78..??? Midva bova sigurno ob 9h v Kapetaniji!!!

draja jaz sem po tolkem času ki Matia ponoči štrajka po 5ih urah spanja (ne v kosu) naspana user posted image . Sem se pač navadla! Je pa res da grem vsak dan po kosilu z njim povleč eno urco!! Še dobro da imam zlato taščo ki mi vse naredi doma user posted image  user posted image

erna lepo se cartajta user posted image user posted image user posted image , pri nas pa je zdej na sporedu Italia-Poljska user posted image

polenta- jutri jo bom tudi jaz pripravla z bučko!!!

Pocka lušne slikice!

Pikca WB!!!

Naš Matia pa že pridno obvlada samostojno sedenje, ene 10 minut mu znese, pol pa žboing!!

tako čičam:
user posted image

user posted image

user posted image

kuku iz posteljice:

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9482
5.9.2007 22:32:22   
tejčica
Bravo Matia za samostojno sedenje!user posted image user posted image user posted image  Nam to rata za 0,10 sekunde.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Tejčica si našla dober izgovor za jutri user posted image  user posted image   

Aha. user posted image  Ampak res ni šanse da pridem. Se že od sobote naprej odpravljava naročit dnevno in jedilnico, pa vedno nekaj pride vmes, tako da je za jutri moj vzel dopust da vse poštimava. Pa še vodovodar pride...na kratko, norišnica.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9483
5.9.2007 22:44:03   
thaiss
Tejčica jah eni znamo sedet, drugi pa mate zobeuser posted image user posted image user posted image
Pa uživaj jutri v norišniciuser posted image  jaz se bom še malček zate potila!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9484
5.9.2007 22:55:47   
Anonimen
No, mi smo se namatrali, da smo Jureta uspavali. Še vedno ima vročino (38,5), pa nič zobuser posted image Jokal je kot dež, stalno si drgne dlesni, ampak hudirja da ga tolk časa matrajo mi pa tud ni jasno?!

No, grem še malo pospravit, pod tuš pa spat, če se Jure ne bo prej zbudu...

Nočko!

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9485
5.9.2007 23:17:57   
tejčica
Draja, naj bo današnja noč boljša.

Skačica, Meaa, ja, jaz sem še vedno na ločevalni. V prvem mesecu sem izgubila 6-7 kg, v drugem malo močnouser posted image zabluzila (vendar nič dobila nazaj goruser posted image ), s septembrom pa sem spet pridno začela. Imam pa za izgubit še ulala kilogramov.

Tinaaja, res upam da ne bo potreben skrajni ukrep - selitev.user posted image

Jjasna, če bo Jure jutri še vedno imel vročino, najbolje da pokličeš P.

Dajadada, uživajte še naprej.

Malicka, luštkane slikice. Mala je pravi cukrček.

Encijan, jaz mu GH od začetka dajem toliko kot želi.

Erna, super da se je mali "spucal".

Meaa, pri nas Vid ne je z nami. Kosilo ima med eno, pol dvejo in takrat ni šans da jemo vsi skupaj. Pa tudi on rabi čisto tišino ko je, ker je tak firbec da če se kaj dogaja samo gleda naokrog, se smeje in nič ne poje.
Pikca, WB in super da ste uživali.user posted image  Pa držim pesti, da bo šla Živa jutri z veseljem v vrtec.user posted image
Pocka, user posted image  slikice.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9486
5.9.2007 23:27:33   
K_a_t_i
Čer. user posted image
Bom kej povedala, ko bom mal prebrala (36 strani sem v zaostanku). Morje je blo pa user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9487
5.9.2007 23:39:43   
tejčica
Kati, super da je bilo morje user posted image . Materiala za branje ti pa ne manjka ne.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9488
6.9.2007 3:04:51   
amy26
dobro jutrouser posted image  dežuram,

V bistvu čakam da Ela zaspi, mislim da celo je ker nekaj časa je ni bilo slišat, tako da sem končno uspela malo prebrat ker čez dan nimam časa imam ogromno enih opravkov.

Ela mi je pred kratkim kašljala pa se je na srečo umirilo, tudi ritko je imela vneto pa je sedaj že lepa, edino če se pokaka jo moram takoj previti ker takoj spet rata mal rdeča.
Pa naša prebava se je poboljšala, jaz sem zjutraj jedla grozdje pa je tudi njej pomagalo pa še dvakrat dokler ni začela spet kakat je dobila mal enega sirupa oz. raztopine k sem jo kupla v lekarni in jo lahko vzamejo tudi dojenčki.
Tako da zdaj spet lepo normalno kaka ene 3x na dan kot je prej pa tudi ona se bolje počuti.

Pikca, Kati WBuser posted image

Pocka, Taja je ful srčkanauser posted image  pa super da tudi vi počasi napredujete z GH

Tejčica, čestitke Vidu za novi zobekuser posted image  in pa tebi za izgubljene kileuser posted image user posted image

Jjasna, za Juretauser posted image user posted image user posted image  upam da bo nočka dobra in da ga dlesni ne bodo preveč matrale

Draja, še za Živouser posted image  da bi danes bolje spala in da bi tudi ti se vsaj mal naspala.

zdej grem pa tudi jaz pod odeje, ker mala je sama lepo zaspala že pred časom

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9489
6.9.2007 7:01:27   
tinaaja
Dobro jutrooooo user posted image   user posted image

mal smo zgodnji,a nic ne de user posted image

Kati - WB, kaj ma nouga?

Tejcica -cestitke za zobek #2, upam, da bo pri naslednjih manj joka.

Jjjasna, kako Jure?

Thaiss - bravo matia, da zte tkole sedi. Brini rata na trdi podlagi tud kar sami sedet, samo jo dost kmalu zanese levo al desno kot enga pjancka user posted image Cel frajer je na fotkah user posted image

Amy - si se naspala? Super, da je Ela manj zaprta user posted image

Erna - a se spis user posted image

user posted image parni sesalnci - nobena nic ne ve? user posted image

vse naj naj slavljenckom  user posted image

Vreme:
Napoved za Slovenijo:
Danes bo na Primorskem zmerno oblačno in povečini suho. Drugod bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Več dežja bo v vzhodni Sloveniji. Meja sneženja bo zjutraj na nadmorski višini okoli 1300 metrov. Pihal bo okrepljen severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem do 19 stopinj C. Jutri bodo padavine ponehale, najkasneje na vzhodu države. Od zahoda se bo zjasnilo. Še bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem okoli 13, najvišje dnevne od 13 do 19, na Primorskem do 22 stopinj C.
Obeti:user posted image
V soboto in nedeljo bo povečini sončno, čez dan pa bo občasno tudi nekaj oblačnosti. Veter bo oslabel. Še nekoliko topleje bo. OPOZORILO Predvsem pod Karavankami, na Koroškem in v severovzhodni Sloveniji bo do sobote zjutraj občasno pihal okrepljen severni veter, ki bo v sunkih presegel hitrost 70 kilometrov na uro.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9490
6.9.2007 7:17:50   
dskubin
Dobro jutro!

auč zobki. Upam, da mi ne bomo meli problemov (tok tok tok), vsaj pri Dražu jih ni bilo (no, razen zdej za trojke je malo bolj tečko, čakamo pa še zadnjo). Vedela pa sem, da bodo pokukali, ker je vsakič preden je dobil zobek kake 2 dni prej manj jedel in to je bilo to. Nič vročine, tečnobe, driske,... Magari bi bilo tudi pri Diti tako, takoj podpišem. Ampak ni še nič na vidiku.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
A sploh pride katera na kafe, dskubin, sibil s78..??? Midva bova sigurno ob 9h v Kapetaniji!!!

Tokrat sem spregledala, da smo sploh bli zmenjeni user posted image . Nas pa danes zasigurno ne bo, ker grem k zdravniku. Joj, kr štrajkamo zadnje cajte, se mormo dobit cela ekipa kaj, že dolgo nismo bile vse (oz. še nikoli, ker nas Pocka ignorira!!) user posted image . Sm zadnjič rekla, da bomo naslednjič pršle kr me v Kurte, da se ne boš več vn vlekla (pa magari nam daš samo vodo na dvorišču) user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9491
6.9.2007 7:23:22   
draja
Jutro!

Noči ne bom komentirala. Od 23-ih naprej zbujanje, tudi na par minutk. Največ spali enkrat 1 urico vmes. So pa to definitivno zobki, ker pomaga, če namažemo dlesni. Ampak pomag asamo za par minutkuser posted image .

Sibil pri celiakiji je tako, da lahko imaš ful hude simptome (kot si jih opisala), lahko pa jih sploh nimaš. Verjemi, poznam primer, ki se je končal s smrtjo zaradi raka na črevesju, ki ga je povzročila celiakija, za katero do smrti niso vedeli. Pa tudi v znanstveni literaturi piše, da ni nujno da imajo bolniki kakršnekoli simptome. In ja, je res dedno pogojena, ampak ker veliko ljudi z gensko zasnovo ne zboli, domnevajo, da je eden glavnih povzročiteljev tudi prezgodnje uvajanje glutena.
Glede mleka je pa res, da vse mlečne kašice vsebujejo adaptirano mleko,ki je na osnovi kravjega. Ravno zato je pri potencialni alergiji tudi to prepovedano.
Saj pravim, vsak po svoje. Po 6. mesecu je gluten itak dovoljen, jaz bom pač malo dlje počakala, sploh ker imam sama številne alergije in mala težave s krvavimi nitkami.

Tinaaja hvala za vremensko napoved!

Kati WB!!!!!

Matia, Jure, Vid in moja Živa, naj vas že enkrat nehajo matrati tile zobki, da boste spet srečni in veseli sončki!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9492
6.9.2007 7:29:33   
draja
Amy hvala za lepe želje za lepše noči, samo imam kar slabo vest, ker ti mene tolažiš, čeprav pri vas že od začetka tako slabo spite. Glede na tvoje dežurstvo, bi rekla, da še vedno ni nič bolje?

Thaiss frajer Matia kako lepo že sediuser posted image user posted image !

Parni sesalci - nimam pojma user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9493
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 7:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9494
6.9.2007 7:58:20   
tejčica
Jaka (Simonka), čestitke za 6 mesecev.user posted image

Amy, super da se je Eli uredila prebava in tudi ritka.

Tinaaja, meni se sanja ne o parnih sesalcih.

Dskubin, za čvek kavico moraš spremljat tudi temo Južna Primorska. Jo pa največkrat najdeš na drugi strani.user posted image

Draja, upam da Živi kmalu pokukajo zobki ven in jo nehajo matrat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9495
6.9.2007 8:06:04   
draja
Hm, sploh nisem pomislila na sirup proti bolečinamuser posted image . Dajte mi nekaj povedat - nam ni P dala nobenega recepta za Calpol ali kaj podobnega pri cepljenju, ampak mi je samo rekla, da če bo vročina naj ji damo Lekadol sirup. Tko da nimam pojma zdaj ali se ta Calpol dobi tudi brez recepta in ali je kaj manj "škodljiv" kot sirup Lekadol????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9496
6.9.2007 8:07:46   
Žabika
Oooooo Kati: WB!

Malo nimam tem za pisanje; parnih sesalcev ne poznam user posted image , GH ne jemo, zob nimamo, spimo pa zdaj že dvakrat zapored dobrih 12 ur v kosu ponoči in čez dan 3 x 30 minut. Poskusi z rižolinotom so neuspešni oziroma za Hano zelo zabavni, ker lahko s polnimi usti tako fino šprica naokoli. Ma ne vem, kako bomo mi jedli GH. Tiste ta potrjene mamice; naj kljub vsemu nadaljujem in jo navajam na žlico, ali naj kakšen dan počakam, pa potem spet poskusim. Ji pa pripravim rižolino z mojim mlekom, ki ga je spet toliko, da bom odprla nazaj mlekarno Frogmilk. user posted image Skrinja je že polna, pa sploh ne vem, če bom kdaj porabila te zaloge.

Za vse ki bi dale kaj za malo deklico staro 1,5meseca: stvari zbiram do naslednjega četrtka. Javite mi na ZS kako se lahko zmenimo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9497
6.9.2007 8:13:31   
pocka
jutro, spali smo malo boljše. Danes smo jo prvič dali v spalno vrečo in se je kar dobro obnesla user posted image .

Kati - WB
Thaiss - super fotke, pa kako lepo že sedi user posted image . Aja, da te še enkrat vprašam, ketera je tista trgovina v Trstu s čeveljčki, če ni skrivnost?user posted image
dskubin - ma saj vem, da zgleda kot, da vas ignoriram, ampak imam vedno kaj drugega že v planu. Ima moj tak urnik, da je večkrat doma zjutraj, pa kam gremo, zdaj pa je dva tedna na dopustu. Bom že prišla, ni panike.
tejčica - bogi Vid, upam, da bo pri naslednjih zobkih manj problemov
jjasna - eno pikapoko, da ta zobek pogleda ven že enkrat
tinaaja - parni sesalec, moja mama ga je imela, pa nismo bili glih zadovoljni, je bil pa dober za pucat kopalnicouser posted image . Zdaj smo si pa raje ob nabavle od Vorwerka globinskega in je zakon.

Taja že dva dni ni kakala user posted image , upam da bo kmalu, ker mi nič všeč tole. Grem zdaj, gremo kupit avto, koončnooo!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9498
6.9.2007 8:14:39   
draja
Uuuuu Žabika super, da Hana spet tako lepo spiuser posted image user posted image user posted image . Pol je še upanje tudi za nas, da bomo spet kdaj prespali nočuser posted image .

Meni je pa Živa pokvarila načrte - sem mislila it sama mal v shoping za njene cunjice, ko bi šla ona nazaj spat, pa je že pred 15 minutami omagala, trgovine so pa še zaprte, tako da.... Zdaj pa - ali grem z njo ali pa jo pustim mojmu v budnem stanju, kar pa pomeni, da se mi bo zelooooo domov mudilouser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9499
6.9.2007 8:15:05   
erna14
user posted image

ne tinaaja sem ze vstala ej nimam pojma za parni sesalnik poznam pa eno k ga ma in ko jo vidm jo lahko vprasam ce ne bos ze prej ubodla te zadeve.
draja-user posted image joj boga zdaj se je pa pr teb zacelo zgleda da je na poti v nas konc sam nas naj preskoc tole prosm,mi tok lepo panckamo in bi radi se naprej
kati-user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!