|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.9.2007 10:13:00   
skačica
No, naša je pa omagala tam nekje okrog 23-ih in potem spala nekaj časa v svoji postli pol se je pa zbudila in končala v moji postelji, kjer je visela več ali manj skoz na joškiuser posted image . No, naspala sem se vseeno, ker sva bile v postelji do devetih.

tejčica- se greš še vedno ločevalno? Je kaj uspeha? Jaz sem danes tretji dan in sem odločena, da nadaljujem do svoje željene teže. Saj ni tako dalečuser posted image

thaiss- če ti res ni odveč, bi te prosila za bootke. Kadarkoli boš šla.

Moj brat je pa ob devetih odletel v Tunizijo na dopustuser posted image , jaz bi tud pa sem tak zajc. Mož pravi, da če ne bomo drugo leto kupili prikole, gremo pa ziher nekam ven na dopust.
Še 10 dni in gremo spet na Krk. Če ne bo toplo, se bomo pa cele dneve šetkali in crkljali, samo da zamenjamo luft.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9426
5.9.2007 10:15:19   
skačica
aha, tejčica, nečakinja je stara 4 leta in pol in je kar malo podobna tvoji hčerkici, v obraz. Pa isto je taka bolj visoka. Vsakič, ko prilepiš njeno slikico, se spomnim na našo smrkljico.
Zdaj ima polgips, verjetno bo drug teden dobila celega, ker ima zlomljeno roko in ga bo nosila 3 tedne. Je pa vseeno vsa živahna.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9427
5.9.2007 10:28:12   
tinaaja
No tko, preden picim se ene majstre kontrolirat...
Zjutraj je bil pri nas vodja reklamacij in sva se spicla... Da ne morejo folgat, ker imajo premalo ljudi zaposlenih user posted image user posted image user posted image Sem cist ven padla.. Ma brez veze, res. obstaja velika verjetnost, da se bomo morali za par mesecev izseliti (z vso opremo). upam, da bo sanacija uspesna  in da  se do spomladi vse posusi, popravijo parket in stene in da je pol MIIIRRRRR...
Pol je prisel se majster za okna in varata nastelat - brina ze zaspana kot top, jedla se ni - tko da sem samo cakala, kdaj bo kriza. Na sreco ji je bilo vse tok zanimivo, da je samo veselo cebljala user posted image Pol je papala in zdaj pana.
In ker pac je tak dan, moram ko se mala zbudi se k mami, ker ji majstri centralno rihtajo, ona pa mora it v sluzbo in ne bodo koncali dovolj zgodaj. Jaz pa toook ne maram se z majstri dilat user posted image To mi je taka muka.

Naomi - a si cist opustila RR user posted image Al ga s svitkom zurata skupaj?

Nic grem se spakirat, moram celo kosilo za brino vzet sabo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9428
5.9.2007 10:36:09   
draja
Tinaaja dobro opravi z majstri. Tole z izselitvijo se pa res GROZNO sliši. Bad res, samo nimaš kajuser posted image . ma same slabe izkušnje z novogradnjami slišim zadnje čase. Moji sodelavki je na Viču v novem stanovanju tudi voda po stenah tekla in se je tud zaj...... z mojstri ne vem kolk časa.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9429
5.9.2007 10:45:21   
erna14
user posted image mam tok za napisat da pridem pisat k tamal zaspi

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9430
5.9.2007 10:47:54   
Anonimen
Mi imamo še vedno vročino okoli 38, če mu sam hočem pogledat v usta začne jokat in se dret, ampak tko na hitro kolkr sem pogledala ni še nič videt.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9431
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 10:55:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9432
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 10:58:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9433
5.9.2007 11:12:55   
erna14
draja mas zs

Neposredna povezava do sporočila: 9434
5.9.2007 11:13:00   
draja
Erna daj mi pol kakšnega lušnega zajca prilepi, da me spraviš v dobro voljouser posted image .

Meaa ja, avto je draga zadevica, samo kaj ko brez njega res ne moremo. Sploh pozimi.

Sem šla zdaj spat k Živi, pa sem tolk zmatrana, da tudi spat ne morem. Eh, bo že boljše. Najhuje pa je, ker je zunaj tak sonček, meni pa se niti slučajno ne da it venuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 9435
5.9.2007 12:13:44   
Dajadada
Hola! Que tal?

Ze od petka gledam racunalnike v hotelu, danes me je pa premagala nestrpnost, da se vam malo javim.
Nejc je uzival na avionu, je skoz neki vriskal pa skakal, na koncu je omagal in prespal pristajanje. Avion je mal zamujal, tako da smo sli spat sele ob polnoci in mali sploh ni bil zaspan, tok mu je dogajal. Nasploh je tale dopust fajn, za njega in za naju. Ful stvari smo si ze ogledal, mali se je prvic vozil z ladjo, pa vlakom iz 1912, za plazo sploh ni cajta. Dons imamo pa soping danuser posted image v Palmi, pa mal znamenitosti...
Priden je 100 na uro, ocaral je ze vse nemce, angleze, spance in osebje vsepovsod... je chulo in guapo in beautiful in suse...midva pa ponosna kot nevemkajuser posted image .

no, sibam zdaj, me fanta ze cakata.

Uzivajte!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9436
5.9.2007 12:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Jjasna - kaj pa če bi mu dala žličko Calpola? Ga vsaj bolelo ne bo, če so res zobki...

Ma kaj vem, eni pravijo naj se vročine ne zbija pod 38,5 ker vročina pomaga, da telo pač tisto stvar (virus, bakterio)  premaga. Imam tudi uno za mazat dlesni, pa je le en blažev žegn.
Prav smili se mi. Tolk je reveček - se mu prav vidi, da ni vse OK. Pa tolk pančka, pa kar sam od sebe zaspi (prej ni nikoli, če ga nisem nosila po rokah) in pa se rad stiska, kakor da bi mi hotel povedat, da ga kaj buba.

Neposredna povezava do sporočila: 9437
5.9.2007 13:34:06   
amy26
Dajadada, vi pa znate uživatiuser posted image user posted image

jjasna, jaz ne bi čakala da temp. naraste na 38,5 daj mu mal calpola saj mu ne more škoditi, notri je sestavina ki ne bo zbila samo temp. ampak je tudi proti bolečinam. Jaz vem da če bo Ela samo tečna ko bodo zobki na pohodu, ji bom sigurno pred spanjem dala eno žličko ne glede kok bo imela temp.

Draja user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Živo da bi se spanje čimprej izboljšalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9438
5.9.2007 13:48:21   
*sonchek*
Huh, kakšen mraz je zunaj! Zgleda prav lep sončen dan, ampak je precej hladno. Kmalu bo treba iz omar privlečt kape in šale. No, pri nas se vsaj en družinski član veseli mraza

user posted image

CALPOL - Mi imamo sicer Daleron Junior in sem gu dala en večer, ko se je matral zaspati in je grizel ko nor (sta ravno oba zobka prišla ven, pa ga je očitno bolelo/srbelo), pa je potem spal skoraj 12 ur user posted image Me prav zanima koliko časa bi spal, če bi mu dala predpisano dozo (sem mu dala le polovično).

dajadada - super da uživate! Joj, ka bi dala , da se lahko zdajle odpravljala na plažo... user posted image

Naš mulo pa spet spi, kosilo zanj pa se kuha (koleraba, korenje, cvetača + testenine, za sladico pa mlečni desert pri mami user posted image ).

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9439
5.9.2007 13:48:44   
erna14
tinaaja,thaiss in vse k vas je vceri zanimal kam sm zginla-nc ni blo in se 14 dni nav nc zdaj je zamenjal mene z kosarko tako da kot sm rekla bom na suhem ostalauser posted image user posted image za 14 dni.user posted image user posted image user posted image
thaiss-a zame pa ne bos nobenih cevlov prpopalauser posted image
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so mi najlepse,full so lepeeeeee
draja-

user posted image sam zate sem ga najdla

jjasnauser posted image tole je pa za tvojga miskota,pomoje je res zobek glede na to da ti ne pusti da pogledas mal mu kake obkladke dajaj pa cim vec ga tolaz tko da bo obcutu tolazbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9440
5.9.2007 13:54:02   
erna14
tinaaja-tole z tvojimi majstri je pa tud en drek oooooo men bi se strgalo ej jaz bi na tvojem mestu zahtevala tako odskodnino al bi sla pa se v kako tozbo prasci sam dnar poberejo nardijo pa za en k.....banda pokvarjena.pol paq kup kaj sparas cev lajf da si neki ustvars pol te pa tko nategnejo presel se za 3 mesce v hotel pa naj ti vse povrnejo pa se odskodnino dajo za psihicno obremenjenost

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9441
5.9.2007 13:56:54   
malička
evo sem prilimala nekaj novih fotk v album.....

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9442
5.9.2007 14:22:19   
Encijan
Da še malo poročam glede naših prvih poskusov GH in neprebavljenega korenčka v plenički -  včeraj smo imeli pavzo in smo papali le na zizi (no ja, Špelauser posted image je), pa palični mešalik smo nabavili. Ker ni bilo ne vem kake izbire, hotela sem namreč vsaj 600W, smo vzeli kar Braunovega v kompletu s posodo, sekljalnikom  in metlico za stepanje. Zraven smo gratis dobili še ponvico, lahko pa bi cel komplet posode s steklenimi pokrovkami - za isto ceno, samo kaj ko jo imava doma že 2 kompleta... Pa da ne zaidem čisto s teme...

Predvčerašnjim je Špela še enkrat kakala skoraj samo korenček, včeraj sploh ni kakala, danes pa je do 10-ih kakala že 2-krat in sicer enkrat običajen kakec s ful korenja, drugič pa je bilo korenčka že čisto malo. Sem se malo zamislila, koliko korenja je morala pojesti, jaz sem mislila, da je šlo vsaj pol mimo, pa je izgleda kar precej pojedla. Tako da sem zdaj spremenila taktiko in ji prej odmerila tisto žličko korenčka in pol in šele nato sva se lotili papice. Je pa res, da bi še kar jedla, sem ji potem morala zelo hitro še mlekca sevirati, da ni bilo joka. Res je bila že malo utrujena, pa precej lačna (če se pa korenje toliko časa kuha)!

Je pa čisto druga pesem tale spasiran korenček. Danes sva torej kljub vsemu še na korenčku (sploh ne vem, zakaj sem se ravno za korenček tako navdušila), jutri bo tudi še, če bo le v plenički vse OK, potem pa bova res poskusili še z jabolki in bučko, pa kombinacijo jabolko s korenčkom, samo najprej vsako stvar posebej. A ste se ve držale tega postopnega povečevanja obroka, a ste se ravnale po otrokovem teku? Meni se pol čajne žličke zdi tako malo, nekje sem pa celo prebrala, da je prvič treba dati samo pol kavne žličke nove jedi.  Najbrž  je zaradi ugotavljanja morebitnih alergij tako res najbolje. Moram bolj to upoštevati kot pa Špelina odprta usta... Pa tudi čas uvajanja nove jedi se razlikuje, nekje piše 3 dni, drugje pravijo, da eno novo živilo na teden... V glavnem, s korenčkom ne bova šli do polne porcije (sicer niti ne vem, koliko to je), ker pravite da zapira, porcije z jabolčkom in bučko pa bomo res morda postopoma povečevali, tako da bo res lahko trajalo en teden do malo bolj spodobne porcije.

Ma, sem smotana, si moram vzeti čas in prebrati čveke za nazaj, ker ste sigurno že ful pisale na to temo. Ne zamerite mi preveč, OK?

Glede okulista, ki smo ga imeli tik pred morjem, moram še napisati - smo šli zaradi ponavljajočih se vnetij že od rojstva, pa na čiščenje kanala ne bomo šli, ker je O. rekel, da je Š. še ful drobčkana za tak postopek (res se zadnje čase bolj malo redi in le v višino dobiva) in ker večjih težav ni, naj le skrbimo za redno higieno (umivanje s prekuhano vodo ali fiziološko) in masažo kanala 2xna dan. V primeru večjih težav moramo pa nazaj. LeINA, a vi ste šli potem na poseg? Kako je bilo? Je sedaj OK?

Zdaj moram pa poštudirat, katero pecivo naj spečem za pevski zbor, da se jim zahvaliva, ker so nam na krstu tako lepo prepevali. Nekaj sočnega bo, kake rezine najbrž...

Encijan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9443
5.9.2007 14:38:18   
erna14
tejcica-ne nc ni tamaga zvijal po busiju.sam itak sva dons dozivela eno malo manjso porcijo kakca zdele pa porcijo stoletja uuuuuffffff sm ga komi spucalauser posted image user posted image tamal se je pa tok rezov zraven itak sem pa vse zivo mu dala vcer kamilce potem je za kosilo dobil jabucka z buckami dons zjutri slive za kosilo bucke z jabolkom in se pil je cajcka za prebavo tako da neki je nucaluser posted image user posted image

encijan-men je moja patronazna rekla da nekje 1 dcl je ena porcija za zacetek ko se uvaja potem pa povecujes jaz se ravnam po obcutku no nimam ravn doloceno

d

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9444
5.9.2007 14:39:38   
erna14
grem kohat danes imamo za kosilo pire krompir cufte z mocarelo in paradiznikovo omako in zeleno solatko zraven user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9445
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 15:00:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9446
5.9.2007 15:32:24   
Taya85
Dajadada ful lepo da si se oglasla.........lepo da uživate, mi pa tukaj zmrzujemo,user posted image za Nejca od Line.

Neposredna povezava do sporočila: 9447
5.9.2007 15:32:54   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
A ve jeste kosilo skupaj z vašimi otročki? Nekje sem prebrala,...

JA, SEVEDA. Z desno dajem Diti jest, v levi roki imam drugo žlico, s katero lovim to, kar gre Dražu mimo, mene pa pita moj user posted image , tako, da ima tudi on obe roki zaposleni. Ko njega ni, me pita tašča, ko ni tudi nje pa tast, če pa ni prav nobenga doma, si jaz, Diti in Draž dajemo jest v krogu user posted image user posted image user posted image

Sem se mogla malo pohecat, sej v bistvu si si že sama odgovorila.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.9.2007 15:36:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 9448
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 15:38:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9449
5.9.2007 15:51:41   
tinaaja
Encijan, mi smo v ene 10 dneh prisli na 2 obroka GH user posted image Zvecer dobi mlecno kasico, s katero sva zaceli uvajanje. Brina je sama kazala zeljo po vec in sem ji dala, hkrati pa opazovala, ce bi bilo kaj narobe (prebava, napenjanje,..). Z uvajanjem v casu kosila pa je tko, da sem zacela z jabolkom, ki ga je ze drugi dan skoraj celega pojedla. In je bilo OK. Zmeraj sem skuhala celo porcijo in ji dala, kolikor je zelela. In je bilo vse OK. Ravno danes sem srecala patronazko (ne mojo) in sem jo vprasala, kaj meni, da je tok zapopadla za GH. In je rekla, da ni panike, da do 200ml ji komot dam. Da pa naj novo zivilo uvajam tako,da dam k ze uvedeni hrani zraen kaksno zlicko ali dve nove hrane - tako ima cel obrok za kosilo + testiramo novo zivilo. Drug dan pa manj ze poznane in vec nove hrane, itd. Jaz novo zivilo dajem 3 dni. Krompir in polento nisem uvajala posebej, sem dala k ze uvedenemu, ker sta tok nevtralna. Sem se odlocila poslusat otroka, ne pa prvi dan 1 zlicka, drugi dan dve,... In sem zelo vesela, da tako pridno je user posted image

Erna, jaz sem tud dozivela eno tako sraco, da HILFEEEEE.... Pri mami se je najprej prescala cez in cez, jaz pa nic za preoblect - ker naj bi ob 1 bili majstri fertik. Ampak bodo sele po 4. In ko jo previjem, mi not sracne kilo dreka user posted image user posted image Sem samo domov sla.

Meaa - brina dobi kosilo okoli 13 ure. Malico - sadje pa nameravam uvajat (ko bo) med 10 in 11. Vecerja okoli 19.

uff alarm

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

bi pustile otroka ...
*miska.mcc*

v šolo v naravi v teh razmerah? (S primorska-hribi) več na : [urlGhttp://www.ringaraja.net/forum/m_5374343/mpage_1/key_/tm.htm[/url]

da (69%)

ne (31%)

Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!