|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.9.2007 22:30:27   
tejčica
Jjasna, user posted image  za dopust. Pa en velik koš dobrih želja Juretu, da se hitro pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9576
7.9.2007 7:12:11   
tinaaja
en jutranji  user posted image (po lj hodi folk,ki deli brezplacne obejeme user posted image )

No tko, spali user posted image , zobka sta ze cisto prebila dlesen, tko da zdaj samo se akcja user posted image

Tejcica, ko pises o tekocini ... morda mordam tudi jaz zacet kaj dodajat. Naceloma se nisem, ker se ostalo doji, ampak bom probala. Bom magicen kaksen loncek kupula. Punce s cim ste zadovoljne? No, za zacetek bom kar navaden kozarec vzela, ker ji je enkrat kar sedel ta koncept normalnega pitja user posted image user posted image user posted image Bomo videlo.

juhuhu ob 8 imam spet majstre na delu user posted image bo ze..

vreme je za en sranje v lj, upam, da ne bo dezevealo, da lahko na trg skocim z vozickom.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9577
7.9.2007 7:32:28   
draja
Jutro!

Naša noč pa spet zanič. Smo jo bolj ko ne prebedeli ob jokanju. Tudi dojit se ni hotlaoz. je tako histerično jokala, čim sem jo dala v položaj za dojenje da groza. Sem ji dobesedno stlačila zizo v usta in ko se je vdala, se je malo pomirila.
Tko, da sploh ne vem ali Lekadol ni pomagal al ga je bilo premal, ker sem ga dala res čist mal na žličko. Celo noč sem razmišljala kaj je lahko vzrok in na koncu sprejela naslednje ukrepe: delamo vse kot da so zobki in ji mažemo dlesni, grem spet na brezmlečno dieto (čeprav vem da ni to krivo ker pol bi bilo že prej sranje), ukinemo kašico (čeprav sta bili že dve noči pred kašico katastrofa) in pokličemo P, če je možno tole od cepljenja in kaj nam svetuje. Če vse to ne pomaga, se pa vdam in jo pač vse noči prenosim.

Kati sej veš, da sem te mal pohecala glede muffinov neuser posted image . Sem te ful pogrešala, pa tvoj humor, pol sem te pa mogla mal dregntuser posted image .

Malecka_mateja bomo tudi mi mislili na tjašo cel vikend in še naprej držali pesti.

Brina frajerka mala, čestitke za kar dva zobka naenkrat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9578
7.9.2007 7:46:26   
tinaaja
uffff draja, nic kaj zavidljivo user posted image Tko da kar po planu. A se ji spredaj na dlesnih kaj pozna, tko kot da bi se malo zobke cez videlo? Drugacna barva in nekako nabreklo?

Brinka se ne doji normalno zaradi zob, ne sprazni zize do koncauser posted image O pocutju pa ne bi - dobro, slabo, dobro, slabo.... ampak cist razumljivo, tko da se pol ful cartave user posted image Ce pomislim, kok gre men na zivce, ce imam samo vneto dlesen, kok boli sele ce rasteta dva zobka na enkrat. A ko zobki pridejo, a se lahko mazes s Calgelom? Se mi zdi, da sem nekje prebrala, da ne, da naj ne bi prislo v stik z zobki, da je samo za dlesni.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9579
7.9.2007 7:49:23   
tejčica
Tija (Majcika), user posted image  za 6 mesecev.user posted image

Tinaaja, jaz sem tudi razmišljala, da če po flaši in žlički ne gre, bi malega lonček mogoče zanimal. Ker se mi res zdi da dobi premalo tekočine. Se mi pa sanja ne kateri lončki so dobri. Taja je imela aventovega ampak nisem bila preveč zadovoljna ker je dosti puščal. Pa v teh letih kar s tem nisem imela opravka se je itak ogromno novega pojavilo. Glede Calgela pa ti ne vem nič reči. Mi ga ne uporabljamo, ker mu je pomagal samo takrat ko sem mu ga vtirala, tako da mu sedaj samo s prstom masiram dlesni.

Draja, en user posted image  za malo bogico.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9580
7.9.2007 7:56:19   
draja
Mah saj v tem je fora, da ni nič videti, da bi bile dlesni kaj spremenjene, zato sem bila prepričana, da še dolgo ne bo zobkov. Samo zdaj pa to zbujanje, pa jok, če hočeš usta pogledat, pa drgnenje dlesni z vsem kar pride pod roke in jok, če da kaj bolj trdega v usta, vlečenje za ušesa (sploh ponoči - se kar anenkrat cela strese in začne vleči za obe ušesi in hkrati v jok).

Tinaaja, Tejčica - če imat akakšno aventovo flaško mogoeč najprej poskusita s takim ustnikom - je v bistvu isti kot za na magični lonček, samo da se ga da lahko kar na flaško:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121367

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9581
7.9.2007 7:58:07   
tejčica
Draja, tenks! Bom res najprej samo ustnik kupila.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9582
7.9.2007 8:04:42   
pocka
Jutro,
eno brzinsko javljanje, pri branju sem ene 3 strani zadaj, tako, da ne bom kaj dosti komentirala.
thaiss - hvala, bom poiskala trgovino, takoj ko gremo v Trst
dskubin  - saj vem, da si se hecala user posted image
sibil - rabljen Scenik, srebrno moder, 7.800...končno imamo plac za vso robo dat notri
brina - user posted image za zobka
jure - user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš
tjaša - tudi zate user posted image user posted image user posted image

Mi še vedno nismo kakali.user posted image Je dobila včeraj malo slivove kašice, pa nič.  
Šibam zdaj spakirat do konca in pičimo na štajersko. H&M here I come! user posted image user posted image

Uživajte v vikendu...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9583
7.9.2007 8:27:31   
amy26
em ji dobesedno stlačila zizo v usta in ko se je vdala, se je malo pomirila.

Draja se mi kar smilišuser posted image , pri nas pali ko noče zize da ji dam najprej dudo pol pa ko jo vleče jo dam hitro ven pa zizo notri, to ponavljam parkrat če jo takoj ne sprejme. V bistvu vsako naše dojenje je na tak način že skor en mesec.

Glede zobkov pa ne vem, res bolje poglej če so kaj otečene dlesni in rdeče, pri nas je Aleks imel zelo otečene in rdeče dlesni ko sta hodili ven spodnji enkici pa še istočasno je preboleval 6.bolezen, ponoči je lepo spal,čez dan  pa se je skos jokal kar mu ni bilo podobno pa še vročina je bila tridni blizu 40.

Naša nočka je bila zelo dobra, spat je šla ob 20.00 se zbudila ob 20.45 dobila dudo in spala do 22.30, se dojili pol sem si pa mislila spet bo noč eno sranje in glej punco spala od 23-4 jedla in pol še nadaljevala spanec do 6.30 kar je pri njej čudežuser posted image  ko bi bile vse nočke take bi bila zelo vesela.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9584
7.9.2007 8:53:16   
draja
Joj Amy kako sem pa jaz vesela zate in za Elo, da sta imeli lepo noč. Če komu pa tebi in Jjasni privoščim, da se končno malo naspita.
Zame je zdaj pač kriza, ker tega nismo bili navajnei, samo moram povedat, da včeraj in danes ne čutim več tiste grozne utrujenosti in tečnobe kot prve dni. Sem se zgleda že navadila. Pa res moram še enkrat pohvalit moža, ki je te dni v zameno za nočno vstajanje delal čisto vse namesto mene - celo za jest mi je delal in nosil na krožniku pred nos. tud kozarca vode mi ni pustil, da si sama vzamem.
No, danes pa se začne učiti za magisterij in bom morala jaz njega mal razvajat. Je pa vseeno fajn, ker je cel mesec doma.

Dlesni pa nimamo nič otečenih in nič rdečih.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9585
7.9.2007 9:40:48   
erna14
jutro

se mi ne da smeske limat ker sm se cist zleplena
bom pol kaj scvekala(ni dvoma)user posted image  aja vcer zvecer mi je baterija na racunalniku crklna ubistvu sprazlna se je in se je racunalnik ugasnu in se mi ga ni dal eenkrat przigat,pisem pol

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9586
7.9.2007 10:10:18   
erna14
kdaj je bolj dajat te hippove kasice dop ali pop

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9587
7.9.2007 10:12:38   
Encijan
Dobro jutro!

A veste kaj me je za dobro jutro cakalo v Spelini plenicki - cel kup spasiranega korencka, potem ko včeraj spet ni kakala. Očitno je pri nas problem kar korenček (upam, da ne vsa GH!) in ne samo pasiranje, tako da po 2 dneh pasiranega korenčka spet ne vem, kako naprej. Sem mislila danes z jabolkom, pa ne vem, ali je bolje, da imamo en dan pavze. Kaj bi ve naredile? Naslednji četrtek imamo pregled in do takrat bi rada še 2 stvari uvedla, da se potem tam posvetujem, kako naprej...

Zobki tudi nas po moje že matrajo, čeprav razen dveh grbinic v čeljusti belega še ni nič videti. Traja pa vse skupaj že 14 dni, kakšen dan imamo malo miru, pa spet...

Nič, jokcamo, šibam!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9588
7.9.2007 10:19:25   
draja
Erna nove okuse je bolje dopoldne uvajati. Drugače pa mislim, da se mlečne kašice potem bolj zvečer dajejo kot večerja.
Pa dej povej kakšno vreme je na vašem koncu. Razmišljam, da bi šle z Živo malo ven, pa ne vem ali bi šle v tvojo smer ali v kontra proti Kosezam.

Encijan če mala ni imela kakšnih težav razen tega, da je cel korenček prišel ven, bi jaz poskusila z jabolkom. Seveda samo žličko ali dve za začetek.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 9589
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 10:21:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9590
7.9.2007 10:43:56   
Pikca
ojla,
nimam cajta brat, samo na hitro povem, da smo se v Baški imeli super, vreme večino cajta OK razen na koncu, voda precej mrzla, otroka sta bla pridna, imeli smo luškan apartma blizu morja, v glavnem zlo luštno smo se imeli. pa še fotke bom prilimala:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9591
7.9.2007 10:55:34   
Pikca
še to moram povedat: včeraj smo preživeli "vrtčevski krst", Živa se je pogumno, s kekčevo palico in kekčevo pesmijo podala na pot proti vrtcuuser posted image , nekaj časa sva bili skupaj, potem je bila pa eno uro sama in je blo okuser posted image . Jernejček se je pa jokal, ko ga je tačas babi pazilauser posted image . Danes so mi pa v vrtcu rekli, naj jo kar pustim od jutra do kosilauser posted image , no sem jo in bomo vidli... še mal, pa jo grem iskat.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9592
7.9.2007 12:19:40   
tinaaja
Evo mene... sem dobila dve vreci stvari od kolegice, vecina novih, ker je priblizno tak shopper kot jaz in je vsega prevec kupovala. Moram pogledat, kaj je not user posted image Brina je omagala user posted image in jaz imam cas. Moram se pohvalit- tiste, k poznate slascicarno Viki v trnovem - nisem pojedla nobene tortice user posted image Zgledale so pa vse tok dobre, da bi komot ene 3.

Encijan - probaj jabolcek in pol bucko. Ti dve zadevi sta bolj nevtralni kot korencek po mojem. Betakaroten je ful mocen.

Meaa - hvala za ansvet. Se mi je dozdevalo, da je tako. Sem na sliki ze videla pribor in po spominu je res za pol, po 1 letu.

Flis - imajo tud v Lj, pa v benetonu, ma ful sem jih vidla...v hinm imajo eno zadevo, ki skoraj lici na windstopper. zunaj je pa res ze mraz, tko da ne vem, ce ne bom do Emporuma letela po flis user posted image s kapuco.

Armaflex - da bi kupovali za srecanje se mi ne zdi potrebno. Deke za piknik in akcija.

Pikca, super fotke user posted image Ziva je prava frajerka, Jernej pa tudi ze obvlada pecenje na soncku user posted image Sporoci, kako je bilo danes v vrtcu. Necak se zdaj uvaja, star 1 leto - tud enkrat ni jokal, se papa ni casa rect, ko pride  user posted image user posted image user posted image Na sreco...

Erna, hippove kasice jaz dam za vecerjo. Moram pa rect, da imam 2 milupine doma in sta mi obe  user posted image Banana z nekimi kosmici al riz al ne vem kwa user posted image user posted image user posted image pa jabolko s korenckom - katastrofa. Pa ni v obliki hippove kasice, ampak tko zrnca .. ma nagravzno mi je, ne bom vec kupovala. brina nekako poje, ampak hipp jabolko vanilija je zakon. vceraj se hotla v lecleru kupit jabolko s komarckom, pa ni bilo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9593
7.9.2007 12:24:40   
erna14
mea-super za kosilo
anja-ja vi mate pa res smolo z tem dopustom

mene pa kr neki glava boli pa neki kasljam ne vem al sem se prehladila al je sam prehodnouser posted image
kati-pejt pogledat v interspar jaz sem lani dobila full lep kompletek tam tko kar topu
pikca-super da ste se mel lustn no kot vids mi pa tuki zmrzujemo mormo ze bunde nost kok je to vreme smotano.lustne slikce oba sta cort z tamalmu.
draja-upam da se dons mal bol naspite sej jaz nazga ze dva dni k seb nosm k se mi neki zbuja v postlci tako dauser posted image user posted image za danasnjo noc
tinaaja-user posted image user posted image bravo za 2 zoba
encijan-tko kot je rekla draja jaz bi tud probala z jabuckom sam v manjsi kolicini
tejcica-moj patronazna mi je rekla da je njena tamala sam pila po steklenicki k jih kups (varijanta voda jana,....)k majo tist cucelj na vrhu plasticni za pit za odrasle no uglavnem sam iz tega je tamala pila pa ni variante da bi iz cesa druzga kot si ti rekla nic nic nic po tem je pa pilauser posted image .
jjasna-skoda zaradi dopustauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9594
7.9.2007 12:27:59   
erna14
kje vlj imajo kaj hudga za oblect me je prjatlca klicala da je v btc-ju in da nc ne najde niti v zari niti v mangotu in v cp tud ne kje je se kaj tazga isce pa kak hud kostim al pa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9595
7.9.2007 12:38:29   
*sonchek*
Mi nimamo (zaenkrat) nobene reakcije po cepljenju, mulo dobre volje in vse bp.
Kosilo zanj se ravno kuha

user posted image

KATI in ANJA - wb!

Vsem bolančkanim user posted image

Vsem pridnim user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9596
7.9.2007 13:23:12   
Anonimen
No, mi smo dali vodo in kri. Izvidi so pokazali povečane levkocite, hemoglobina je 120, voda in kri drugače v redu. Tko, da ima Jure zgleda neko virozo. In itak so bili vsi okoli pametni, da so zobki - in tudi slučajno ne kaj drugega!user posted image

Malecka_mateja - verjamem, da bo naporen vikend (psihično), ampak misliti moraš na najboljše. Si predstavljam kaj prestajaš. Tudi v naši družini imamo raka na prsih in si predstavljaš kako mi je bilo, ko sem pred 2-3 letoma zatipala majhno bulico na prsih?! Eno leto sem hodila po onkološkem, pa na to punkcijo, pa na UZ,... no, in na koncu so ugotovili, da je nek trd benigen tumorček, ki ga zaenkrat bomo pustili tam kjer je, ko bom pa dala otorke čez, si ga pa bom dala odstranit. Prej pa ne, ker je velika verjetnost, da bi potem naredili še slabše, oz. bi se ponovno pojavil zaradi hormonov med nosečnostjo. Pauser posted image user posted image user posted image za vašo Tjašo.

Draja - ne verjamem, da so zobki, ker traja preveč časa. Po mojem je najbolj krizno obdobje, ko rastejo zobki kvečjemu 2-3 dni, predno prebijejo dlesen. Mogoče bi bilo res najbolje, da pokličeš P.

Tinaaja, če se Calpola ne bi smelo jemati, ko so zobki že zunaj, bi pomojem to pisalo tudi na navodilih za uporabo.

Pikca - se mi zdi, da je otrokov odhod v vrtec bolj stresen za starše kot pa za otroke same.

*sonchek* - a že lahko pridem na kosilo? Imaš že skuhano?

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9597
7.9.2007 13:27:57   
skačica
dan!

Nimam časa nič pisat, sem pri mami. Zdele je pa Iza končno omagala in sem hitro priletela gor!

Pikca in Kati- lepe slikce! Kati, tvoj že tako lepo sediuser posted image
tinaaja- bravo Brini za zobek, mi nimamo še nič pa hvala za link. Se mi je zdelo!

Joj, Iza se je zbudila, letim in se še zvečer kaj javim.

Punce, ki kupujete v A, kakšno robo kaj imajo v C&A? 11. septembra se odpre v Celju in bom šla malo pogledat. Upam, da imajo dobre cunje za otročke.

Evo, Iza se sama igra in lahko še malo čvekamuser posted image
Včeraj smo dobile shooshoos(se mi zdi da se tako napiše) in so prav cart. Bom še ene za nečakeca naročila. Pa na superge.si sem gledala nikece za Izo, so tko luštneuser posted image . Zdej pa res letim.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9598
7.9.2007 13:35:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Nimam časa nič pisat, sem pri mami.

user posted image user posted image user posted image In potem napišeš cel roman...user posted image pa se vmes še trikrat posloviš... si pa faca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9599
7.9.2007 13:49:44   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

*sonchek* - a že lahko pridem na kosilo? Imaš že skuhano?

Prepozno - je Anej vse zmazal user posted image Pojedel je 180ml zelenjave s polento, zraven spil 120ml čaja, zdaj pa spi kot ubit - mi je zaspal med kosilom, pa sem ga v posteljico odnesla. Očitno ga je odpiranje ust tako zmatralo user posted image

A Jure ima pa virozo? user posted image Čuvaj ga, pa ne poslušaj ostalih - sama itak najboljše poznaš Jureta! Za Jurčka pa kup user posted image , da se čimprej pozdravi revček! Naš mulo pa nekaj kašlja, pa ne vem a se afna ali res kašlja user posted image Pa ravno cepljeni smo bili včeraj - upam, da se ni kaj od naju z možekom nalezel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?