pocka
|
ojla, na hitro, ker smo že sitni... pikca - WB, škoda, da je že konec dopusta, ne. Pa srečno jutri v vrtcu. Erna - tisto z delavci in ciglom, se podpišem pod to, mene tudi spravijo na obrate, ko nekaj žvižgajo, grrr tinaaja - naj čimprej mine to sranje z delavci, pa upam, da jih stožite in to konkretno thaiss - full dobri škorenjčki, kje je ta trgovina v Trstu? dskubin - vaše hranjenje je zakon dajadada - joj kake gušte nam delaš, jaz bi tuuudddiiii. Super, da tako uživate. tejčica - Taji sem dala kuhano in spasirano jabolko, pa jo je vseeno ful napenjalo . encijan - mi niti nismo kaj dosti gledali na to, da je prvič pojedla eno žličko, drugič..., ampak kolikor pač poje, toliko ji dam, max 130 ml zaenkrat kapica - mi smo ji včeraj, ko je bila taka burja dali gor tanko bombažno kapico. No, da pohvalim naše dete, danes je pojedla 130 ml bučke s kolerabo , juhuuu napredujemo. So se nam pa noči pokvarile, danes je jedla na 2 uri, sem prav povožena. Upam, da bo današnja noč kaj boljša. evo slikco, delamo malo konkurence Aneju pa še ena z mami...handling je sicer bolj švoh... grem, Taja pravi, da bi šla rada v banjico...