taja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček O, Silkepil pa je moj stalni spremljevalec, imam tistega ki ima nastavek za puljenje, za hlajenje in ga daš v zmrovalnik prej (pa kar pomaga), nastavek za britje in nastavek za peeling. Samo kaj ko so posledica vsega tega vraščene dlake, sedaj med pa me to puljenje tako boli, da se že dva tedna zraven spravljam, pa še se nisem pobrila. Jaz imam tudi ves čas eno skrb v glavi in sicer to, da ko bom dobila popadke, da se moram obvezno še prej preden grem v P pobrit, ker če ne bom tam še cel čas razmišljala kako bulijo v mojo kosmato rit . ja punce tud jst mam te probleme, sem bla pred nosečnostjo naročena na pregled za lasersko epilacijo, ampak sem izvedela, da sem noseča in tako je ta projekt padel v vodo. ampak sem še kar trdno odločena da grem. na živce mi gre še to, ker mam itak ful temne dlake in sem tud jst od prstov na nogi do glave poraščena. da o tam spodaj rajši ne govorim, ker mam ful vraščenih dlak in jao, tok sem jezna. zdaj še nekako zdržim ker se ne vidim. ampak tudi meni je glavna skrb to, da se pobrijem preden grem v P. upam, da bo uspelo. drugače za noge uporabljam epilator in se mi zdi, da mi med nosečnostjo po nogah ful manj rastejo.
|