Dajadada
|
Ojla! Ste bile kar pridne s pisanjem, tako da vas berem, ko bo cajt. Jah, mi smo mal zamorjeni, ker smo spet doma, pa ker je mraaaz. Prvo noč smo se vsi trije skupaj stiskali v pojstli, ker nas je zebl, drug dan smo pa kar mal zakuril . Je kar sranje priletet iz 28 stopinj na 12. Saj smo vedel, da je v LJ kar mrzlo, ampak nas je vseeno vrglo na letališču. Moram priznat, da sem majčkeno, čisto majčkeno cvikala, kako bo nejc odreagiral na to potovanje, ampak moram rečt, da boljše ne bi moglo biti in sploh ni problem potovati z dojenčkom. Torej vse, ki oklevate, kar pogumno, nič bat. Prtljage smo imeli 22kg, 2 kufra, pa dva mala ruzaka in marelo. To je bilo vse in verjemte, da nismo nič pozabil in da nam ni nič manjkal. Ko smo šli z avtom na morje smo imeli pa poln prtljažnik, pa imamo karavana . Čisto brez veze je vlačit vse s sabo. No, zdaj vem. Mali tudi igrač ni rabil, ker je bilo itak toliko drugih zanimivih stvari. Kopal se je v taveliki banji. Sta zlezla z očijem skupaj notri, jaz sem ga umila, vzela ven in zrihtala. Postlco smo dobili v hotelu. Bilo je še vedno veliko turistov, čeprav je že september. Prevladujejo seveda nemci, so že celo mallorko ponemčil . No ja, ne glih celo, sigurno pa vse ob plaži. So kar nemška imena lokalov, vsi te ogovarjajo v nemščini itd. Na parih ulicah je vse skupaj zgledalo kot oktoberfest . Nas je bilo itak vsepovsod drugod polno, tako da smo res veliko videli, doživeli, ogromno prehodili, se malo tudi spočili, res veliko pojedli in spili kar nekaj flaš San Migela 0,0% . V soboto smo imeli pa na dolenjskem trgatev. Mali je skor cel dan prespal v vozičku pri vinogradu. Zgleda, da je bil čist zmatran od dopusta , al pa je res na dolenskih gričkih 0,5 v zraku in je bil koma . Danes se pa spet privajamo na ustaljeno življenje, sama doma, brez očkata, ki je moral v službo .
|