Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS R1ta, res gromozanska številka Bravo za vse nas. L_P sem prvo kar gledala, kdo je to, ko imaš novo slikco tickerju. Super za ispit. Še dobro, da je bil oči z malim pri zdravniku, mene je kar groza, če bo treba kožico dol vlečt. Gre nam pa ne nič dol. Frufru, boste začeli takoj še na enem delati? Jaz tudi še nimam . Zadnja je bila marca 2006 Pa prav nič je ne pogrešam. Vilma, jaz sem enkrat pri Kaji uporabila svečko zaradi zobkov, ko se je ponoči drla in ni mogla spati sem ji po uri matranja dala pol svečke in je takoj zaspala. Imamo pa mi vedno doma svečke in Calpol na zalogi za vsak slučaj. Mi P brez problema napiše recept, še sam vpraša, če kaj rabim. Mi2 imava P naslednji teden. Ma mi smo jo kar redno vlačili, pa se je malo glavice že pokazalo, sedaj dete spi, tako da ne vidim, ampak D je rekel, da mu je čist dol potegnila in se je kožica pač pretrgala. Valjda, da je tulil. Ampak mi je tako OK, ker potem so šele komplikacije, če tele kožice ne spraviš dol. Posvetovalnico imamo pa mi 27. Precej pozno, glede na to, da bo takrat star 9m in 14dni. Ampak mislim, da sedaj ni cepljenja, kajne? A se je katera odločila, da bo cepila proti tuberkolozi? Jaz sem skorajda 100%, samo s P se še moram pogovoriti. Ker me je kar strah, otroke sedaj ne cepija, kaj pa če vseeno kje faše....
|