Amelia
|
Hej punce! No, končno sem se tudi jaz opogumila in se včlanila, vas berem že cel mesec in ste res face ker se tako med seboj spodbujate. Jaz sem dala avgusta svoj prvi IVF postopek čez pri dr. Rešu, 24.8. so mi tako vstavili 2 zarodka, test bi mogla delat včeraj, ampak me je t rdeča prehiteva v torek, tako da je bilo žal neuspešno. No, sedaj greva novembra v nov postopek in upava na najboljš. Ful je fino slišat, da je kateri uspelo, fortun čestitke, ker je tako vse skupaj veliko lažje, sem dobila kar upanje za naprej. Saj vem, da redko uspe že v prvem poizkusu, ampak sem vseeno upala da bo kaj, da bi bila tud jaz prvič v življenju noseča. Najprej sem bila na klomifenu, pa sem si mislila, sedaj pa bo, pa nič, potem sem imela laparoskopijo zaradi PCO, pa spet nič, so mi dodali še klomifen po laparo in spet nič, potem grem v postopek IVF, sem si mislila, no sedaj pa bo, .... skratka... V torek sem bila sicer čist slabe volje, ampak sedaj sem se že pobrala in se mi november sploh ne zdi tako daleč, verjamem v to, da bo tudi nama enkrat uspelo. See U!
|