tejčica
|
Žiga (Sezam), Vita (Urskas) in od Klavdyk, čestitke za 6 mesecev. Da še malo dogajanje za nazaj pokomentiram, ker se mi zvečer ni dalo vsega brat. Čveke! Amy, vama je uspelo praznovati obletnico? Draja, Živa ima pa res prav luštno polna lička, tako da se res ne rabiš sekirat če je malo manj teže pridobila. Je prava mala lepotička. A je bilo včeraj kaj težav po kašici? Vi morate biti ena prav luštna družinica. Je tako lepo brati, ko tolikokrat pišeš o tako prijetnem družinskem vzdušju. Se vidi da si prav zaljubljena v svojo malo princesko, pa v možeka seveda tudi. En velik za tvojega dragega, da te zna tako lepo razvajat. Meaa, super da je Lan boljše. Za tisto preiskavo za refluks vama pa res nisem fouš, ampak res bolje da jo data skozi, da vsaj veš kako in kaj. Pa za dober rezultat. Encijan, WB in upam da ste uživali na dopustu. Kot so ti že ostale svetovale, poskusi dati Špeli še kaj drugega poleg korenčka. Vid je po korenčku kakal bobke, po ostali hrani pa ni nobenih težav. Midva sva začela s spasiranim kuhanim jabolkom. Pa upam da te prehlad kmalu mine. A mala bo pa operna pevka? Stolček imamo mi trip-trap, vendar je problem ker ga Taja še noče odstopiti Vidu. Sicer zaenkrat ni panike, ker mali še ne sedi lepo in se hraniva v ležalniku. Tu pa je problem ker se mali ves čas hoče poganjati, tako da imava packarijo okrog in okrog. GH in kakanje - Pri nas to laufa super. Odkar smo na GH, Vid kaka 3x na dan, prej pa je 1x. Edino korenjček ga zapira, tako da mu ga čisto po malo vmešam med kakšno drugo zelenjavo. Mu moram pa tudi jaz vse čisto spasirat s paličnim, drugače melje in melje po ustih in na koncu pristane vse na slinčku. Nam je pa po začetniških težavah GH res super stekla in mali je vse po vrsti. Danes bova najbrž v sadje zamešala kakšno žličko ali dve skutke. Erna, a pa Žiga kaj napenja, ko ni nič kakal? Žabika, super da gre Lupusu na bolje in , da zdravila ne bodo pustila posledic. Skačica, ajoj, boga nečakinja. Koliko pa je stara mala? Pa dobrodošla v klubu ločevalne diete. Super da ti mož olajša vse skupaj. Moj pa je ravnno kontra. Jaz sem imela včeraj sadni dan, on pa se je pred mojim nosom zvečer z milko sladkal. No, saj to se vsak večer. Sicer pa boh ne daj da bi on hujšal, ker že tako ga nič ni. Je mene dosti za dva. Jjasna, je Jure že kaj boljše? Kakšen zobek zunaj? Slumpo, lepo da si se javila. Sem že mislila da smo kaj narobe, preveč napisale. Upam da si danes kaj naspana. Snorklja, izgubljena duša , pozdravljena spet nazaj. Vi ste pa res izkoristili poletje. Pa super da vam GH dobro laufa. Tinaaja, nič luštno tole razbijanje, ampak zamakanje pa še manj. Upam da vam vse poštimajo brez da bi se selili. No, zdejle sem pa mislila da vi že pričakujete novega člana, pa vidim da ste že razjasnile in da nisi . In katera misli biti prva nova ??? Vms se nam že dolgo ni javila. Kot je napisala med zadnjimi javljanji, oni že načrtujejo novega . bunde, kombinezoni - Jaz moram najprej preverit če bo Vidu prav Tajina bundica (v prvem letu ŠE nisem marala roza barve, tako da je začuda modra ), pa še eno ima od svoje sestrične. Poverbali smo tudi kombinezon hlače na naramnice, ampak dvomim če mu bodo prav. Je nekam velik naš fante. No, tudi če mu bo vse troje prav, bom, kolikor se pač poznam, kaj še dokupila. Sigurno so pa bolj primerne hlače/kombinezon kjer se stopala dajo dol, ker naši otročki takrat sigurno ne bodo več pri miru v vozku ležali, ampak bodo trenirali naš križ. Pa samo kombinezon tudi ni fino imeti, ker je potem kar muka ga vedno oblačit vanj in pa za tiste ne zares mrzle dneve zna biti prevroč, tako da je fino imeti tudi bundico. Taya85, super da je Lina lepo pojedla polento. Mi smo jo tudi že osvojili. Mu pa jaz notri dam tudi kakšno zelenjavo (bučke, brokoli). Gio, počasi bo mala že začela jesti. Pa pazi da ne bo že preveč zaspana, utrujena ko ji daješ GH, vsaj na začetku. Kr_enamami, za štart z diplomsko. Naomi se pa res že dolgo ni nič javila. Mogoče pa spet dopustuje. *sonchek*, Anej je res jedec in pol. Vama gre vse gladko. Je mali res pridkan. Pa mamica seveda tudi. Malecka_mateja, za drugega zobka. Pocka, a si dala Taji surovo ali prekuhano jabolko? Uživajte na Štajerskem. Dskubin, vsi ste pa pravi potepuhi. Upam da je Draž že ok in super da je Diti začela malo pančkat tudi čez dan. Pa upam da se kmalu odloči in spusti kakšen obrok ponoči. Dojenje na vsaki 2 uri, to mora biti pa napoooornooooo. Nekaj sem pa že včeraj zvečer pokomentirala, tako da dost me mate.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 5.9.2007 8:21:11 >
|